Şimdi Ara

===> Samsung Wave | 3.3' SuperAMOLED - 1GHz - 5MP - 720p - 802.11n <=== (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.927
Cevap
50
Favori
1.920.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: dush

quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

quote:

Orijinalden alıntı: Révolvér

Nete düşen son Wave HD Video Çekim Örneği

Hocam sen bunu alacan herhalde .. Epey alaka gösterdin konuya ..

@tgezer bunu yazdığına göre.. Alırsa... sende düşünüyorsun, alacan galiba bu yeni teknoloji telefonu yanılıyormuyum!

ben takipteyim .. sadece merak .. şu an uzak bir ihtimal .. i8910 un üzerine çok şey koymadı bu telefon .. ama revolver hocam benim için ölçüdür .. fikirleri değerlidir .. objektiftir .. o alaka gösteriyorsa bir bildiği vardır ..

• @tgezer,
    Güzel düşüncelerin için teşekkür ederim.
    Beni bilirsin marka takıntım yoktur, hemen her cihazı da kullanıp zamanında öncü incelemelere imza atmışımdır.
    Tabi eski heves geçti yalan yok, eskisi gibi cihaz değiştirmiyorum. Bu cihaz aynen senin dediğin gibi dikkatimi çekti.

Eksiksiz gibi görünüyor kağıt üzerinde. Bakalım, yaygınlaşsın, kullanıcı yorumlarını da bir görelim
    Şu anda iPhone 3GS kullanıyorum ve aslında her yönüyle mükemmel cihaz ama foto / video çekiminde (video gündüz gene kurtarıyor ama) biraz hüsrana uğratıyor. Bu cihazın da dokunmatiği baya gelişmiş ve her yönden tatmin edici özelliklere sahip olduğu için dikkatimi çekti.

Tamam dersem, ülkemizde yaygınlaşınca biriyle takasa girebiliriz. Yahut direkt satıp alabilirim, bakalım...

• quote:

Tamam dersem, ülkemizde yaygınlaşınca biriyle takasa girebiliriz. Yahut direkt satıp alabilirim, bakalım...

Hayırlısı hocam .Ama sen foto merakı olan birisin .Iphone o yönden seni çok yolda bırakmıştır ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

ben takipteyim .. sadece merak .. şu an uzak bir ihtimal .. i8910 un üzerine çok şey koymadı bu telefon .. ama revolver hocam benim için ölçüdür .. fikirleri değerlidir .. objektiftir .. o alaka gösteriyorsa bir bildiği vardır ..

i8910 un üzerine birşey koymadığını düşünmene saygı duyuyorum ama kesinlikle katılmıyorum, Samsungun kendi çizgisi içerisinde olayı değerlendirdiğimizde aşikar olan yepyeni bir çizginin ve başlangıcın ürünü olacak bu tel, özellikle multimedya,telefon özelliklerini üst düzeydce birleştirecek gibi gözüküyor, zaten @Revolver hocamında dikkatini çeken kısmı bu yönde olmalı iphone un bildik özelliklerininin bir şekilde daha gelişmiş sunumu ve oldukça başarılı multimedya desteği, bu arada sevgili Revolver in çok çok iyi bir tel olmasına rağmen özellikle video foto kısmında nispeten daha zayıf olan İphone u kullanmasını çokta anlamış değilim, çünkü kendisi özellikle cep telefonunda kaliteli video ve foto konusuna çok dikkat eden olmazsa olmazlarının başında bu konu gelen bir kişi idi, bu konuda çokta emeği geçmiştir, herhalde sözlerinin arasında dediği gibi artık eski hevesi olmaması olabilir gerçi bir süre sonra çoğu kişide aynı hisleri paylaşıyor ama konu @Revolver olunca biraz daha önem kazanıyor çünkü en azından birçok forum kullanıcısı ile paylaştığı olumlu olumsuz görüşleri, gerçekçi bir şekilde ışık tutabiliyor düşünenlere, malum herkes bizler gibi ikide bir tel değiştirmiyor alırkende doğru fikir ve yorumlara daha çok ihtiyaç duyuyor, umarım sevgili hocamın bu konuda ileride kullanıcılara güzel fikir ve yorumları olacaktır teli alırsa ki, benim bildiğim Revolver şu an için tel alırsa, bu saatten sonra bu telden başkasını almaz gibime geliyor çok sürpriz bir tel çıkmazsa, Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 25 Nisan 2010; 23:35:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TuRaN.z

teli alırsa ki, benim bildiğim Revolver şu an için tel alırsa, bu saatten sonra bu telden başkasını almaz gibime geliyor çok sürpriz bir tel çıkmazsa, Saygılar

saygı bizden dostum

Hoca bu teli alırsa da peşinden 20 kişiyi de getirir buraya
  • Arkadaşlar..
    Ben kendi adıma asla ama asla benim tel daha iyi tartışmalarına girmem.. Bana çocukça gelir bu konular.. çünkü bilirim herkezin istediği özellikler,ihtiyacı farklıdır.
    Şu an I8910 HD kullanıyorum,Ki Genelde HTC win-mo cihaz kullanıyordum ve I8910 kadar beni mutlu,memnun eden telefonda olmamışdır.
    Gelelim Wave'ye :) kesinlikle beni etkileyen ve benim düşündügüm bir teklonoji, telefon.. I8910 sonra benim tercihim budur.
    Kişesel fikrimdir ben bu saatten sonra AMOLED ekran haricinde hiçbir telefonda kullanmam :)
    Waveni donanını da bellidir arkadaşlar,tartışmaya gerek olmadığını düşünüyorum.. zamanı gelince tartışacıağımız konu bence bada olucaktır hepsi bu..

Iphone 3gs (Kardeşim kullanıyor dokunmatik ve internet kullanımı olsun hakikaten zevk) ama Benim önemsedeğim özellikler flash destegi,görüntülü konuşma,değiştirebilir pil,anlık sadece anlık kaliteli foto ve insanları yolmayan.kandırmayan uygun ücret :) oldugunda belki ilerde 4g degilde 5G,7G 'i alabilirim :)

Samsung donanımı bizlere herzaman cörmert'çe veriyor..işde bu yüzden samsung'u seviyorum.. Herkesin görüşünede saygım vardır.. artık piyasaya sürülsede burada wave için tam bir değerlendirme yapsak diyorum..

Önemli olan firmalar değil.. Kullanıcılar bizlerdir..

• http://s8500.samsungmobile.de/videos.html

Tanıtım videoları gerçekten ilgi çekici, özellikle dokunmatik olayında kendini geliştirdikleri çok açık. Bada sisteminin kullanım kolaylığı ve telefonun 1 ghz hızı gerçekten çok cezbedici. Video içinden caps alıp ayrı ayrı foto halinde görebilmek hoş bir özellik olmuş. Diğer özelliklerini görmek için biraz daha zamana ihtiyacımız var, bu haliyle bile acaip bir albenisi var
  • Telpanın; gelecek ürün sayfasında S8500 lismore olarak yazılmışdı..
    artık doğrusu,S8500 Wave yazıyor :)
  • Selam
    Buda benim ilgimi cekti nokia yavasyavas 1 seye benzeyen ve arayüzü fena görünmeyen 1 cihaz yapmayi basarmis gibi!! Aslinda nokia´dan sogumustum ama bu biraz icimi isitti gibi fakat i8910´umun ömrü henüz bitmeden pek düsünmüyorum ama 1 kösede durabilir!!! ilgilenen olursa inceleyip fikir sahibi olabilir...

Saniyede 30 kare 720p (30fsp) video cekme özelligi var ama isin ilginc yani 12 Megapiksel Carl Zeiss Lens Xenon Flash, multi touch vearken ve hemen hemen eksiksiz 1 cihaz gibi iken asagdaki vergisizde olsa verilen fiyat yani vergi vs. eklendiyi zaman fiyat 500/550euro gibi aliciya yansiyacak. bence yalanci bir fiyat bu!! üstelik amoled ekran tabi bu sitede yazmiyor ama farkli sitelerde okudum..

ASAGISI ALINTI
    _______________________________________________________________________________________________________________________________
    Nokia N8 resmen duyuruldu. Birbirinden güzel renklere sahip bu telefon için
    resmen açıklanan özellikler ve fiyat şöyle.

12 Megapiksel Carl Zeiss Lens Xenon Flash

3.5″ HD kapasitif ekran

HDMI çıkışı

Dolby Digital Ses Sistemi

16 GB dahili hafıza ve 48 GB a kadar destek veren MicroSD girişi

Symbian^3

QT ile entegre edilmiş ilk Nokia telefon

370 Euro vergi öncesi fiyat.

BURADANDA RESIMLERE VE ILGILI HABERIN KAYNAGINA GIDEBILIRSINIZ
    http://www.mob-i.mobi/2010/04/27/nokia-n8-resmen-duyuruldu/comment-page-1/#comment-429

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahayasin1 -- 27 Nisan 2010; 19:25:01 >

• N8 de 680mhz işlemci ve 256mb ram var. Bu saatten sonra yeni bir telefon alacaksam tercihim 1mhz işlemci ve en az 512mb ram i olandan yanadır. Nokia her zaman rakiplerinden daha zayıf donanımlarla karşımıza çıkıyor. Ayrıca symbian symbian dır ve programlaması tabana yayılmadığı sürece hep eksik kalacaktır.

Kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydink_1903

N8 de 680mhz işlemci ve 256mb ram var. Bu saatten sonra yeni bir telefon alacaksam tercihim 1mhz işlemci ve en az 512mb ram i olandan yanadır. Nokia her zaman rakiplerinden daha zayıf donanımlarla karşımıza çıkıyor. Ayrıca symbian symbian dır ve programlaması tabana yayılmadığı sürece hep eksik kalacaktır.

Kolay gelsin

işlemcisi ve rami çok düşükmüş. benim de gözümden düştü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuRaN.z
    umarım sevgili hocamın bu konuda ileride kullanıcılara güzel fikir ve yorumları olacaktır teli alırsa ki, benim bildiğim Revolver şu an için tel alırsa, bu saatten sonra bu telden başkasını almaz gibime geliyor çok sürpriz bir tel
    çıkmazsa, Saygılar

Ben de TuRaN.z hocamın sözlerinin doğru olduğuna kanaat getirdğimi için diyorum ki Révolvér ustam bu telefonu alacaktır :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: satcell

samsung kaliteli telefonlar üretiyor ama Türkiyeye getirmiyor i7110 gibi

bu şekilde istisnalar var ama tek tük, özellikle son zamanlarda beğeni alıpta gelmeyen önemli teli yok yanılmıyorsam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 27 Nisan 2010; 23:51:25 >
  • galiba artık sözün bittiği yerdeyiz.söz sırası wave'in.hadi bakalım çık artık sahne senin.
  • Valla arkadaşlar N8 de baya iddialı. Foto çekimi Wave'dan üstün olacak bu kesin.
    İşlemci ve ram düşük denilmiş ama mühim olan bunun işletim sistemiyle olan uyumudur.

iPhone 3G'de 400, 3GS'de 600mhz. hız var ona kalırsa.

N8'i de takibe aldım
  • quote:

Valla arkadaşlar N8 de baya iddialı. Foto çekimi Wave'dan üstün olacak bu kesin.
    İşlemci ve ram düşük denilmiş ama mühim olan bunun işletim sistemiyle olan uyumudur.

iPhone 3G'de 400, 3GS'de 600mhz. hız var ona kalırsa.

N8'i de takibe aldım

n8 in tasarımı çok kötü. tabi bu benim şahsi fikrim
  • n8 in tasarımı bence kötü değil özellik olarakta güzel ancak bu tarz tellerde bana göre ram çok önemli belli bir süre sonra telin yavaşlamasına veya uygulamalarda sıkıntı olmasına neden olan en önemli unsurlardan biri olarak görüyorum bazı tecrübelerime dayanarak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 28 Nisan 2010; 21:20:19 >
  • Hem görüntü hem de hız olarak farkı tamamen ortaya koyan bir video:http://www.youtube.com/watch?v=OdyuPQs345o

Burada da Iphone ve Wave'in web hızlarını kıyaslamışlar:http://www.youtube.com/watch?v=buDftzVmxhE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saylam06 -- 28 Nisan 2010; 22:37:49 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.