Şimdi Ara

===> Samsung Wave | 3.3' SuperAMOLED - 1GHz - 5MP - 720p - 802.11n <=== (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.927
Cevap
50
Favori
1.920.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir kaç gündür ortalık duruldu yeni haberler gelmez oldu :) Haziran sonuna kadar bekliyeceğimiz kesin sanırım. umarım sonrasında yeni bir uzatma olmaz, eğer olursa daha beklenmez altarnetiflerine bakılır. Her gün çıkış tarihi hakkında sevindirici bir gelişme beklemektende sıkıldık. Wave şöyle, wave böyle diye habire teknik videolar yayınlıyorlar, olayı mite çevirdiler, sanki lost izliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thunderbolt1980

Bir kaç gündür ortalık duruldu yeni haberler gelmez oldu :) Haziran sonuna kadar bekliyeceğimiz kesin sanırım. umarım sonrasında yeni bir uzatma olmaz, eğer olursa daha beklenmez altarnetiflerine bakılır. Her gün çıkış tarihi hakkında sevindirici bir gelişme beklemektende sıkıldık. Wave şöyle, wave böyle diye habire teknik videolar yayınlıyorlar, olayı mite çevirdiler, sanki lost izliyoruz.

sana katılmamak elde değil.
  • belkide iphone de olduğu gibi beklentileri üst düzeye çıkartıp,iştahlı alıcı potansiyelini artırmak istiyorda olabilirler.ama tanıtımı ile piyasaya çıkışı arasındaki süre genede çok.tabi arzu ettikleri seviyeye ulaşması zaman aldığındanda süre uzamış olabilir.
  • Samsung alıştırdığı için milleti biraz fazla sabırsızlık oluyor, belkide yeni politikaları biraz sabretmeyi öğretmek olabilir bizlere, bazı markalrın modellerini bekleyenler çokta acele etmiyor mesela...
  • Vallaha TuRaN.z hocama katılıyorum. Ayrıca beklemekse güzel telefonun bedeli; bekleriz, yeter ki güncellemesi zamanında yapılsın ve bizi bu berbat durumdaki servislerle uğraştırmasın, telefonun servisten gelmesini beklemektense tam donanımlı çıkmasını beklerim daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: desx

Vallaha TuRaN.z hocama katılıyorum. Ayrıca beklemekse güzel telefonun bedeli; bekleriz, yeter ki güncellemesi zamanında yapılsın ve bizi bu berbat durumdaki servislerle uğraştırmasın, telefonun servisten gelmesini beklemektense tam donanımlı çıkmasını beklerim daha iyi.

kaderimse çekerim.
    sana sevdanın yolları bana karayolları.
  • Yıl sonuna doğru S9000 çıkacakmış, aynı özelliklerde bada lı farkı 4,1" ekranı ve 12MP 3x optik zoom xenon flashlı kamerası, 1080p çekim, 32GB Internal hafıza. (Kaynak : samsung-firmware.webs.com ) Herhalde 2000 lira civarında olur :) Badayı riskli görenler biraz izleyip o telefonu tercih edebilirler.

Kolay Gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydink_1903 -- 12 Mayıs 2010; 23:22:05 >
  • işte bana beklediğim haberi verdin aydink_1903.ekran büyüklüğü ile sorunum yoktu ama daha iyi bir kameraya sahip bir telefon olmasını istiyordum.eğer böyle bir telefon çıkarsa evdeki kamera ve fotoğraf makinasını emekli ederim hemen.umarım asparagas veya gündemi-markayı(samsung) canlı tutma amacı taşıyan bir haber değildir.ayrıca gerçek foto çekimi 8-9mp olması ve nois olmadan 720p hd çekim yapması benim için yeterli.
    not:eğer s8500 1000tl altına gelirse S9000 bu özelliklerde 1500tl yi geçmez bana göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06METİN -- 13 Mayıs 2010; 15:30:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydink_1903

Yıl sonuna doğru S9000 çıkacakmış, aynı özelliklerde bada lı farkı 4,1" ekranı ve 12MP 3x optik zoom xenon flashlı kamerası, 1080p çekim, 32GB Internal hafıza. (Kaynak : samsung-firmware.webs.com ) Herhalde 2000 lira civarında olur :) Badayı riskli görenler biraz izleyip o telefonu tercih edebilirler.

Kolay Gelsin

Bu güzel haber. i8910'dan sonra S9000'e geçmek daha mantıklı olacak.
    Böylece, bada'yı da test etmiş olacağız.
  • samsung wave ile ilgili telpa reklam filmini koymuş. reklam filminin sonunda mayıs 2010 yazılı inşallah bu ay içerisinde çıkar

http://www.telpa.com/video/S8500/index2.html
  • quote:

Yıl sonuna doğru S9000 çıkacakmış, aynı özelliklerde bada lı farkı 4,1" ekranı ve 12MP 3x optik zoom xenon flashlı kamerası, 1080p çekim, 32GB Internal hafıza. (Kaynak : samsung-firmware.webs.com ) Herhalde 2000 lira civarında olur :) Badayı riskli görenler biraz izleyip o telefonu tercih edebilirler.

Kolay Gelsin

inşallah çıkar böyle bir telefon.
  • İngilterede ay sonu stoklarda. 8GB lık versiyonu £369.99. Şu an ön siparişte.

http://gummobile.com/phones/Samsung_Wave_S8500_8GB_Sim_Free.aspx

Bilgi aldığım bazı kaynaklar 25 Mayısta çıkabileceğini söylüyorlar. Türkiye için bilgi alamadım.

Kolay Gelsin
  • quote:

İngilterede ay sonu stoklarda. 8GB lık versiyonu £369.99. Şu an ön siparişte.

http://gummobile.com/phones/Samsung_Wave_S8500_8GB_Sim_Free.aspx

Bilgi aldığım bazı kaynaklar 25 Mayısta çıkabileceğini söylüyorlar. Türkiye için bilgi alamadım.

Kolay Gelsin

Burada da aynı:

http://www.mobiles.co.uk/orange-samsung-wave.html

• Hadi samsung hızlandır elini çabuk çıkar şu telefonu.
  • Evet ya bu yaza çok iyi telefonlar çıkacak seçim yapmak zor ama wave'de listemde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sla_Hkn

Evet ya bu yaza çok iyi telefonlar çıkacak seçim yapmak zor ama wave'de listemde

wave almayı düşünüyordum ama biraz daha bekleyip suların durulmasını bekleyeceğim.
  • Samsung i9000 Galaxy S 'de bu telefona müadil olabilir. Galaxy S Android işletim sistemli daha fazla dahili hafızası var ve ekranı daha büyük.

Merak ettiğim kamera performansı flaş haric aynı olurmu? Kağıt üzerinde aynı gözüküyorlar. İkisinde de 720p video çekim var.
  • Galaxy benim de dikkatimi çekiyor. Bence bada kadar görsel ve düzenli bir işletim sistemi olmasa da daha başarılı olduğu kesin bir işletim sistemi olan Android çok daha geniş kitlelere hitab ediyor ve application sayısı olarak çok daha önde olacaktır. Fakat boyutu çok büyük. Ben o boyda bir telefon kullanamam ve tipini de beğenmedim ayrıca. Arkası ve inceliği güzel ama ön kısmı hoşuma gitmiyor.

Wave'de beni en çok korkutan şey az sayıda kişinin sahip olması ve az application çıkması.
  • bence fiyatının rakiplerine oranla hatırı sayılır derecede düşük tutularak piyasaya sürülmesinin başlıca sebebi,müşteriyi üst düzey donanımlı bir telefonu rakiplerine oranla daha ucuza vererek fiyatla dikkati çekip rekabete girmek.böylelikle telefonun sayıca fazla satılmasını sağlayarak,olabildiğince bada yı çok kişiyle tanıştırmak.bunun sonucu olarak tüketicinin zaman içinde bada işletim sistemine beğenisini ve kullanım alışkanlığını kazandırıp,telefon olarak badalı telefonları tercih etmesini sağlamaktır.sanırım telefon kesin olmamakla birlikte 800-900tl arası bir fiyata piyasaya çıkması planlanıyor.bu fiyata bu özellikte telefonu almak isteyecek çok insan olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06METİN

bence fiyatının rakiplerine oranla hatırı sayılır derecede düşük tutularak piyasaya sürülmesinin başlıca sebebi,müşteriyi üst düzey donanımlı bir telefonu rakiplerine oranla daha ucuza vererek fiyatla dikkati çekip rekabete girmek.böylelikle telefonun sayıca fazla satılmasını sağlayarak,olabildiğince bada yı çok kişiyle tanıştırmak.bunun sonucu olarak tüketicinin zaman içinde bada işletim sistemine beğenisini ve kullanım alışkanlığını kazandırıp,telefon olarak badalı telefonları tercih etmesini sağlamaktır.sanırım telefon kesin olmamakla birlikte 800-900tl arası bir fiyata piyasaya çıkması planlanıyor.bu fiyata bu özellikte telefonu almak isteyecek çok insan olacaktır.

Hocam çok iyimsersiniz.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.