Şimdi Ara

===> Samsung Wave | 3.3' SuperAMOLED - 1GHz - 5MP - 720p - 802.11n <=== (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33.927
Cevap
50
Favori
1.920.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MKA1881

quote:

Orijinalden alıntı: 06METİN

bence fiyatının rakiplerine oranla hatırı sayılır derecede düşük tutularak piyasaya sürülmesinin başlıca sebebi,müşteriyi üst düzey donanımlı bir telefonu rakiplerine oranla daha ucuza vererek fiyatla dikkati çekip rekabete girmek.böylelikle telefonun sayıca fazla satılmasını sağlayarak,olabildiğince bada yı çok kişiyle tanıştırmak.bunun sonucu olarak tüketicinin zaman içinde bada işletim sistemine beğenisini ve kullanım alışkanlığını kazandırıp,telefon olarak badalı telefonları tercih etmesini sağlamaktır.sanırım telefon kesin olmamakla birlikte 800-900tl arası bir fiyata piyasaya çıkması planlanıyor.bu fiyata bu özellikte telefonu almak isteyecek çok insan olacaktır.

Hocam çok iyimsersiniz.

eğer iyimserlik kısmı fiyat konusunda ise,o benim beklentimden çok forumlarda yazılan fiyatlar.eğer iyimserlikten kasıt bada ile ilgili yazdıklarımsa çoğu samsung un kendi söylediği şeyler.
    tabi olursa ne ala olmazsa çay koyar demleriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06METİN -- 18 Mayıs 2010; 16:07:14 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MKA1881

quote:

bence fiyatının rakiplerine oranla hatırı sayılır derecede düşük tutularak piyasaya sürülmesinin başlıca sebebi,müşteriyi üst düzey donanımlı bir telefonu rakiplerine oranla daha ucuza vererek fiyatla dikkati çekip rekabete girmek.böylelikle telefonun sayıca fazla satılmasını sağlayarak,olabildiğince bada yı çok kişiyle tanıştırmak.bunun sonucu olarak tüketicinin zaman içinde bada işletim sistemine beğenisini ve kullanım alışkanlığını kazandırıp,telefon olarak badalı telefonları tercih etmesini sağlamaktır.sanırım telefon kesin olmamakla birlikte 800-900tl arası bir fiyata piyasaya çıkması planlanıyor.bu fiyata bu özellikte telefonu almak isteyecek çok insan olacaktır.

Hocam çok iyimsersiniz.

eğer iyimserlik kısmı fiyat konusunda ise,o benim beklentimden çok forumlarda yazılan fiyatlar.eğer iyimserlikten kasıt bada ile ilgili yazdıklarımsa çoğu samsung un kendi söylediği şeyler.
    tabi olursa ne ala olmazsa çay koyar demleriz

İnşallah beklentileriniz gerçek olur. Sonra çayı demler, hep beraber içeriz

• Hatta İnşaallah bu şekilde olur çay içerken bir taraftan da SamsungApps'den yeni uygulamalar indirip, birbirimizle paylaşırız
  • quote:

800-900 tl çok iyimser rakam gerçekten.
  • Başta ingiltere ve Almanya olarak yaygın ön siparişler yapılıyor.

Fiyat aralığı 330-370Euro arası

Kaba bir hesapla 740-830TL arası KDV dahil. Türkiye içinde 50-100TL fark koyun. 900 Liranın altında çıkması çok kuvvetle muhtemel. Bu fiyata peynir ekmek gibi satması gereken bir telefon. Samsung un da ilk Bada lı telefondaki amacı birazda o gibi gözüküyor. Sanırım çıktığı gibi piyasada bulunmaz bir telefon olacak bu fiyatla.

Kolay Gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydink_1903

Başta ingiltere ve Almanya olarak yaygın ön siparişler yapılıyor.

Fiyat aralığı 330-370Euro arası

Kaba bir hesapla 740-830TL arası KDV dahil. Türkiye içinde 50-100TL fark koyun. 900 Liranın altında çıkması çok kuvvetle muhtemel. Bu fiyata peynir ekmek gibi satması gereken bir telefon. Samsung un da ilk Bada lı telefondaki amacı birazda o gibi gözüküyor. Sanırım çıktığı gibi piyasada bulunmaz bir telefon olacak bu fiyatla.

Kolay Gelsin

bende sana şöyle diyim

Samsung i8000 Omnia II

hong kong da 565 tl
    ingilterede 649 tl
    amerikada 618 tl
    türkiyede 1200 tl

bunlar kendi ülkelerinde herkez tarafından bilinen rastgele alışveriş sitelerinden alındı. sorun şu bizim distributorler kendilerini çok zeki sanıyorlar ondan milleti enayi yerine koymaya çalışıyor. bunlara zaten telefon peynir ekmek fiyatına geliyor distributor oldukları için. bence 1500 ün üstünde fiyat vercekler s8500 için.

• Selam
    Bende bugün (18.05.2010) almanyada "SATURN" isimli Büyük markt'ta bu cihaza dokunma serefine eristim KDV dahil pesin fiyati €349.99 ilgimi ceken enbüyük sey simdiye kadar samsung marka telefonlarin hicbirinde bu ülkede TR dil olamamasi fakat bunda neredeyse Hz ademce dili bile direk varyani TR dahil bütün diller var. buradan sunu tahmin edebiliriz tüm dünyaya ayni anda 1 FW güncellemesiyle isi bitirecege benziyor yani lokal bölge kita'lara özel FW olmayacak gibi görünüyor. 1 i8910 kullnicisi olarak ilk bakista hem daha ince hemde daha kisa ve ekran boyutu'nun kücüklügünü hemen hisetim fakat gercekten kibar ve oalagan üstü 1 hiza sahip FW'si nisan 26 diye geciyor. foto 5MP ama o ekranda görmeye deyer 1 canlilik var,arkadaslarla yapay 1 karartmayla flashli 1 kac resim cekme denemesi yaptim 1 numara. HD video cekimi tamamen profösyonel yani neredeyse dizilerde bile kullanilabilir sahneler cekilebilir. diger özellikler 1 symbianci olarak tamamen farkli geldi ancak inanin ki kisiye özel programlar haric her ne ararsaniz var, sahsen o konuda hicbir eksik görmrdim bu hali ile suan icin yeterli sayilir. Dolphin browser'i sahsen ilk defa bu cihazda gördüm youtube'ta wave üzerinde bakildigindan kat kat daha hizli buda nisan tarihli FW'den olsagerek büyük bir hiz farki var, tabi normal giremedigim 1 kac video sitesinde hemen denedim ayni yeni alinmis 1 laptop kadar basarili 1 girisle istedigim videoya sorunsuz bakabildim.

buradada bu özelliklerde bu fiyat ilgi cekmis fakat ortak tahmin BADA'yi tanitmak amacli oldugu yönünde!
    i8910 ayni magazada €399.99 fiyatla hala vintrundeki yerinde duruyor oysa 1 sene sonra bugün badali wave €349.99.

bunlari sizle paylasmak istedim ben sahsen i8910'umun ömrünün bitmediginin kanaatindeyim o yüzden bu cihazi bu fiyatlada olsa almayacam fakat bada isletim sistemli Wave ilk tanitildiginda i8910 forumunda 2. badali cihazda mutlaka daha üstün özellikler olacaktir 8MP kamara daha sorunsuz HD video ve hafiza orani gibi düsüncelerim vardi, bakiyorum yanilmamis görünüyorum 8 degilde 12MP'den bahsediliyor sorunsuz video dedim full hade "1080p" ve 32 GB dahili bellek'ten bahsediliyor ve uzak 1 zaman sonrada degil pek yakin gibi görünüyor belki ozaman i8910'un ömrü bitebilir Wave 349.99Euro s9000 bada X2 olsun €700 daha fazla olacagini zannetmiyorum bu gün bakiyorum motorola bile Wave'e benzer "özelliklerde" (görünümde demiyorum ) 1 cihazi piyasaya sürme asamasinda böyle 1 rekabette bence bundan sonra türkiye dahail hicbir ülkede 1700TL'nin üzerinde hicbir cihaz olmayacak.
    Cogumuz gecmis 1 kac ay önce yeni nesil akili cep telefonlar inanilmaz düsük fiyatlarla piyasaya sürülecek haberini okumusuzdur sahsen ben bu haberleri okumustum ama inanmamistim simdi ise dikkat edilirse gercekten 1 düsüs var umarim rekabette devam eder fiyatlarda düsüste
    Saygilar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahayasin1 -- 19 Mayıs 2010; 3:42:14 >

• Sonunda Almanyada Resmi fiyatı 429Euro

http://www.samsung.de/de/news/read.aspx?pmguid=3b6a432f-b9c3-4999-bde0-4d2bc29fca44

Resmi sitedir.

Samsung Firmware e göre bugün yarın Avrupada ve Asyada piyasaya çıkması bekleniyor.

Bekleyiş bitiyor.

Kolay Gelsin
  • Arkadaşlar başlangıç fiyatı şu olacak bence; ya 1099 TL ya da 999 TL yapacaklar ve sonra 1 aya kalmadan 850'ye bulunmaya başlayacak. Telpa fiyatına kalırsak yandık, ben i550w'umu aldığımda 650'ye aldım vade farkıyla sitede 700 TL nakit fiyattı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: desx

Arkadaşlar başlangıç fiyatı şu olacak bence; ya 1099 TL ya da 999 TL yapacaklar ve sonra 1 aya kalmadan 850'ye bulunmaya başlayacak. Telpa fiyatına kalırsak yandık, ben i550w'umu aldığımda 650'ye aldım vade farkıyla sitede 700 TL nakit fiyattı.

Ne güzel konuşuyorsun sen öyle :)

Bende bu telefonu rasgele burayı gezerken buldum.. u600'ümü bir türlü bırakamadım elimden...
    İçime en fazla sinen teknolojik gereçlerimden birisi oldu kendisi.
    u600 baya eskidi, piyasada alacak telefon bulamadım.Aranıyordum, hatta 2 yıl once üretimi biten u600 a baktım 2. el de olsa temiz alayım bir tane bozulan telimin yerıne diyordum kı;

bu telefonu gördüm...
    Umarım 800 900 civarında olur.. Şahsen alır ve afiyetle kullanırım...

• quote:

Orijinalden alıntı: kadtas

quote:

Arkadaşlar başlangıç fiyatı şu olacak bence; ya 1099 TL ya da 999 TL yapacaklar ve sonra 1 aya kalmadan 850'ye bulunmaya başlayacak. Telpa fiyatına kalırsak yandık, ben i550w'umu aldığımda 650'ye aldım vade farkıyla sitede 700 TL nakit fiyattı.

Bende bu telefonu rasgele burayı gezerken buldum.. u600'ümü bir türlü bırakamadım elimden...
    u600 baya eskidi, piyasada alacak telefon bulamadım.Aranıyordum, hatta 2 yıl once üretimi biten u600 a baktım 2. el de olsa temiz alayım bir tane bozulan telimin yerıne diyordum kı;

bu telefonu gördüm...

Aynen usta.Bende de U600 var.Normalde hiç bir cihaz için u600'ümü bırakmam ama wave aklımı çeliyor benim de.

• quote:

Orijinalden alıntı: ermanka26

quote:

quote:

bu telefonu gördüm...

Aynen usta.Bende de U600 var.Normalde hiç bir cihaz için u600'ümü bırakmam ama wave aklımı çeliyor benim de.

Way be, Sizden iki şey öğrendim. Birincisi U600'den Wave'e geçiş yapacak tek ben değilim forumda, diğeri de bu U600'lerin belli bir ömrü varmış demekki benim ki de bozuldu

Ama hakkaten U600 hem görüntü hem de özellikler açısından süper bir telefondu allah rahmet eylesin. Darısı wave başına...

• son beş gün mü kaldı şimdi??
  • quote:

Orijinalden alıntı: SİMBA

son beş gün mü kaldı şimdi??

avrupada 28inde çıkıyor ön sipariş alan sitelerin hepsi 28inde stoklarda olup gönderileceğini söylüyor. türkiyeyi bilemem ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: safaksaylam

quote:

Orijinalden alıntı: ermanka26

quote:

quote:

bu telefonu gördüm...

Way be, Sizden iki şey öğrendim. Birincisi U600'den Wave'e geçiş yapacak tek ben değilim forumda, diğeri de bu U600'lerin belli bir ömrü varmış demekki benim ki de bozuldu

Ama hakkaten U600 hem görüntü hem de özellikler açısından süper bir telefondu allah rahmet eylesin. Darısı wave başına...

U600 ' ü sadece kullananlar bilir.. Gerçekten o kadar güzel telefon ki anlatamam.. Hiç sıkılmadım telefonumdan..
    2 hattım var zaten, wave alsam bile mutlaka 2. hat için düzgün sıfır siyah bir u600 edineceğim :))

İnşallah u600 severler istediği ve beklediği telefona ulaşabilir :)
    Tabi diğerleride...

• Aslında şöyle de söylenebilir Samsung'un çoğu cihazına sahip olanlar bir daha Samsung'dan vazgeçemiyor, her ne kadar Wave'i çok istesem de i550w'uma baktıkça çok güzel telefon diyorum ben de

Edit: İmla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desx -- 21 Mayıs 2010; 14:31:57 >
  • gençler çok yakında Samsung Wave Türkiye satış fiyatını açıklıyorum. Beklemede kalın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRFUN4EVER

gençler çok yakında Samsung Wave Türkiye satış fiyatını açıklıyorum. Beklemede kalın.

Beklemedeyiz. Fiyat ve çıkış tarihini açıklarsan bir gün öncesinde geceden kuyruğa gireceğim. :)

Kolay Gelsin
  • Son tahminim 1100TL
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.