Şimdi Ara

===> Samsung Wave | 3.3' SuperAMOLED - 1GHz - 5MP - 720p - 802.11n <=== (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.927
Cevap
50
Favori
1.920.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kamera özellikleri benimde iyi olmasını istediğim konulardan biri ancak, ben şu an için bir cep telefonnda gerek boyut-işleme gerek kalite görüntü elde etme açısından 5 mp yi en ideal çözünürlük olarak düşünüyorum yeterki kaliteli sayılabilecek bir lens kullanılsın, 5 mp üstü bana çokta gerekli gelmiyor üstelik fiyatıda artıran bir unsur oluyor, bunun dışında videoda önemli, onun içinde yine 720 p şu an için cep telefonuna göre yine en ideali diye düşünüyorum aynı açılardan dolayı, diğer görüşlere saygı duymakla birlikte...
  • 8520 BEAM e bir bakın derim.kamerası daha yüksek.
    daha önce söylemişim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 5 Nisan 2010; 13:26:32 >
  • Artık gelsin hemen de fyatı da yaza kadar düşsün e ben de artık gerçekten i550w'umu değiştirmeye değer bulduğum bu telefona hayırlısıyla kavuşayım aaa
  • güzel telefon alacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cssbaycelebi -- 5 Nisan 2010; 20:44:25 >
  • http://www.gsmarena.com/samsung_teases_with_four_new_bada_phones_and_their_price-news-1555.php

bu sayfaya bi bakın.samsung niyeti bozdu.bada'yla samsungun rest dediğini söylemiştim.tahminlerimizdende daha ucuza gelicek badalı telefonlar.umarım 8500 de öyle olur.
  • İnşaallah en fazla 800 lira olur da biz de rahat rahat alırız.
  • ne olursa olsun adamlar yaptığı işi iyi yapmaya çalışıyor bu yönüyle tebrik etmek, örnek almak lazım, wave boş bırakmayacakları kesindi ilk etapta biraz daha alt modelleri çıkacak gibi gözüküyor sonrasında piyasaya daha çeşitli modellerle devam edeceklerdir, tabi wave onlar için mihenk taşı, sanırım buda en çok kullanıcıya yarayacak gibi umarım yanılmayız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 6 Nisan 2010; 0:47:30 >
  • Tek tek bakıldığında donanımların çoğunu zaten samsung kendisi üretiyor işletim sistemini de kendi üretiyor bir de millete benimsetmesi için bir şeyler yapması lazım.
    Bu hususlar dahilinde 750-1000 TL arası iyi olur bence 800 TL güzel bir fiyat (çok para olsa bile).
  • bunun çıkması çok uzun sürer mi ya nisan a geldik
  • Yurt dışında mayıs 15 diye söylenmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shamanmuratcan

bunun çıkması çok uzun sürer mi ya nisan a geldik

Ben de sıkıldım valla
  • Samsung bada dolayısıyla wave için dünya turu yapıyor Developers day adı altında önümüzdeki cuma istanbulda yapılacaktı maalesef ilgisizlik yüzünden iptal edilmiş. Turda ilk iptal edilen ülkeyiz samsung türkiye nasıl böyle bir organizasyonu iptal ettirebilir ülkeyi böyle kötü bir imaja sokabilir hayretler içindeyim umzrım doğru haber değildir.

15.mayısta çıkacakmış gibi görünüyor ama haziran başına kalabilir hala çıkmayan sdk/ide public release bunun kanıtı olarak gösteriliyor. Telefon çıkmadan en az 1 ay önce geliştiriciler için bir sdk çıkacağı belirtiliyordu.

Kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

8520 BEAM e bir bakın derim.kamerası daha yüksek.
    daha önce söylemişim :)

evet söylemiştin ve bende inceledin bu telefonu ama açıkçası projeksiyon olayı çok gereksiz olmuş.ayrıca içime sinmiyor bu telefon,beğenmedim diyebilirim.
  • Hazirana sarkacağını ben pek sanmıyorum, tanıtımdan sonra Samsungun bu konulardaki genel çizgisine göre geç bir tarih sayılabilir...
  • İyi bir fotoğraf için fotoğraf makinesi,iyi bir video performans için video kayıt cihazı,navigasyon için navigatör,doğru dürüst net kullanımı için laptop kullanın kardeşim diyen çokca bireye rastladım bu forumda.Bu arkadaşlardan biride bukadar aleti nereye nasıl sokacağımız konusunda bizleri aydınlatmadı malesef.Yılın 12 ayı,4 mevsimi,365 günü ve 6 saati boyunca bu arkadaşlar galiba kocaman çantalarla geziniyorlar heryerde.
    Bada,symbian,windows vs beni pek alakadar etmiyor,şahsım adına konuşursam.Telefonun yukarda saydığım özellikleri iyi ve performanslı bir şekilde sunması tercihimdir.Yoksa 12 yıldır cep telefonu kullanırım,en çok mb bazında kaydım olmuştur,oda telefon rehberidir.Yani işletim sistemlerindeki program store kısmı ile hiç uğraşmam,uğraşamam.

Samsungun kamera lensine güveniyorum,5 mp yeterde artar bile.Eğer söylenen tarzda 720p formatında video kayıt,internette sorunsuz flash player desteği sunarsa badası zartı zurtuyla pek uğraşmam,alırım bu teli.Çünkü aletin genel özellikleri isteklerimi fazlasıyla tatmin edecek düzeyde.

• quote:

Orijinalden alıntı: EXCELANCEE28

İyi bir fotoğraf için fotoğraf makinesi,iyi bir video performans için video kayıt cihazı,navigasyon için navigatör,doğru dürüst net kullanımı için laptop kullanın kardeşim diyen çokca bireye rastladım bu forumda.Bu arkadaşlardan biride bukadar aleti nereye nasıl sokacağımız konusunda bizleri aydınlatmadı malesef.Yılın 12 ayı,4 mevsimi,365 günü ve 6 saati boyunca bu arkadaşlar galiba kocaman çantalarla geziniyorlar heryerde.
    Bada,symbian,windows vs beni pek alakadar etmiyor,şahsım adına konuşursam.Telefonun yukarda saydığım özellikleri iyi ve performanslı bir şekilde sunması tercihimdir.

katılmamak mümkün mü sana?!...
    buradan wi-fi ile wiriless,yani bizi ilgilendirin kısmından bakarsak,beleş internete girmemize fırsat veren teknolojilerini keşfeden kişilerdenden Allah razı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: EXCELANCEE28

İyi bir fotoğraf için fotoğraf makinesi,iyi bir video performans için video kayıt cihazı,navigasyon için navigatör,doğru dürüst net kullanımı için laptop kullanın kardeşim diyen çokca bireye rastladım bu forumda.Bu arkadaşlardan biride bukadar aleti nereye nasıl sokacağımız konusunda bizleri aydınlatmadı malesef.Yılın 12 ayı,4 mevsimi,365 günü ve 6 saati boyunca bu arkadaşlar galiba kocaman çantalarla geziniyorlar heryerde.
    Bada,symbian,windows vs beni pek alakadar etmiyor,şahsım adına konuşursam.Telefonun yukarda saydığım özellikleri iyi ve performanslı bir şekilde sunması tercihimdir.Yoksa 12 yıldır cep telefonu kullanırım,en çok mb bazında kaydım olmuştur,oda telefon rehberidir.Yani işletim sistemlerindeki program store kısmı ile hiç uğraşmam,uğraşamam.

Samsungun kamera lensine güveniyorum,5 mp yeterde artar bile.Eğer söylenen tarzda 720p formatında video kayıt,internette sorunsuz flash player desteği sunarsa badası zartı zurtuyla pek uğraşmam,alırım bu teli.Çünkü aletin genel özellikleri isteklerimi fazlasıyla tatmin edecek düzeyde.

+35.5 Doğru yazmışsın. Nisan sonu itibari ile Monte(5620) almaya niyetlendim ancak bugün bu forumu görünce beklesemmi acaba diye düşünmeye başladım. Wave gerçekten ilgi çekici.

• vidyo çekimi 720p ve 30 hz yazıyor, 30 hz olması için 6 frame copy frame olarak oluşuyor diye okumuştum nerden okudum hatırlamıyorum. Bu doğrumudur acaba böyle olması boşuna store harcamasına neden olmazmı,
  • bugün dubaideki bir arkadaşa sordurttum.yokmuş yada o bulamadı.
  • Ben bu telefonu çok beğendim ancak herkeste olduğu gibi benim de kafamda Bada ile ilgili soru işaretleri var.Uygulamalarla desteklenirse ne ala. Ama alıpta öyle kupkuru kalmak da var.Bir soru işareti de acaba pil ömrü nasıl olur ki? İnşallah i8910 dan fazla olur.
    + keşke 1000 liranın üzerinde çıkmasa.Acaba yok mu ki bunun nisanda çıkma ihtimali ?? Reis senin bir bilgin var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ΣցΣ -- 8 Nisan 2010; 17:07:12 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.