Şimdi Ara

===> Samsung Wave | 3.3' SuperAMOLED - 1GHz - 5MP - 720p - 802.11n <=== (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.927
Cevap
50
Favori
1.920.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O N8 o işlemciyle nasıl 30 fps 720p video çekecek çok merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: safaksaylam

Hem görüntü hem de hız olarak farkı tamamen ortaya koyan bir video:http://www.youtube.com/watch?v=OdyuPQs345o

Burada da Iphone ve Wave'in web hızlarını kıyaslamışlar:http://www.youtube.com/watch?v=buDftzVmxhE

bu linkteki iphone 3g mi 3gs mi

zaten wave nin rakibi 4g tabi ki bunlardan iyi olması gerekir

• quote:

Orijinalden alıntı: aydink_1903

N8 de 680mhz işlemci ve 256mb ram var. Bu saatten sonra yeni bir telefon alacaksam tercihim 1mhz işlemci ve en az 512mb ram i olandan yanadır. Nokia her zaman rakiplerinden daha zayıf donanımlarla karşımıza çıkıyor. Ayrıca symbian symbian dır ve programlaması tabana yayılmadığı sürece hep eksik kalacaktır.

Kolay gelsin

1mhz mi ghz yazıcaktınız galiba

evet gerçekten düşük ama sanırım piyasanın en iyi foto çeken telefonu olacaktır.

Not:ben şahsen wave yi de n8 i de almam.

ama ikisi arasından bana göre wave 1 adım önde
  • quote:

Orijinalden alıntı: shamanmuratcan

quote:

N8 de 680mhz işlemci ve 256mb ram var. Bu saatten sonra yeni bir telefon alacaksam tercihim 1mhz işlemci ve en az 512mb ram i olandan yanadır. Nokia her zaman rakiplerinden daha zayıf donanımlarla karşımıza çıkıyor. Ayrıca symbian symbian dır ve programlaması tabana yayılmadığı sürece hep eksik kalacaktır.

Kolay gelsin

1mhz mi ghz yazıcaktınız galiba

evet gerçekten düşük ama sanırım piyasanın en iyi foto çeken telefonu olacaktır.

Not:ben şahsen wave yi de n8 i de almam.

ama ikisi arasından bana göre wave 1 adım önde

Çok dikkatlisiniz. Herkes ne demek yazmak istediğimi anladığı için sorun yok. Tabii ki GHz olacak.

12MP Kameralı telefon yeni birşey değil. Samsung Pixon var nerdeyse 1 sene önce çıkmış.

Symbian bir telefon için 256MB RAM çok düşük S^3 de çok büyük bir optimizasyon yapmıyorlarsa problemli bir telefon olacaktır. Ne kadar iyi Fotoğraf çekerse çeksin.

Kolay Gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: onno92

O N8 o işlemciyle nasıl 30 fps 720p video çekecek çok merak ediyorum.

30 fps değil 25 fps
  • telpaya gittim bugün.yeni gelecek telefonların fiyatı ve geliş tarihleriyle ilgili hiçbir bilgimiz yok diorlar
  • mayısın 20 sinde tüm dünya ile aynı anda piyasaya giriyor!
  • quote:

Orijinalden alıntı: vipergts

mayısın 20 sinde tüm dünya ile aynı anda piyasaya giriyor!

Özellikle bu telefonu bekleyenler için birde kaynak belirtseniz çok iyi olacak aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

quote:

Orijinalden alıntı: vipergts

mayısın 20 sinde tüm dünya ile aynı anda piyasaya giriyor!

Özellikle bu telefonu bekleyenler için birde kaynak belirtseniz çok iyi olacak aslında

telefonun ön siparişleri şuan ingilterede alınıyor. telefonun ne zaman çıkacağıyla ilgili 1-2 firmaya mail attım onlarda bana mayısın 20 sinde tüm dünya ile aynı anda çıkacağını söylediler.
  • quote:

Çok dikkatlisiniz. Herkes ne demek yazmak istediğimi anladığı için sorun yok. Tabii ki GHz olacak.

12MP Kameralı telefon yeni birşey değil. Samsung Pixon var nerdeyse 1 sene önce çıkmış.

Symbian bir telefon için 256MB RAM çok düşük S^3 de çok büyük bir optimizasyon yapmıyorlarsa problemli bir telefon olacaktır. Ne kadar iyi Fotoğraf çekerse çeksin.

Kolay Gelsin

Olay bu mudur yani 12mpxlik tel daha önceden çıkmıştı, yeni bir şey değil....

Arkadaşım şu megapikseli foto kalitesi olarak görmekten vazgeçin. Tamam 12mpx tel daha önce çıkmıştı ama N8in kamera özelliklerine, lens oranlarına bir göz atın.
    Ram düşüktür, telin tipini beğenmezsiziniz ona kimsenin sözü olmaz ama kamera konusunda lider olacağı kesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuğra>>

quote:

Kolay Gelsin

Arkadaşım şu megapikseli foto kalitesi olarak görmekten vazgeçin. Tamam 12mpx tel daha önce çıkmıştı ama N8in kamera özelliklerine, lens oranlarına bir göz atın.
    Ram düşüktür, telin tipini beğenmezsiziniz ona kimsenin sözü olmaz ama kamera konusunda lider olacağı kesin.

sevgili arkadasim 12MP cok güzel bir özellik ancak cogumuz yillardir foto cekme özelligi bulinan cihazlar kullanmisizdir ama %5´simiz bile fotolarimizi kartlara dökmemistir kendi kanaatimce!!! 12MP coktan var oda tamam ancak buradaki insanlar artik fotonun cok MP´li olmasindan cok cihazin hizi performansi ve gelismis donanimini ön planda tutmakta, Sahsen suanda i8910 kullaniyorum ve 8MP kamarayla 1000´lece fotografim var ve hepsi CD´de arsivlenmis duruyor ve daha önceki cihazlarla cektiklerimde öyle! yani her iki albüme istediyim zaman bakabiliyorum profesyonel fotucuda olmayacaz birak 5MP yetsin okadarda kötübir cözünürlük sayilmaz bence! bir cep teli icin yeterde artar emin olun 21MP´lik foto makinesinin yapacagi isi görür hemde dünya üzerinde her yerde ve her an!!!

birde sorum olacak bu Wave´nin intrnt Brwsr´i flashlite´nin hangi sürümünü barindiriyor.. acaba F9 yada F10 gerektiren videolara direk Brwser´den bakilabilecekmi? bunun cevabini özellikle i8910 forumundan ve aylar öncesinden bilgilerine hayran kaldigim aydink_1903 dostumdan istiyorum ayrica burada karsilasmak beni mutlu etmekle birlikte kendimi sansli hissediyorum, bada suan icin mayasiz hamura benziyor bunu mayalayip yogurmak hem cesaret ister hemde sabir. eyer wave´i alirsam aydink_1903 gibi konulara cok cabuk hakim olabilen ve yardimlari paylasmaktan zevk alan bir arkadasim var diye alirim, tabiki taze bir sistem hemen herseye hakim olmak mümkün deyildir ancak deyerli üstad aydink_1903 en azindan benden önce cihazi cözecektir:)... tabi alirsa?

Wave gercekten hos ve kibar bir cihaz boyutlarini esase alarak i8910´a göre(i8910 kullanicisi olarak) ve barindirdigi özellikler youtubeda izlediyim kadari ile doyurucu ancak korkularimda var malum i8910´da neler yansitilmisti ve neler geldi bunun disinda korkum yok
    cihazin ekranini kücültmek ve bataryayi yine 1500ah olarak düsünmeleri cok güzel olmus, bu batarya i8910´un dev ve symbian islt.sistm´inde neredeyse bir bucuk gün giderken eminim Wavede daha asagi olmayacaktir ki 1,5 gün bile iyi sayilir...
    Simdiden tesekürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: mangoz

quote:

Orijinalden alıntı: Tuğra>>

quote:

Kolay Gelsin

sevgili arkadasim 12MP cok güzel bir özellik ancak cogumuz yillardir foto cekme özelligi bulinan cihazlar kullanmisizdir ama %5´simiz bile fotolarimizi kartlara dökmemistir kendi kanaatimce!!! 12MP coktan var oda tamam ancak buradaki insanlar artik fotonun cok MP´li olmasindan cok cihazin hizi performansi ve gelismis donanimini ön planda tutmakta, Sahsen suanda i8910 kullaniyorum ve 8MP kamarayla 1000´lece fotografim var ve hepsi CD´de arsivlenmis duruyor ve daha önceki cihazlarla cektiklerimde öyle! yani her iki albüme istediyim zaman bakabiliyorum profesyonel fotucuda olmayacaz birak 5MP yetsin okadarda kötübir cözünürlük sayilmaz bence! bir cep teli icin yeterde artar emin olun 21MP´lik foto makinesinin yapacagi isi görür hemde dünya üzerinde her yerde ve her an!!!

birde sorum olacak bu Wave´nin intrnt Brwsr´i flashlite´nin hangi sürümünü barindiriyor.. acaba F9 yada F10 gerektiren videolara direk Brwser´den bakilabilecekmi? bunun cevabini özellikle i8910 forumundan ve aylar öncesinden bilgilerine hayran kaldigim aydink_1903 dostumdan istiyorum ayrica burada karsilasmak beni mutlu etmekle birlikte kendimi sansli hissediyorum, bada suan icin mayasiz hamura benziyor bunu mayalayip yogurmak hem cesaret ister hemde sabir. eyer wave´i alirsam aydink_1903 gibi konulara cok cabuk hakim olabilen ve yardimlari paylasmaktan zevk alan bir arkadasim var diye alirim, tabiki taze bir sistem hemen herseye hakim olmak mümkün deyildir ancak deyerli üstad aydink_1903 en azindan benden önce cihazi cözecektir:)... tabi alirsa?

Wave gercekten hos ve kibar bir cihaz boyutlarini esase alarak i8910´a göre(i8910 kullanicisi olarak) ve barindirdigi özellikler youtubeda izlediyim kadari ile doyurucu ancak korkularimda var malum i8910´da neler yansitilmisti ve neler geldi bunun disinda korkum yok
    cihazin ekranini kücültmek ve bataryayi yine 1500ah olarak düsünmeleri cok güzel olmus, bu batarya i8910´un dev ve symbian islt.sistm´inde neredeyse bir bucuk gün giderken eminim Wavede daha asagi olmayacaktir ki 1,5 gün bile iyi sayilir...
    Simdiden tesekürler.

Kamera konusunda tam olarak ne düşündüğümü anlatmışsınız ekleyecek kelime bulamıyorum teşekkürler.

Wave Flashlite değil kısıtlamasız Flash 10.1 ile gelecek gibi görünüyor. Devamlı güncelleneceğinden de ısrarla bahsediliyor Adobe ile Samsung anlaşmışlar bu konuda. Web browser ı dolphin de izlenemeyen flash video söz konusu değilmiş. Daha piyasaya çıkmadan fw yenilemeleri yapıp inceleme sitelerine gönderiyor samsung son gönderdiği telefon 10 mart tarihli fw ye sahip ve gerçekten mwc 2010 daki cihazın üzerine çok şey koymuşlar. Çok hızlı ve stabil bir cihaz olmuş özellikle web browser hızından övgüyle bahsediliyor.

Kısmetse wave çıkınca alacağım o konuda şüphem yok sadece çıkmasını bekliyorum.

Yeni bir OS olduğundan kaynak çok az ama telefon çıkınca yaygınlaşacaktır diye umuyorum.

Kolay gelsin

• bugün telpa dan mail geldi.wave haziran sonunda piyasaya çıkacakmış.ayrıca telefon için samsung tanıtımından bu kadar zaman geçmesine rağmen piyasaya çıkarmamasının sebebini ''donanımsal olarak en iyisi olan bu cihazın,yazılımsal olarakda kusursuz olmasını sağlamak adına samsung çözüm ortaklarıyla hummalı bir şekilde çalışılmasını'' göstermiş.tabi bazı donanımsal güncellemelerde gelebilirmiş prototipe göre.anlaşılan yaklaşık 2ay sonra karşımıza şimdiki videolardakinden daha iyi bir telefon çıkacak.
  • quote:

Kamera konusunda tam olarak ne düşündüğümü anlatmışsınız ekleyecek kelime bulamıyorum teşekkürler.

Wave Flashlite değil kısıtlamasız Flash 10.1 ile gelecek gibi görünüyor. Devamlı güncelleneceğinden de ısrarla bahsediliyor Adobe ile Samsung anlaşmışlar bu konuda. Web browser ı dolphin de izlenemeyen flash video söz konusu değilmiş. Daha piyasaya çıkmadan fw yenilemeleri yapıp inceleme sitelerine gönderiyor samsung son gönderdiği telefon 10 mart tarihli fw ye sahip ve gerçekten mwc 2010 daki cihazın üzerine çok şey koymuşlar. Çok hızlı ve stabil bir cihaz olmuş özellikle web browser hızından övgüyle bahsediliyor.

Kısmetse wave çıkınca alacağım o konuda şüphem yok sadece çıkmasını bekliyorum.

Yeni bir OS olduğundan kaynak çok az ama telefon çıkınca yaygınlaşacaktır diye umuyorum.

Kolay gelsin

Sagolasin hocam bu flash olayi internet destekli bir cihazda olmasa olmazlardan benim icin eyer dediyiniz gibi olursa hakkaten keyif veren bir browser´i olur. bende tabi birazicik arastirdim dediyiniz gibi övülen bir browser´den bahsediliyor hatta bir videoda I-phone´la kiyaslamislardi biraz daha hizli görünüyor, fakat asil önemli olan cihazin can alici canli canli ekrani!! O kibar fiziyinede nede yakisiyor avuca rahatlikla alinabilir boyutta, sonucta cep telefonu. cepte tasinabilir boyutta olmali cantada deyil Wave´de bu var. ayrica hosuma giden diyer bir özelliyide cihazi hangi yana cevirirseniz yok demiyor yaniz basi asagi haric, yani videonuzu ister saga ister sola hangi yöne cevirirseniz otomatik ekrani uyarliyor bazi oyunlardada gördüm. yani bizim istediyimizi yapiyor kendi kafasina göre deyil. tekrar tesekürler.

• benim anladığım Telpa da dahil bu cihazın ne zaman çıkacağını ve nasıl çıkacağını tamda bilen yok gibi, tahminlerimizde pek tutmayacak gibi, Haziran sonu eğer gerçekse herkesin fikrine saygı duymakla beraber, bence geç sayılabilecek bir zamanlama, bugüne kadar Samsung yapmıştır yapacağını(üstelik ilk tanıtımlarında bile cihaz oldukça hazır gözüküyordu bana göre), Samsungta pek olmazdı böyle uygulamalar diye hatırlıyorum, tanıtımlardan kısa bir süre sonra çıkardı, gerçi geç çıkarsa çıktığı zaman belki biraz daha geliştirilmiş olacaktır ama sanmıyorumki bu cihazı hem donanımsal olarak hem yazılımsal olarak en iyi şekilde piyasaya sokmak için haziranın sonuna kadar beklesinler eğer zaman dediğim gibi haziran sonu ise bunun başka bir sebebi vardır gibime geliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 2 Mayıs 2010; 2:22:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06METİN

bugün telpa dan mail geldi.wave haziran sonunda piyasaya çıkacakmış.ayrıca telefon için samsung tanıtımından bu kadar zaman geçmesine rağmen piyasaya çıkarmamasının sebebini ''donanımsal olarak en iyisi olan bu cihazın,yazılımsal olarakda kusursuz olmasını sağlamak adına samsung çözüm ortaklarıyla hummalı bir şekilde çalışılmasını'' göstermiş.tabi bazı donanımsal güncellemelerde gelebilirmiş prototipe göre.anlaşılan yaklaşık 2ay sonra karşımıza şimdiki videolardakinden daha iyi bir telefon çıkacak.

Bircok arkadasimizda sabir yok ama gec olsun temiz olsun bence, simdiki izlediyimiz videolardan daha iyi gelmesi mümkündür cünkü icide disida samsungun müdahaleyi istediyi gibi ve zamanda yapacaktir yani diyer modellerinden ayricalikli bir cihaz olacagi kesin dogrusu bende coksey bekliyorum bu seyler ilk etapta deyilde ön siparislerin dagitimi bitince ve gercek kullanici yorumlarinin ardindan cok daha dogru müdahaleler yapacaktir suahki yorumlar cok az sayida tester siteleri ve bunlar tamamen övmekle mesguldur yani bircogu fakat gercek kullanici gercek yorum yapacaktirki bu hep böyle ve samsung bu yorumlara bu cihazda daha cabuk cevap vereceyini düsünüyorum. nasilolsa iciyle disiyla öz cocugu

• Telefon çıkmadan FW leri Internete düşmeye başladı.

S8500 S8500XXJC5 2010 March

S8500XXJC7 2010 March

S8500XXJD2 2010 April

S8500XXJD3 2010 April

S8500XXJD4 2010 April

S8500XXJDA 2010 April

S8500XXJDB 2010 April

S8500YXXJDC 2010 April

S8500XXJDI 2010 April

S8500XXJDJ 2010 April

S8500XXJDZ 2010 April

S8500XXJE1 2010 May

Kaynak :http://samsung-firmware.webs.com/

İlk görüntü FW dosyaları i8910 FW dosyalarının neredeyse 3 katı büyüklükte.

Kolay Gelsin

• quote:

Telefon çıkmadan FW leri Internete düşmeye başladı.

S8500 S8500XXJC5 2010 March

S8500XXJC7 2010 March

S8500XXJD2 2010 April

S8500XXJD3 2010 April

S8500XXJD4 2010 April

S8500XXJDA 2010 April

S8500XXJDB 2010 April

S8500YXXJDC 2010 April

S8500XXJDI 2010 April

S8500XXJDJ 2010 April

S8500XXJDZ 2010 April

S8500XXJE1 2010 May

Kaynak :http://samsung-firmware.webs.com/

İlk görüntü FW dosyaları i8910 FW dosyalarının neredeyse 3 katı büyüklükte.

Kolay Gelsin

demekki samsung un çözüm ortaklarıyla yazılım üzerinde yoğun şekilde çalıştığı balon değilmiş.umarım 2 ay sonra karşımıza sürekli güncelliğini koruyan,enazından 1-2 sene yeni bir modele gereksinim duyurmayacak bir telefon çıkar.sanırım samsung un yeni stratejisinin başlangıcı wave s8500 ve galaxy i9000 olacak.artık model ve donanım güncellemek adına yeni modeller çıkarmak yerine,iyi donanımdaki modelleri yazılımsal yükseltmelerle güncel tutmak prensibi güdülecek,aynı apple da olduğu gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: 06METİN
    demekki samsung un çözüm ortaklarıyla yazılım üzerinde yoğun şekilde çalıştığı balon değilmiş.umarım 2 ay sonra karşımıza sürekli güncelliğini koruyan,enazından 1-2 sene yeni bir modele gereksinim duyurmayacak bir telefon çıkar.sanırım samsung un yeni stratejisinin başlangıcı wave s8500 ve galaxy i9000 olacak.artık model ve donanım güncellemek adına yeni modeller çıkarmak yerine,iyi donanımdaki modelleri yazılımsal yükseltmelerle güncel tutmak prensibi güdülecek,aynı apple da olduğu gibi.

Bu da bizim yıllardır beklediğimiz şey olarak bizi çok sevindirecek.
  • bir yere kadar tamamda apple tarzı yanlış beklenti olur. ayrıca samsung yeni model olayını azaltma gibi bir yapıyada geçeceğini hiç sanmam. badaya önemli destek verecektir ama yeni modelleride sürmeye devam edecektir, herkes uzun süre aynı tel kullanmaya başlamadığı sürece. buda zaten pek mümkün değil.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.