Şimdi Ara

===> Samsung Wave | 3.3' SuperAMOLED - 1GHz - 5MP - 720p - 802.11n <=== (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
33.927
Cevap
50
Favori
1.920.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni işletim sistemi nedeniyle bu telefonu almak tam bir kumar.desteklenirse ne ala.desteklenmesse....samsung
    bu modelle rest demiş durumda bence ki ben aşırı destekleneceğini düşünüyorum bada'nın.ben alıcam galiba bu kumara değer gibime geliyor.
  • şu teknolojik aletler olsun,otomobiller olsun vs.vs.vs. lerin her dilde(ingilizce,almanca,fransızca,rusça,arapça,bulgarca vs.....) youtube de testlerini,inciğini cinciğini buluyoruzda bir türkçesini bulamıyoruz.bu kadar meraklıyız bu işlere ama kimse rahatını bozup böyle şeylerle uğraşayım demiyor.ne hazırcı milletiz yav.bu konularla ilgilenen basın bile(tazılı-görsel) doğru düzgün ve sürekli fuar takibi yapmıyor.
  • super amoled
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

yeni işletim sistemi nedeniyle bu telefonu almak tam bir kumar.desteklenirse ne ala.desteklenmesse....samsung
    bu modelle rest demiş durumda bence ki ben aşırı destekleneceğini düşünüyorum bada'nın.ben alıcam galiba bu kumara değer gibime geliyor.

inan samsung hiç destek vermese bile bu telefon bu donanımla bu fiyatla tercih edilebilecek en iyi seçim olur.
  • quote:

gsmarena'da 380 euro'ya mayısta
    diyor.doğruysa bu fiyata yok satar.

http://www.gsmarena.com/samsung_s8500_wave-review-450p2.php

bu link daha önce verildimi bilmiyorum.
    burdaki karşılaştırmayı izleyin.muhteşem bir ekran.

Tr de o fiyat 2 ye katlanır. yine en kazığı bize satılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

quote:

gsmarena'da 380 euro'ya mayısta
    diyor.doğruysa bu fiyata yok satar.

http://www.gsmarena.com/samsung_s8500_wave-review-450p2.php

bu link daha önce verildimi bilmiyorum.
    burdaki karşılaştırmayı izleyin.muhteşem bir ekran.

Tr de o fiyat 2 ye katlanır. yine en kazığı bize satılır.

eper iphone rakiplerine göre kendini geliştirirse raf ömrü 4G karşısında fazla uzun olmaz. Dolayısıyla ya fiyatı aşağı çekerler ya da Omnia2 ile aynı kaderi paylaşır, bir de uygulama desteği sağlamazlarsa vay haline.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphadora -- 30 Mart 2010; 19:57:28 >

• bence fiyat 900TL den başlar yada maximum 975.kesinlikle 1000TL deyip insanları ürkütmezler.
    bu aletin satış başarısı samsung için bence çok önemli.beklenmedik şekilde 800 e satıp ortalığı karıştırırlarsada hiç şaşırmam.
  • bence bu donanım için 1200-1300 güzel bir fiyat x6 ya 1200 lira vermektense bu telefon bu donanımla bunu fazlasıyla hakediyor işletim sistemine gelecek olursak bada bende hala bir soru işareti samsung yeterli desteği verecek mi bu canavara fakat videolara falan baktım görsellik olarak güzel fakat işlevselliği kullanılmadıkça soru işareti hala

herkese iyi çalışmalar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cssbaycelebi

quote:

yeni işletim sistemi nedeniyle bu telefonu almak tam bir kumar.desteklenirse ne ala.desteklenmesse....samsung

inan samsung hiç destek vermese bile bu telefon bu donanımla bu fiyatla tercih edilebilecek en iyi seçim olur.

bir açıdan bakıldığında sende haklısın, ama birazcıkta destek versinler o zaman s8003 ün yeni versiyonu olmaktan farkı kalmaz,
    şu bir gerçek Samsung bu işlerde bence kendini iyi tanıtıyor bu sistemdede istediklerini elde edeceklerini, gerekli desteğide vereceklerini ve bu konudada çalıştıklarını sanıyorum yoksa tel çoktan çıkardı piyasaya...

• bence bir telefonun onbinlerce uygulaması olmasından ziyade,gerçektende işlevsel,hayatı kolaylaştıran,iyi tasarlanmış,her bölge-ülke insanının ihtayacına göre ayrı ayrı tasarlanmış bin tane uygulaması olması yeterli.düşünsenize iphone ni yüzbinden fazla uygulaması varmış.ama kaç tanesi ekseriyet indirilip çoğunlukça kullanılıyor.gene örnek vermek gerekirse dünyada yılda binlerce oyun tasarlanıyor ama sadece bir kaç tanesi beğenilip oynanıyor.bence amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok.bence samsung uygulama konusunda öncelikle tüm telefonlarda sıkça kullanılan,öncelikle beğenilip indirilen uygulama,oyun vs. tespit edip bada sistemiyle uyumlu şekilde kimisini telefonda hazır,kimisinide istendiğinde ücretsiz olarak kullanıma sunmalı.tabi müşteri deneyimlerini ve ihtiyaçlarını tespit ederek kendine özgü çözümlerde üreterek farkınıda ortaya koymalı.aslında bu işler çok zor değil ama biraz şansında yardımıyla başarılı olabilirler.

• http://www.letsgomobile.org/tr/6314/samsung-wave-incelemesi/
    bu linkte çok detaylı olmasada güzel bilgi ve yorumlar var.umarım faydalı olur.

açıkçası ben bu sitenin inceleme ve değerlendirmelerini gayet başarılı buluyorum.ilk zamanlar daha çok fotoğraf makinaları konusunda bilgi edinmek için ziyaret ediyordum.gerçekten son derece tarafsız,detaylı ve yerinde değerlendirmeler yaptığını gördüm bu sitenin.şimdilerde ise yeni keşfettim telefon bölümünü ve daha önceki deneyimlerime dayanarak bu konularda da tarafsız ve kaliteli bilgiler vereceğini umuyorum.

• telefon çok güzel arkadaslar incelediğim kadarıyla...

benim merak ettiğim SAR değeri konusunda bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dinazoor2001

telefon çok güzel arkadaslar incelediğim kadarıyla...

benim merak ettiğim SAR değeri konusunda bilgisi olan var mı?

SAR-Wert: 0.96W/kg
  • 357 euroya satan yerler var almanyada.
    umarım burdada dediğim fiyatlarda olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 31 Mart 2010; 23:17:17 >
  • quote:

357 euroya satan yerler var almanyada.

Ciktimiki telefon
  • http://geizhals.at/deutschland/a509028.html

birsürü fiyatlar var burda almancam yok anlayan varsa bi baksın belkide ön siparişlerdir.
  • quote:

http://geizhals.at/deutschland/a509028.html

birsürü fiyatlar var burda almancam yok anlayan varsa bi baksın belkide ön siparişlerdir.

Selam
    almanyada yasiyorum ve o fiyatlar dogru bakmakta oldugunuz site en uygun ve en yüksek fiyatlari bulup adreslerinide ve satis magaza hakkinda ön bilgi verir adres satis posta vs. suan benim gördüyüm vergi ve yol masrafi dahil evde teslimatina kadar 365 EURO ancak bunlar burada kendi garanti sistemeriyle calisiyorlar o yüzden almanlar fazla regabet etmezler ille devlet garantisi yada satis shop garantisi samsung shop gibi garantiyi dikkate alilar bu sartlarda ise fiyat haliyle artiyor 2 GB olani 450/500EU 8GB olani ise 550/600 EURO arasi gibi fiyatla suanda bazi eyaletlerde var ve satiliyor genelde simkart faturali...

Ancak türkiyedeki siz deyerli forumdaslaslarimin bir kismi tipki I8910´da odugu gibi garantisiz tercih edebilirler... tabi türkiyede cikmadan yada 1 fiyat belirmeden garantisiz olsun simdi olsun demenizi tavsiye etmem hele TR´de net bir fiyat aciklansin ondan sonra hesabi yapip tercih edilebilir yada edilmez karari alinir tabi kendi fikrim
    Saygilr

• demekki telefon çıkmış....yeni işletim sisteminin büyük veya küçük illaaki sorun çıkarıcağı düşünülürse burdada garantisiz alınmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 1 Nisan 2010; 8:28:35 >
  • Yukarıdaki sitede yazan fiyatlara göre 750 - 900 TL aras bir fiyatla gelebilir ki ülkemizde de en fazla 1000 lira olacağı görüşümüz doğru çıkabilir muhtemelen.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.