Şimdi Ara

Samsung ürün almadan önce 2 kere değil defalarca düşünün!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçtiğimiz ay Samsung'tan beyaz eşyalar aldık. Ve bulaşık makinemizden hiç memnun değiliz. Konu ile ilgili şikayet.com'a yazdığım yazıyı buraya da eklemek istiyorum. Samsung ürün alırsanız ve sorun yaşarsanız verdiğiniz paranın üzerine soğuk su içmeniz gerekecektir. Eğer söylerimlerimi ikna edici bulmuyorsanız şikayet.com'u inceleyin, ve internette küçük bir araştırma yapın. Ben yapmadım siz yapın :(

"Samsung beyaz eşyalar aldık; Çamaşır makinesi, bulaşık makinesi ve buzdolabı. Fakat bulaşık makinemizden hiç memnun değiliz. Hem tüm bulaşıkları çok sulu bir şekilde bırakıyor hem de sıvı deterjanı bile iyi kullanamıyor. Sıvı deterjan kendi ünitesinin etrafında saçılmış bir şekilde kalıyor. Hatta zaman zaman bulaşıkların üzerinde bile deterjan yapışmış bir şekilde kalıyor.

Bu arada deterjan piyasadaki en iyi diye satılan marka. Tableti hiç denemedik çünkü tableti kullanmayın diye bizi servis uyardı. Bu sıkıntılardan sonra İnternet üzerinden tarama yaptım ve aynı şikayetlerden başkalarının da şikayetçi olduğunu gördüm.

Konu ile ilgili olarak Samsung çağrı merkezini, aldığım bayiyi ve aldığım firmanın genel merkezini aradım ama müşteri memnuniyetsizliğinin hiç bir öneminin olmadığını, aldığım ürünün teknik bir arızası yoksa yapabilecekleri bir şey olmadığı yanıtını aldım. Elimizde patladı!"

• quote:

Orijinalden alıntı: dolandırıcılıkkurbanı

Geçtiğimiz ay Samsung'tan beyaz eşyalar aldık. Ve bulaşık makinemizden hiç memnun değiliz. Konu ile ilgili şikayet.com'a yazdığım yazıyı buraya da eklemek istiyorum. Samsung ürün alırsanız ve sorun yaşarsanız verdiğiniz paranın üzerine soğuk su içmeniz gerekecektir. Eğer söylerimlerimi ikna edici bulmuyorsanız şikayet.com'u inceleyin, ve internette küçük bir araştırma yapın. Ben yapmadım siz yapın :(

"Samsung beyaz eşyalar aldık; Çamaşır makinesi, bulaşık makinesi ve buzdolabı. Fakat bulaşık makinemizden hiç memnun değiliz. Hem tüm bulaşıkları çok sulu bir şekilde bırakıyor hem de sıvı deterjanı bile iyi kullanamıyor. Sıvı deterjan kendi ünitesinin etrafında saçılmış bir şekilde kalıyor. Hatta zaman zaman bulaşıkların üzerinde bile deterjan yapışmış bir şekilde kalıyor.

Bu arada deterjan piyasadaki en iyi diye satılan marka. Tableti hiç denemedik çünkü tableti kullanmayın diye bizi servis uyardı. Bu sıkıntılardan sonra İnternet üzerinden tarama yaptım ve aynı şikayetlerden başkalarının da şikayetçi olduğunu gördüm.

Konu ile ilgili olarak Samsung çağrı merkezini, aldığım bayiyi ve aldığım firmanın genel merkezini aradım ama müşteri memnuniyetsizliğinin hiç bir öneminin olmadığını, aldığım ürünün teknik bir arızası yoksa yapabilecekleri bir şey olmadığı yanıtını aldım. Elimizde patladı!"

Buyuk gecmis olsun kardesim tuketici haklqri cart curt kovala belki sonuc alabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tuketici haklarina basvurman gerekicek
    baska caren yok urunleri ne kadar iyi gibi gozuksede genel merkez servis olayi berbat
    lg de bunun icinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.