Yaklaşık olarak 25 gün önce kadar Samsung Wave 2 Telefon aldım. Ancak telefon kitleniyor ve reset atmadan kendine gelmiyor bunuda geçtim ekranda beyaz tonunda bir resim vb birşey açtığımda siyah bi leke var nokta kadar servis elemanına incelettiğimde ölü pixel olmadığı üretim esnasında leke olduğunu söyledi ekranı değiştirerek hallediceklerini söyledi.Bunun üzerine bende telefonu iade etmek istediğimi belirttim telefonun iade olmayacağını sadece ekranın değişebileceğini söylediler cihaz daha 25 günlük arkadaşlar bunun yanı sıra cihazı biraz hor kullandım yani kılıf vs kullanmayı sevmiyorum o yüzden telefonda üst plastik taraflarında kasasında falan belli çizikler mevcut benim merak ettiğim bu telefonu iade edemezmiyim bu hakkım değilmidir benim ?
hakkındır edeblirsin arkadaşım , belediyelerin şikayet masalarına ayıplı ürün olarak şikayet et. telefonu iade edebilirsin
1 ay için kullanıcıdan kaynaklanmayan bir sorun çıktığında para iadesi/değişim/onarım taleplerinde bulunabilirsin, bu senin hakkın.Öyle keriz sanmasınlar insanları. Eğer sorun çıkartırlarsa hakkını Tüketici Hakem Heyeti vesilesiyle arayabilirsin.Çok büyük ihtimal leyhine çıkar karar.Ama gel gelelim bu süreçte birkaç ay telefonundan mahrum kalabilirsin.