Şimdi Ara

===> Samsung Wave | 3.3' SuperAMOLED - 1GHz - 5MP - 720p - 802.11n <=== (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.927
Cevap
50
Favori
1.920.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydink_1903

Son birkaç telefonumdaki bütçemi yani 1500 TL yi bu telefon için de ayırdım. Bakalım 1000 lira ve altında çıkarsa tam bir kelepir olur bu donanımla. Tabii herkesin almaması gereken bir telefon, türünün ilk örneği, biraz deneysel bir telefon diyebiliriz. Şu da yok, bu da yok, şu telefondaki şu uygulamayı şu oyunu nerede buluruz diye soru sormaya başlayacak arkadaşlar sakın almasınlar ucuz diye :) Yaygın uygulama ve oyun desteği türünün 2. belki 3. telefonunda oturur sanırım :)

Kolay Gelsin

Katılıyorum. En azından oyun oynamak için ilk etapta uygun olmayabilir ancak yine de hızla çalışmalar yapılıyor, şu an itibariyle 40 uygulamanın hazır olduğu söylenmişti ve o günden beri acaba kaç uygulama daha eklendi. Yani bu cihazla da yeni uygulamalar kullanılabilir ancak beklemek sabretmek lazım. Açık kaynak kodun avantajlarıyla da uygulama sayısı piyasaya sürülmesinin ardından hızla artacaktır diyorum ancak sabır gerekli. Ayıca yazılımsal hatalar da olacaktır ve söylediğin gibi telefonu alıp takır takır kullanmak isteyenler almasın derim ben de bu işi seven uğraşmak isteyenler bu cihaza baçvursun

• desx in söylediklerine aynen katılıyorum.uğraşmayı sevmeyen bencede almasın.sinir sahibi olur.
    yada en azından bir süre beklesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 21 Nisan 2010; 9:17:05 >
  • i9000 galaxy geliyor en sonunda:)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: funkydansky

i9000 galaxy geliyor en sonunda:)))

Wave glmeyecek demeyin sakın.
  • quote:

en büyük ekran bunda var bana uyar
  • quote:

Orijinalden alıntı: cssbaycelebi

quote:

Wave glmeyecek demeyin sakın.

hayatının hatası olur samsung.....
  • I8520 Halo nedir yaa Halo dayımı beam değilmiydi bunun adı.kurtlar vadisi temasıylamı gelicek acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostrider07 -- 21 Nisan 2010; 10:55:14 >
  • Belkide süpriz yapacaklardır. :) Ama tahminime göre çıkışı beklediğimizden geç olucak, yada telpanın gösterdiği modeller daha kısa sürede geleceği için beraber yayınlamamışda olabilirler. ben bu gün telpaya mesaj attım bakalım cevap veren olucakmı..
  • http://telpa.com.tr/?s=gelecek

telpa listeye eklemiş, ama adı değişmiş, wave "Lismore" olmuş...
  • sanırım Türkiye pazarına bu isimle giricek. gerçi isterse ismi samsung ayşe olsun farketmez öylede alırım :)
  • Telpadan gelen cevabı aynen aktarıyorum..

Sn. yildirim,

Öncelikle ilginizden dolayı teşekkür ederiz. S8500 modelimizin haziran ayının sonu itibariyle satışa çıkması planlanmaktadır. Ürünümüzün satışa çıkması durumunda size bilgi verilecektir.

Samsung ve Telpa'yi tercih ettiginiz için tesekkürler.

Saygilarimizla.

Gerçeği söylemek gerekirse büyük bir hayal kırıklığına uğradım... Nisan sonunu zor beklerken haziran sonuna kadar beklenirmi bilemiyorum
  • Haziran sonumu

Bir ürünü de dünyayla aynı zamanda getirin be
  • bence söylenen tarihten yinede önce gelir, planlamalar her zaman değişebilir mayısta çıkar diye düşünüyorum, ama eğer gerçekten haziran sonu olursa bu tel için bencede geç bir tarih sayılabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 21 Nisan 2010; 15:03:11 >
  • haziran sonu çok iyi bence.sony ericsson olsaydı 1-1,5 sene beklerdik.
    bunada şükür.
  • biz bugüne kadar pek sony ericsson beklemediğimiz için bilmiyoruz, bana göre çokta sorun değil ama haziran sonu çok iyide değil, sizin fikirlerinize saygıyla birlikte, şunuda yine eklemek lazım hiç belli olmaz yurtdışında genel olarak 15 mayıssa burdada öyle olabilir biraz Samsungunda etkisi olduğunu sanıyorum çıkış zamanlamalarında...
    neyse bu konuda uzar gider böyle, ne dersek diyelim ,nasıl planlıyorlarsa öyle yapacaklardır herhalde, çıkınca herkes duruma göre değerlendirir zaten...
  • çok uzun bir bekleme süresi oldu. bence yanlış bir politika uygulanıyor. mademki iphone ile rekabet edeceksin ondan önce piyasada olman ve iphone düşünen kararsız müşterileri kendine çekmen gerekirken iphoneden sonra çıkması kendi kendini yakması demektir.
  • zaman beklentileri ve tahminlerinde konu olan süreler uzadıkça bahsettiğiniz olasılıklar her zaman gündeme gelebilir, eğer dediğiniz gibiyse, bahsettiğiniz şekilde kendini yakma söz konusu olacağını sanmasamda, bir yerde haksızda sayılmazsınız yani...
  • wave veya 9000 serisinin haziran sonunda çıkması demek iphone 4g den sonra çıkması demekki bu durumda kullanıcıların tahminimce iphone den yana tercih haklarını kullanacaklarını düşünüyorum.

Ha diyeceksiniz ki fiyat farkı olacak tabi parası yeten iphone yetmeyen mecbur bekleyecek yada bütçesine uygun bir telefona yönelecek.

Şubat ayından beri tanıtımı yapılıyor, Nisan ayında çıkacağı söyleniyordu, biz mayıs başına razıyken şimdi Haziran sonu olunca kullanıcılarda bir hayal kırıklığı yaratıyor. Buda başka telefon markalarına yönelim sağlar diye düşünüyorum. ee tabiki bu kadar yatırım yapıp erken piyasaya çıkıp müşteri potansiyeli oluşturmak varken eldeki müşteriyi kaçırıp planladıkları satış rakamlarını yakalayamayacaklar diye düşünüyorum.
  • İyi iyi... Ben hep nedense Ramazan ayında elektronik alışverişi yapıyorum bu da tama o zamanlara denk geliyor yani 1 ay bekeleyip biraz da fiyat düşer ohh o zaman ben de nasipse alırım Geçtiğimizden bir önceki Ramazan i550w'umu, geçenkinde de LCD monitör almıştım. Artık oruç dolayısıyla hiç bir şeyle ilgilenemediğim için kafam daha mı çok çaışıyor nedir, en uygun fiyatlı ve işimi en iyi görecek şeyleri o zaman alıyorum. Gerçekten de aldığım ürünlerden çok memnunum. Demek dervişler sanki bir kampa girmiş gbi sadece ekmek ve su ile beslenip, çok düşünürlermiş bazı zamanlar, haklıymışlar tabi ki

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.