Şimdi Ara

===> Samsung Wave | 3.3' SuperAMOLED - 1GHz - 5MP - 720p - 802.11n <=== (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33.928
Cevap
50
Favori
1.921.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Almanya'da chip dergisi de telefonu test etmiş.

en çok övdükleri; super-amoled ekran ve ultra uzun giden şarj süresi.

test sırasında, tam şarj ile 13 SAAT boyunca 50 adet fotoğraf çekip, 3g ile internette sörf ve telefon görüşmesi yapmışlar.

bu rakam, bugüne kadar test ettikleri cep telefonları arasında rekormuş

tek eleştirdikleri kısım;

Bada işletim sistemi çok yeni olduğu için, henüz az sayıda uygulama varmış. (testte yazdığına göre 79 uygulama indirmişler.)

ama yıl sonuna kadar binlerce uygulama olması bekleniyormuş, her gün samsung apps mağazasına yeni uygulamar ekleniyor zira.

almanca bilen arkadaşlar bahsettiğim testi google'da bulabilirler. en önemli kısımları bunlardı. daha birçok ilginç bilgi var.

• www.mob-i.mobi adresinde samsungdevelopersday i takip edebilirsiniz.
  • Bada ile yüklü geleen Asphalt oyunu Türkçe. İlginç.
    Oyun çok iyi hızlı grafik kalitesi çok güzel. Super AMOLED ile renk olayı uçmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRFUN4EVER

Bada ile yüklü geleen Asphalt oyunu Türkçe. İlginç.
    Oyun çok iyi hızlı grafik kalitesi çok güzel. Super AMOLED ile renk olayı uçmuş.

süper. zaten bildiğim kadarıyla Bada 10 dili destekliyor, bunlardan biri de türkçe!

samsung türkiye pazarını gerçekten önemsiyor belli ki..
  • www.mob-i.mobi de konferansdan canlı yayın yapıyorum. Yazarak tabi. Şu anda sunumdayım ve İngiltereden gelen yetkili Samsung Bada platformuna uygulama geliştirme olayını anlatıyor.
  • Samsung wave nin ilk haberi aylar önce ilk internete düştüğü günden beri takip ediyorum. hergün telefonun özellikleri hakkında haberler videolar izlemenin sonucunda sanki 2 yıldır samsung wave kullanıyor gibi tüm özelliklerini en ince ayrıntısına kadar öğrendik. Hatta şuan kullandığım n79 dan bile daha çok bilgi sahibiyim. Telefonu aldıktan sonra kurcalayacak birşey kalmadı zaten. :) Yani demek istediğim, bizi bu sahatten sonra vitrinlerde görüceğimiz s8500 telefonlar keser. Ondan sonra burda kendi deneyimlerimizi paylaşırız. Mesela benim ses gelmiyor, ben şu oyunu kuramadım, bunun wi-fi si nerden açılıyor gibi konuları tartışmaya başlıycaz. Umarım Donanımsal kusurlardan bahseden kullanıcı yorumlarını pek sık okumak zorunda kalmayız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: desx

3 haneli fiyata hazır olun

http://www.mob-i.mobi/2010/06/01/samsung-wave-fiyati/

steve jobs a selamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: vipergts

quote:

Orijinalden alıntı: desx

3 haneli fiyata hazır olun

http://www.mob-i.mobi/2010/06/01/samsung-wave-fiyati/

steve jobs a selamlar

• quote:

Orijinalden al1nt1: chipbyte

Bugün Ni_anta_1 ve Bak1rköy'de Billboard'da ve bir dieri otobüs dura1nda kocaman Samsung Wave tan1t1m1 gördüm! Var m1 gören? Geldigeliyor :)

evet bugun bende bostancida iki billboard da gordum

• Telpa da gelecek ürünler sayfasında Wave için çok yakında yazmış.. Biran önce piyasaya sürülsede kullanabilsek.

I8910 elden çıkarttım ve şu an telefonsuz kaldığım için, kendi adıma kullanıcı yorumlarını beklemeden bu cihazı alıcam nasipse, benim için tek önemli olan 8GB olarak piyasaya sürülmesi.
    ve açıksası görünen O ki, wave'dende memnun kalacağımı düşünüyorum.Beni yarı yolda bırakmaz
  • Telpa tarafından bana gönderilen mailde bu;

Öncelikle ilginizden dolayı teşekkür ederiz. S8500 modelimizin satışa çıkışı bu ay içerisinde planlanmaktadır. S8500 modelinin satışa çıkması durumunda size bilgilendirme mesajı gönderilecektir. Suan için fiyat bilgisi sistemimizde mevcut olmamaktadır.

Genelde, herkese verilen klasik cevaplar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nick_9602

DARTY de çıktı 899 tl
    http://www.darty.com.tr/e_commerce/CEP-TELEFONU/SAMSUNG/S8500-EBONY-GRAY-p-41697-c-12.htm

İşte bu gerçekten çok iyi. En azından birinci ağızdan yorumları görebileceğiz.

Edit:Stokta yokmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MKA1881 -- 1 Haziran 2010; 21:30:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nick_9602

DARTY de çıktı 899 tl
    http://www.darty.com.tr/e_commerce/CEP-TELEFONU/SAMSUNG/S8500-EBONY-GRAY-p-41697-c-12.htm

Beklenen fiyat.. ve 899 tl donanım yönünden I8910 HD ile kıyaslarsak hakikaten çok iyi.
    Ama stoklarında yok..

• Doğrusuya inanılması güç bir fiyat bu donanıma göre. Peynir ekmek gibi gideceği aşikar.

Samsung bu fiyatla Bada yı ne kadar önemsediğini açıkça ortaya koyuyor. Resmen kar amacı güdülmemiş.

İnşallah 1 tane ayarlayabilirim ilk partide :)

Ben uyarımı tekrar yapayım yine de uygulama sayısı çok az ve bazı kullanıcıların beklemesinde fayda var. Aldıktan sonra isyan etmenin kimseye faydası yok. Ortamı germekten başka.

Kolay Gelsin
  • 899 tl muhteşem bir fiyat hemen hemen AB fiyatıyla aynı.

uygulama azlığını dert etmemek gerek, daha öncede söylediğim gibi; uygulamalar her geçen gün artacakmış.

iphone ve iphone OS ile başa çıkabilecek kalitede bir telefon ve işletim sistemi geliyor yıllar sonra

Samsung Wave yılın telefonu, Bada ise yılın en hızlı büyüyen işletim sistemi olur bu fiyata
  • 8 gb nin fiyatı ne kadar olacak acaba?
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.