Şimdi Ara

===> Samsung Wave | 3.3' SuperAMOLED - 1GHz - 5MP - 720p - 802.11n <=== (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.928
Cevap
50
Favori
1.921.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence bu telefonun gecikmesinde ki sebeb tamamen satış stratejisi. Apple ın yeni nesil (4. nesil) İphone u hzairan gibi çıkacakmış. Heralde onunla aynı zaman diliminde çıkarmayı planlıyor. Yoksa Samsung un telefonları geç çıkarma gibi huyu yok. Telefon duyuruluyor 1 veya 2 hafta sonra Samsung telefonları teknoloji marketlere elimizde inceliyor olarak buluyoruz.

Telefonun video ve fotoğraf örnekleri. Yeni

http://www.gsmarena.com/new_samsung_s8500_wave_camera_samples_here_to_impress-news-1628.php

• quote:

Orijinalden alıntı: Ermeydan

Bence bu telefonun gecikmesinde ki sebeb tamamen satış stratejisi. Apple ın yeni nesil (4. nesil) İphone u hzairan gibi çıkacakmış. Heralde onunla aynı zaman diliminde çıkarmayı planlıyor. Yoksa Samsung un telefonları geç çıkarma gibi huyu yok. Telefon duyuruluyor 1 veya 2 hafta sonra Samsung telefonları teknoloji marketlere elimizde inceliyor olarak buluyoruz.

Telefonun video ve fotoğraf örnekleri. Yeni

http://www.gsmarena.com/new_samsung_s8500_wave_camera_samples_here_to_impress-news-1628.php

fotolar güzel, video dahada güzel...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 4 Mayıs 2010; 11:19:00 >

• birden fazla işlevi yapma konusunda wave in durumu ne arkadaşlar bileniniz var mı?çoğu incelemeler duğu avrupa dillerinde olduğundan pek çözemedim.hoş ingiliççemde iyi sayılmaz ama genede anladığın kısımlardan yola çıkarak anlamadıklarımı tahmin ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06METİN

birden fazla işlevi yapma konusunda wave in durumu ne arkadaşlar bileniniz var mı?çoğu incelemeler duğu avrupa dillerinde olduğundan pek çözemedim.hoş ingiliççemde iyi sayılmaz ama genede anladığın kısımlardan yola çıkarak anlamadıklarımı tahmin ediyorum

Söz konusu olan Multitasking (Çoklu görev diye çevirmeyi uygun görmedim bazı teknik terimlerin orjinalinin kullanılmasından yanayım, herkesin görüşüne de saygım var) ise Demo telefonlar şu an için aynı anda 5 uygulama veya oyunu beraber çalıştırabiliyormuş. Bazı kaynaklar 3rd part uygulamaların (telefonda yüklü gelmeyen sonradan yüklenenler) Multitasking kapsamına girmediğini ifade ediyor. Çıkacak telefonda ne olur bilinmez.

Kolay Gelsin

• çok saçma olur eğer sonradan yüklenenlerin multitasking kapsamında olmaması.ayrıca sayıdan çok nicelik daha önemli bence.telefonu kasmadan 4-5 tane uygulama birden çalıştırırabiliyorsa bence mükemmel bir iş çıkarmış olur.daha fazlasını açıp,o uygulamaları ve telefonun çalışmasında sorun yaratacaksa lüzumu yok fazlasını açmasına.
  • quote:

çok saçma olur eğer sonradan yüklenenlerin multitasking kapsamında olmaması.ayrıca sayıdan çok nicelik daha önemli bence.telefonu kasmadan 4-5 tane uygulama birden çalıştırırabiliyorsa bence mükemmel bir iş çıkarmış olur.daha fazlasını açıp,o uygulamaları ve telefonun çalışmasında sorun yaratacaksa lüzumu yok fazlasını açmasına.

Merhabalar (multitasking´imi multi touch´imi ariyoruz bilmem ama ben multi touch´i anlatim) samsungun sonradan vereceyi program oyun uygulamalarinda sorun cikmayacak sizin bizim yapacagimiz programlar yani programcilarin üreteceyi proglarda multi touch sorunu yasanabilir tabi bu ilk aylarda olup sonra uygun hale getireceklerdir. telefonun 4-5 programdan cok daha fazlasini calistirma gücüne sahip 5 program olayii farkli örneyin 5 wgt 1 sayfaya aldiniz 5 proyu 5 parmaginizla 5sine birden dokunun 5si birden start alir iste multi touch. ve bazen cok grekli oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mangoz -- 5 Mayıs 2010; 1:01:07 >

• sevgili aydınk suan hangi teli kullanıyorsunuz?
    Bende heran satabilirim i8910 u.iyi para verdiler.900 dolar gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayyaatt

sevgili aydınk suan hangi teli kullanıyorsunuz?

hiç durma hayat, çok iyi bir para.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayyaatt

sevgili aydınk suan hangi teli kullanıyorsunuz?

Wave çıkana kadar i8910 kullanacağım ve şu anda hala elimde.

İyi fiyat ben olsam hemen satardım. (Prensip olarak ben telefon satmıyorum, yeni tel ile eski teli 2 ay beraber kullandıktan sonra, eski telefonla aileden birini sevindiriyorum) Türkiyede 800-850TL ye çok rahat aynısını bulursun.

Kolay Gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: mangoz

quote:

çok saçma olur eğer sonradan yüklenenlerin multitasking kapsamında olmaması.ayrıca sayıdan çok nicelik daha önemli bence.telefonu kasmadan 4-5 tane uygulama birden çalıştırırabiliyorsa bence mükemmel bir iş çıkarmış olur.daha fazlasını açıp,o uygulamaları ve telefonun çalışmasında sorun yaratacaksa lüzumu yok fazlasını açmasına.

Merhabalar (multitasking´imi multi touch´imi ariyoruz bilmem ama ben multi touch´i anlatim) samsungun sonradan vereceyi program oyun uygulamalarinda sorun cikmayacak sizin bizim yapacagimiz programlar yani programcilarin üreteceyi proglarda multi touch sorunu yasanabilir tabi bu ilk aylarda olup sonra uygun hale getireceklerdir. telefonun 4-5 programdan cok daha fazlasini calistirma gücüne sahip 5 program olayii farkli örneyin 5 wgt 1 sayfaya aldiniz 5 proyu 5 parmaginizla 5sine birden dokunun 5si birden start alir iste multi touch. ve bazen cok grekli oluyor.

benim bu multixxxx den anladığım ve beklediğim örneğin;aracımla seyahat ediyorum,telefonda müzik dinlerken navigasyonun çalışması,bu sırada gelen aramayı veya kendim arama yapmayı kastediyorum.yada telefondan internette sörf yaparken radyo veya mp3 dinlemek gibi vs.vs.vs. gibi...

• Bugün 6 Mayıs ve İnternete düşen Wave Mayıs ayı FW leri

S8500XXJE1 2010 May
    S8500XXJE3 2010 Mayhttp://www.m ultiupload.com/3GM8CLKG3R
    S8500XXJE4 2010 Mayhttp://www.m ultiupload.com/N34LAHBVZA
    S8500XXJE5 2010 May ....
    S8500XXJE6 2010 May ....
    S8500XXJE7 2010 May ....
    S8500XXJE8 2010 May ....
    S8500XXJE9 2010 May ....
    S8500XXJEA 2010 May ....
    S8500XXJEB 2010 May ....
    S8500XXJEC 2010 May ....
    S8500XXJED 2010 May ....
    S8500XXJEE 2010 May ....
    S8500XXJEF 2010 May http://www.m ultiupload.com/X90ETT9R2P

Hepsinin linki var ama 3 tanesini vermeyi yeterli gördüm.

Gerçekten Samsung hummalı bir çalışmaya girmiş çok net belli oluyor.

Kolay Gelsin

• arkadaşlar bu ön sipariş konusuna ve fiyatlarına çok takılmayın.bu olay sadece çok istekli olan ilk müşterileri silkelemekten başka birşey değilmiş.yani ön sipariş verenler cihazlara en fazla 2-3 hafta önce sahip oluyorlarmış fakat yaklaşık %25 fazla fiyata mal oluyormuş.buradan hareketle cihazın fiyatı daha önce verilen ön sipariş fiyatlarını göz önüne alındığında 1000tl nin altında olacağı kesin gibi ve bu özelliklerdeki bir telefon başka marka ile piyasaya sürülse(nokia,apple,htc vs.) 1500tl nin altında olmazdı diye düşünüyorum.sadece fiyat/donanım oranına bakarak bile alınır bu telefon.
  • Selam
    Efendim sizi ilgilendiriyor güzel haberler
    m-axi aradaki (-) silin
    http://www.m-axicep.com/teknoloji-haberleri/samsung-bada-icin-ilk-sdk-yayinlandi-indir-yukle-download-346808.html
    Saygilar.
  • Samsung’un 2010 yılı içerisinde tanıtımını gerçekleştirdiği açık kaynak kodlu Bada işletim sisteminin ilk SDK’sını gün içerisinde indirime sundu. API, UI, IDE, simeülatör oyunu, kılavuz ve yararlı belgeler oluşturmak için hazırlanan ilk SDK sürümüyse 1.0.0b2 kod numarasına sahip oldu. Bir yıl sonra mobil pazara Bada işletim sistemini sürecek olan Samsung firmasının, işletim sisteminin SDK’sını bu kadar önceden yayına sunmasının tek sebebi ise çok iyi bir uygulama mağazasına sahip olma isteği. Bakalım geliştiriciler Samsung’un Bada işletim sistemi için çoğunluk ile ne türde uygulamalar geliştirecekler.

Bu açıklama yukarıdaki arkadasın verdiği adresteki siteden peki
    boldladıgım kısımda diyor ki bir yıl sonra piyasaya süreceği işletim sistemi bada
    iyide wave 1 sene sonramı çıkacak yada tam olarak bada değilmiki wave
    inanın kafam karıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anelka39 -- 7 Mayıs 2010; 11:00:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anelka39

Samsung�n 2010 yılı içerisinde tanıtımını gerçekleştirdiği açık kaynak kodlu Bada işletim sisteminin ilk SDK�ını gün içerisinde indirime sundu. API, UI, IDE, simeülatör oyunu, kılavuz ve yararlı belgeler oluşturmak için hazırlanan ilk SDK sürümüyse 1.0.0b2 kod numarasına sahip oldu. Bir yıl sonra mobil pazara Bada işletim sistemini sürecek olan Samsung firmasının, işletim sisteminin SDK�ını bu kadar önceden yayına sunmasının tek sebebi ise çok iyi bir uygulama mağazasına sahip olma isteği. Bakalım geliştiriciler Samsung�n Bada işletim sistemi için çoğunluk ile ne türde uygulamalar geliştirecekler.

Bu açıklama yukarıdaki arkadasın verdiği adresteki siteden peki
    boldladıgım kısımda diyor ki bir yıl sonra piyasaya süreceği işletim sistemi bada
    iyide wave 1 sene sonramı çıkacak yada tam olarak bada değilmiki wave
    inanın kafam karıştı

bence bu yazı eski bir yazı, haziran ayı içerisinde çıkacaktır. keşke haziran sonuna kadar bekletmeselerde bir an önce piyasaya sürseler. beklemekten iyice sıkıldık artık.

• FM vericisi var mıydı acaba?
  • İnceleme (google translate kullanın)
    http://www.mobile-review.com/review/samsung-wave-s8500.shtml

• quote:

Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR

FM vericisi var mıydı acaba?

FM Transmitter yok telefonda.

Kolay Gelsin
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.