Şimdi Ara

===> Samsung Wave | 3.3' SuperAMOLED - 1GHz - 5MP - 720p - 802.11n <=== (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.927
Cevap
50
Favori
1.920.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 yıldır kullandığım telefonumu emekliye ayırmanın vakti geldi..eski teknolojiden yenisine geçişte biraz zorlanacağım aşikar fakat bir on sene daha telefon değiştirmem umarım wave ile beraber...10-15 gün içinde mağazalarda yerini almaya başlayacağını umuyorum..ilk alanlardan biri ben olmak istiyorum..yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dilerim:)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydink_1903

Hollanda çıkıi fiyatı belli olmuş. Hollandanın heryerinde 350Euro.

Bu arada alacaklar için, PC den telefona bağlanma programı.

Adı: KIES

http://org.downloadcenter.samsung.com/downloadfile/ContentsFile.aspx?CDSite=nl&CttFileID=2997170&CDCttType=SW&ModelType=N&ModelName=GT-S8500&VPath=SW/201005/20100514105553750/Kies_1.5.0.10052_25.exe

Kolay Gelsin

hocam fiyat süper, bu fiyatla bu telefon yok satar, samsung bile stok yetiştiremez. anlaşılan samsung akıllı telefon pazarında da zirveyi hedefliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cssbaycelebi -- 24 Mayıs 2010; 13:19:30 >

• Avrupada İngiltere, Almanya, Fransa da satışa bugün çıkmış.

Kaynak :http://www.engadget.com/2010/05/24/samsung-wave-brings-bada-to-europe-today-everyone-else-told-to/

Görünen o ki fiyatı 345-350 Euro civarında ülke distribütörleri soygun yapmaya kalkmazsa.

Kolay Gelsin
  • Selam arkadaslar
    bu aralar foruma pek SIK giremiyorum(forum i8910 omnia HD) kücük 1 is arastirmasi icindeyim ve 1 neticeye varmak üzereyim

Hepimizin isine gelecek 1 calisma baslattim bu calisma aynizamanda benim isim olacak cogunuz biliyorsunuz ki
    burada issizim(Almanya'da)

Hemen konuya girmek istiyorum konu her ne marka olursa olsun tüm cep telefonlari icin gecerlidir!!!
    piyasada yada cikmak üzere veyahut gelecekte cikacak her ne marka olursa olsun tüm cep telefonlarini
    burada ve simdilik sadece DONANIM HABER'de olmak üzere garantili (fakat bu ülke icin) 3/4(dörte üc)
    fiyatina herkese satmayi planliyorum isin temelini kudum ve suan son asamalarinda yani 2-3 hafta icinde
    tamemen netlesecek!!!

alisverise gelince; tabiki güven ön planda! herkese hemen her istedigi telefonu sak diye gönderemem
    Fakat 1 kac isim verecegim, neolur diger forumdaslarim alinmasinlar elbette hepinize cok güveniyorum
    fakat 1 sakatlik beni 2 sakat eder oyüzden verecegim isimler önce cihazi ellerine alirlar sonra parami
    yollarlar

1. grolof
    2. MKA1881
    3. joker2009
    4. hayyaatt
    5. aydink_1903
    6. naces
    7. halimo
    8. botan0034
    9. ScorpioX
    10.küçükaslan

evet bu yazdigim 10 isim istedikleri cihazi 3/4(dörte üc) fiyatina önce cihaz adreslerine ve ellerine
    ulastiktan sonra parami yollayabilirler
    takrar yaziyorum ismini sayamadigim ve muhakakki güvedigim 1 cok arkadasim var fakat ben fazla acilamam
    neolur kusur olarak görmegin!!!

Fiyatlarada kücük 1 örnrk vermek gerekirse

I-Phone 3G 16 GB 750-800Euro (750euro>562euro)veya(800euro>600euro)

samsung i8910 omnia HD 400-450euro (400euro>300Euro).....

Samsung wave s8500 bada 350euro (350euro>262ero)

HTC Touch HD2 450-500euro (450euro>337euro)

gibi uygun fiyatlarla bu ve benzeri cihazlara sahip olabileceksiniz
    ayrica bu fiyatlar ortalama olarak (Almanyada) yazdigim gibidir türkiyede malaesef daha pahalidir!
    tabi bu fiyatlar ilk bakista kopyaladigim fiyatlardir ve sadece örnrktir!!! 3 asagi 5yukarida olabilir
    ayrica ne sis yansin nede kebap posta ücretleri yariyariyadir!

ilgisini ceken arkadaslar PM atabilirler, gerekirse telefonlada görüsebiliriz veya NSN'den.

not: cihazlarin tamami nokia,samsung,SE,HTC vs kati surette orjinal ve kutusu kesinlikle ve kesinlikle hic acilmamisrir..
    Saygilar

• hayırlı satışlar,Allah mahçup etmesin.
  • Samsung'un bada uygulamaları için 2.7 milyon dolarlık bir yarışma açtığını biliyorum. Bu sebeple, bada nın uygulama anlamında zamanla doyurucu olacağını düşünüyorum. uygulama konusunda kafasında soru işareti olanlar için belirtmek istedim.
  • Samsung developers day, 1 Haziranda istanbulda..
    Konu tabii ki bada ve wave olucak belki fiyat'da açıklanabilirmiş.
    Sonunda, artık detaylı ve net bilgiler edineceğimizi düşünüyorum.Kaynak;

h t t p://www.mob-i.mobi/2010/05/26/samsung-developers-day-1-haziranda/

İyi forumlar..
  • Bu arada Samsung Galaxy içinde Almanyada Ön siparişe başlanmış..
    Zaten açıklamışlardı waveden sonra piyasaya sürülecek diye, anlaşılan samsung bombaları ardı ardına patlatacak fazla bekletmeyecek

İyi Forumlar..
  • Flash player kaç var telde?

Edit:İlk soru bayağı bi abesti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXCELANCEE28 -- 28 Mayıs 2010; 2:51:47 >
  • umarım o günü her detayıyla izleyip tanitımı video ya çeken donanımhaber den birileri(sitenin haber editörlerine duyrulur) olurda elin yabancılarının vieolarını izleyip dediklerinden birşeyler anlamaya çalışmaya uyraşmayız artık.
  • Dün telefoncumla konuştum. Önce Samsung Wave dediğimde anlamadı, bilgisayardan baktı ve sonra; "S8500 mı? Haa, o teleonu getirdiler, tanıtımını yaptılar, (yüksek sesle) HARİKA BİR TELEFON!" dedi. "Bir video oynatıyorsun, ileri sararken takılır ya bunda hiç takılma yok, 5 megapiksel kamera falan, harika, ne olrusa olsun fiyatı ben alcağım" dedi, ben de "1 GHz. işlemci var tabi" dedim "O telefon 1250'den aşağı olmaz" dedi özelliklerini dikkate alarak ancak bada işletim sisteminin tanıtıma ihtiyacı olduğunu unutarak. "Bir veya iki ay beklemeyi düşünüyorum, o zamana iner fiyatı" dedim ve onayladı ancak 1250 dediği fiyat kendi tahmini olup, benim 1000 TL tahminimi değiştirmemiştir. Buna rağmen bu olay, tanıtımın yapılmaya başlanmış olması, cihazın en geç 2 hafta içinde piyasada olacağının habercisidir. Saygılarımla.

Edit: İmla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desx -- 29 Mayıs 2010; 10:42:23 >

• arkadaşlar,

telefon almanya'nın en büyük online alışveriş sitesi amazon'da en çok satan telefon konumunda şu an..

3-4 gün içinde bestseller listesinde 1 numara olması heyecan verici..

sanırım bu telefon çok tutacak, samsung bada işletim sistemi ile, ilk defa iphone os'a gerçek bir rakip çıkardı.

türkiye'ye gelsin bir an önce
  • Buradan buyurun:

http://www.samsung.com/tr/consumer/mobile-phone/mobile-phone/stylish-functional/GT-S8500BAATUR/index.idx?pagetype=prd_detail

Users Manual 'da ilginç şeyler var.

- Örneğin ses kısma tuşuna basılı tutunca fake call yapabiliniyor. Toplantıdan falan kaçmak için süper ;)

- Foto modunda yüz kırışıklıklarını gizleyerek çekim özelliği var

- Radyoyu kulaklıksız dinlemeyi umanlar varsa, şimdiden unutsun.

- Navigasyon sayfası:http://www.66.com/samsung/

- Cihaz bir wireless modem görevi görebiliyor dilenirse

- Desteklenen dosya türleri: bmp, jpg, gif, png, tif, wbmp, mp4, 3gp, wmv, asf, avi, mkv, divx, mp3, 3ga, aac, m4a, wma, wav, mmf, xmf, imy, midi, amr, smt, doc, docx, pdf, ppt, pptx, txt, xls, xlsx, htm, html, vbm, vcf, vcs, vnt, jad, jar, crt, der

- Cihaz istenirse ters çevrilince tüm sesleri kapatacak şekilde ayarlanabiliyor. Aynı zamanda istenirse fotolara bakarken biraz eğim verince fotoların yana doğru akması açıp kapatılabiliyor.

Bu bilgileri direkt kullanım klavuzundan aldım. Yani kaynak gerçekten sağlam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saylam06 -- 29 Mayıs 2010; 12:35:31 >

• "mesajlaşma" bölümünde hücre yayını "yok" diyor. ne dersiniz bu tür telefonlarda buna ihtiyaç var mıdır?
  • hücre yayınıda ne?
  • 3g yada wireless varken kimsenin bu özelliği kullancağını zannetmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vipergts -- 29 Mayıs 2010; 17:59:09 >
  • Hücre yayını operatörün sağladığı ücretsiz bilgi mesajlarıdır. Örneğin maç skorlarını aldığımız konular bu bölümde bulunur. Ancak vipergts'e katılıyorum 100 MB'lık bir internet paketi sayesinde, herhangi bir WAP sitesinden tüm maçların skorlarını hatta canlı anlatımlarını bile alabiliriz artık, bu telefon için bir kayıp değil. Zaten nedense AVEA 3G çeken bölgelerde bana ayarlı olmasına rağmen maç skoru göndermiyor ancak tren yolculuğunda 2G ile bağlantı kurulan yerlerde geliyor mesaj, enteresan.
  • Telpa'ya girince direk wave'nin tv reklamı oynamaya başlıyor.

Hadi hayırlısı 3 haneli bir rakamla çıkar piyasaya inşallah.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.