Şimdi Ara

===> Samsung Wave | 3.3' SuperAMOLED - 1GHz - 5MP - 720p - 802.11n <=== (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.927
Cevap
50
Favori
1.920.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: masal19

arkadaşlar,

telefon almanya'nın en büyük online alışveriş sitesi amazon'da en çok satan telefon konumunda şu an..

3-4 gün içinde bestseller listesinde 1 numara olması heyecan verici..

sanırım bu telefon çok tutacak, samsung bada işletim sistemi ile, ilk defa iphone os'a gerçek bir rakip çıkardı.

türkiye'ye gelsin bir an önce

telefonun bu özelliklerle bu fiyatla çok satması kadar doğal bir şey olamaz.
  • İlk alanların hemen hemen hepsi övgü ile bahsediyor telefondan, en çok bahsedilen ekranın muhteşemliği ki bunu söyleyenlerin bazıları i8910 sahibi, güneş altında çok farklıymış ekran. Batarya çizgilerinde eğer dengesizlik yoksa bataryanın bir hafta gidebileceğini söyleyenler var. Ben 2 güne razıyım :). Yorumlar yoğunlaşmaya başladı bu güzel. Sanırım ay başı 1 Hazirandan sonra burada da çıkacak gibi.

Negatif yanı zaten bilinen uygulama eksikliği, büyük hayallerle bu telefonu almayı düşünenler bence biraz beklesin. Telefon sattıkça uygulama sayısı da artacaktır. Ben de yazıyorum kendime bir uygulama, yarıladım sayılır. :)

Kolay Gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydink_1903 -- 29 Mayıs 2010; 23:02:12 >
  • Telefonu eğlenceli, kullanışlı, işler yapan donanım değil yazılım ve uygulama zenginliğidir. Özellikler kağıt üzerinde güzel ancak bu özellikleri kullanacak adam gibi oyun program vs. yoksa o zaman kısa zamanda sıkılırsınız o telefondan.
  • uygulama geliştiren arkadaşlar Turkiye bada tanıtımına umarım başvurmuşlardır.

http://www.samsungdevelopersday.com/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cem

Telefonu eğlenceli, kullanışlı, işler yapan donanım değil yazılım ve uygulama zenginliğidir. Özellikler kağıt üzerinde güzel ancak bu özellikleri kullanacak adam gibi oyun program vs. yoksa o zaman kısa zamanda sıkılırsınız o telefondan.

cem kardeşim kesinlikle sana katılıyorum.
    ama bir telefonun uygulama desteğinin fazla olabilmesi için,o telefonun piyasada ağırlılıklı olarak tercih edilen modellerden biri olması lazım.işte bu yüzdende samsung 3. kişilerin uygulama desteğini sağlamak adına başkaca markaların yapmadığı kadar bada için destek sağlıyor.bu destek görüldüğü üzere hem donanımsal hemde finansal.aynı donanımlardaki telefonların ülkeden ülkeye değişmekle birlikte 3 te 2 ile yarı yarıya arasında fiyat farkı olmasıda bu telefonu cazip hale getiriyor.zaten bu telefonun en büyük artısı piyasanın en iyi donanımlarını çok iyi fiyata sunması.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chenk

uygulama geliştiren arkadaşlar Turkiye bada tanıtımına umarım başvurmuşlardır.

http://www.samsungdevelopersday.com/

lütfen forum yöneticileri bu tanıtımı yerinde izleyip kaydetmek için gerekli çalışmaları yapsınlar ve buradan bu tanıtım videosunu yayınlasınlar.
  • arkadaşlar birşey aklıma takıldı

döküman görüntüleme desteği olduğunu öğrendim ancak "bada"ya uygun dokuman işleme uygulamaları olacak mı, bilen var mı?
    teşekkürler.
  • şu telefonu nokia yada apple yapsaydi bu topik ustlerden hic dusmezdi samsung wave gibi kral telefon yapiyor topik hep en altlarda bazen ikinci sayfada umuyorum bu mesajimla topik bir daha altlara düsmez ve ilgi ve yorum alir
  • quote:

Orijinalden alıntı: dinazoor2001

arkadaşlar birşey aklıma takıldı

döküman görüntüleme desteği olduğunu öğrendim ancak "bada"ya uygun dokuman işleme uygulamaları olacak mı, bilen var mı?
    teşekkürler.

bada için oldukça fazla uygulama çalışmaları var ki böylesine önemli bir program es geçilmez diyorum.

anelka39 hocam; sana %100 katılıyorum.
  • Benim de çok ilgimi çekiyor bu telefon. satışına başlandı bazı ülkelerde hiç incelemesi yokmu hala. Bilakis türkçe inceleme olsa güzel olur. Demo incelemeleri değilde direk kullanıcı incelemeleri varsa link verin de bi bakalım.
  • bada uygulamalarını merakla bekliyorum

telefonu almış gibi:))
  • böyle bir telefona, forumda az ilgi olması çok ilginç.

şu anda fiyat/performans/kalite oranı en yüksek en telefon.

350 euro'ya super amoled ekranlı, Bada işletim sistemli, 1 Ghz işlemcili, 5 megapixel kamera, 3g, wifi, mükemmel dizayn..

daha ne olsun ?

Bada işletim sistemi windows mobile ve android'i geçecek ve iphone os ile birlikte liderlik için yarışacaktır.

çok değil, 1-2 yıl içinde hemde.
  • masal 19 350 € diyorsunuz bazı yerlerde 450€ diyenler var
  • quote:

Orijinalden alıntı: anelka39

şu telefonu nokia yada apple yapsaydi bu topik ustlerden hic dusmezdi samsung wave gibi kral telefon yapiyor topik hep en altlarda bazen ikinci sayfada umuyorum bu mesajimla topik bir daha altlara düsmez ve ilgi ve yorum alir

samsung sonuçta elite bir marka donanımsal olarak en kaliteli ürünleri yapıyorlar. bu konunun bu tempoda seyretmesi daha iyi çünkü ucuz popülizm yapmaya gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dinazoor2001

masal 19 350 € diyorsunuz bazı yerlerde 450€ diyenler var

almanya'da samsung tarafından tavsiye edilen satış fiyatı 429 euro.

ama 350 euro'dan başlayan fiyatlarla bulunabiliyor (örnek amazon)

türkiye'de de vergiler vs vs dahil 999 tl'yi geçmemesi gerekir diye düşünüyorum.

900 tl olsa yok satacaktır
  • bugün telpaya yine mail attim. fiyat ve cikis tarihi hakkinda sevindirici bir bilgi verebilirmisiniz diye sordum. urun sutoklarina henuz gelmedigi icin bilgileri olmadigini soylediler
  • quote:

Orijinalden alıntı: thunderbolt1980

bugün telpaya yine mail attim. fiyat ve cikis tarihi hakkinda sevindirici bir bilgi verebilirmisiniz diye sordum. urun sutoklarina henuz gelmedigi icin bilgileri olmadigini soylediler

yaw bana daha bir iki hafta önce cihazın haziran sonu çıkacağını söylemişlerdi.bunlar telefon değil stoklarına girmeyi gö'z'üne girse haberleri olmaz.
  • Log dergisinin haziran sayısında Samsung Wave'in geniş bir incelemesi varmış

umarım, yavaş yavaş türkiye'de de popüler olacak telefon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: masal19

Log dergisinin haziran sayısında Samsung Wave'in geniş bir incelemesi varmış

umarım, yavaş yavaş türkiye'de de popüler olacak telefon.

bu tür incelemeler genellikle yanlı yada reklam amaçlı oluyor. en iyi kullanıcı yorumlarına bakarak telefon hakkında fikir sahibi olunabilir.
  • Bugün Nişantaşı ve Bakırköy'de Billboard'da ve bir diğeri otobüs durağında kocaman Samsung Wave tanıtımı gördüm! Var mı gören?

Geldigeliyor :)
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.