Şimdi Ara

===> Samsung Wave | 3.3' SuperAMOLED - 1GHz - 5MP - 720p - 802.11n <=== (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.927
Cevap
50
Favori
1.920.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TuRaN.z

http://www.youtube.com/watch?v=Bq_XtC9-wHE

video daki oyun harika görüntü kalitesi dehşet. Bu telefon çok can yakacak çoook
  • Samsung mantıklı bir politika izlerse yapacağını yapar. Çünkü gerek kendi işlemcilerini üretmelerinin avantajı ve artık piyasada Samsung imajı yarattığı için (tamam bizim için kötü bir imaj ama) Android'i bile geçebilir ki tek kehanetim Android üzerineydi :)
  • Yanlış hatırlamıyorsam Samsung bu telefonu 50 ülkede aynı anda piyasaya süreceğini açıklamıştı. Peki aynı anda piyasaya sürülecek telefonla ilgili avrupada ön talepler açılmışken Samsung Türkiye dağıtımcılarının ön talepleri açması gerekmiyor mu? veya Ülkemizde ne zaman piyasaya sürüleceği belli olmadığından mı ön talep alınmıyor. Yada ön talep almadan doğrudan piyasaya mı sürülecek. Telefonun çıkmasını Nisan ayı diye bekliyorduk ancak Mayıs ayına sarkacak herhalde
  • çıktı mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: shamanmuratcan

çıktı mı

türkiyede satışına başlanmadı.daha beklicez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

Wave - Desire:
    http://hi-tech.mail.ru/article/misc/iPhone_view-Samsung_Wave-HTC_Desire.html

şu test,inceleme ve kıyaslamaların en azından ingilizcesi olsada yarım yamalak ingilizcemizle iyi kötü birşeyler anlarız.en azından eksik kalan kısımları,anladığımız kısımlardan yola çakarak tahmin ederiz

• quote:

Orijinalden alıntı: 06METİN

quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

Wave - Desire:
    http://hi-tech.mail.ru/article/misc/iPhone_view-Samsung_Wave-HTC_Desire.html

şu test,inceleme ve kıyaslamaların en azından ingilizcesi olsada yarım yamalak ingilizcemizle iyi kötü birşeyler anlarız.en azından eksik kalan kısımları,anladığımız kısımlardan yola çakarak tahmin ederiz

google translate ile sayfayı türkçeye çevirin baya faydası oluyor.

• http://www.youtube.com/watch?v=7GRdhdU4k28&feature=player_embedded

ahada size hem göze hem kulaga hitab eden ve ingiliççe olan bir video.
    tabi daha önce verildiyse kusurumuza bakmazsınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06METİN -- 3 Nisan 2010; 0:18:18 >
  • OHANES!

Samsung herhalde bunun için bunca yıldır beklemiş desteğini felan buna saklamış. Tüm birikimini aktarmış. @06METİN'in verdiği videoyu izleyin. Hele bir 720p video izlettiriyor ona bakın benim tv okadar kaliteli değil üstüne işlemcisinin yaptıkalrı inanılmaz. Videoyu bölümlere ayırarak hemen istediğiniz yeri felan seçmeyi sağlıyor. Yani HD bi videoyu 2 saniyede bölmek o kadar kolay değil ama şak diye yapıyor alet yav. Mesela o Asphalt 5 iPhone'umdada var ama kat ve kat daha iyi grafikleri Bada'dakinde. Wave yada Bada OS gümbür gümbür geliyor demedi demeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogi_can -- 3 Nisan 2010; 0:52:14 >

• bu ay birçok ayrıntı netleşir hatta satışada başlanabilir ihtimal, bu güne kadar gördüklerimizin bildiklerimizin hepsi, prototip cihazlardı, ufak tefek görülen eksiklerde giderildikten sonra seri üretim cihazlarda dahada iyi bir cihazla karşılaşacağımızı sanıyorum bu arada tel sadece tek renkte olmayabilir şu anki rengin yanına komple siyahta gelebilir diye tahmin ediyorum hiçte fena olmaz hani, bu şekildede güzel olmasına rağmen, bu tip cihazlarda tek renkler sanki daha bir bütünlük sağlıyor gibi cihazlara...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 3 Nisan 2010; 1:18:36 >
  • telefonun altında ve üstündeki siyahlık insanın telefonu daha küçükmüş gibi algılamasını sağlamak için basit bir tasarım hilesi.tek renk olursa sanki daha büyükmüş gibi duracağından böyle yapılmış.ama tek renk siyahda çıkarsa onuda telefonu gayet normal boylarda bulanlar alır.şahsen bende düz siyah olmasını ama piano black olmamasını tercih ederim.
    piano black=telefonu habire silmek ve yanında bez taşımak
    düz siyah olsa sanki ekran daha etkileyici olur gibi geldi bana.
    herneyse bu telefon herhaliyle toz edicek ortalığı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 3 Nisan 2010; 9:40:17 >
  • Kim ne üretirse üretsin,ne özellik eklerse eklesinler İPHONE ler hep bir adım önde oluyorlar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06ensar -- 3 Nisan 2010; 15:57:34 >
  • bazen önyargıları yıkmak en zor şey olabiliyor.
  • Bir iPhone 3Gs kullanıcısı olarak cihaz çok ilgimi çekti.

iPhone her yönüyle çok iyi elbet ama kamera özellikleri biraz geride kalıyor.
    Bu cihaz da onu mükemmel tamamlıyor.

İncelemeler iyice artsın düşünebilirim.
  • Bu arada Xperia X10'a göre gerçekten zarif bir cihaz

===> Samsung Wave | 3.3' SuperAMOLED - 1GHz - 5MP - 720p - 802.11n <===
     ===> Samsung Wave | 3.3' SuperAMOLED - 1GHz - 5MP - 720p - 802.11n <===

• X10'un yanında güzel duruyor ama ekran hakikaten fark atıyor x10'a
    bari Tr'de hangi tarihte çıkacağını belirtse samsung ona göre beklesek.
  • :Bence, birçok artısının yanında telefonda video izleyen, çeken ekran özelliklerini yoğun kullananlar için biçilmiş kaftan,
    bizde satışa çıkması için çok fazla bekleneceğini sanmıyorum dışarı ile eş zamanlı bir çıkış olacağını sanıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuRaN.z

:Bence, birçok artısının yanında telefonda video izleyen, çeken ekran özelliklerini yoğun kullananlar için biçilmiş kaftan,
    bizde satışa çıkması için çok fazla bekleneceğini sanmıyorum dışarı ile eş zamanlı bir çıkış olacağını sanıyorum...

+1 ama keşke daha yüksek çözünürlükte bir kaherası olsaydı.en azından 8-10mp çok iyi olurdu.yaza kadar bekleyip aynı özelliklere sahip ama kamerası daha iyi olan bir model çıkarsa(wave II veya galaxy sx gibi) onlardan birini almayı planlıyorum.yok çıkmassa samsung wave-galaxy s veya htc nin 1ghz işlemciye ve androit veya winmob işletim sistemli telefonlarıyla,iphone 4g arasında seçim yapacağım.ama gönlüm samsunglardan yana ne yalan söyleyeyim.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.