Şimdi Ara

===> Samsung Wave | 3.3' SuperAMOLED - 1GHz - 5MP - 720p - 802.11n <=== (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.928
Cevap
50
Favori
1.921.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlı olsun diyelim. 12 gün sonra stoklarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Passenger

Özelliklerine göre bence fiyat iyi.
    Hayırlı olsun diyelim. 12 gün sonra stoklarda

12 gün sonra? Nasıl bu kadar kesin söyleyebiliyrsun? Herhangi bir duyum mu aldın veya kaynak ne acaba?
  • Hepsiburada 999 diyorsa ben telefoncumdan en fazla 925'e alırım ki daha bile ucuz olabilir. Bana bu telefonun geliş fiyatı lazım, onun üzerine 50 Tl koyup alacağım ben, anlaşmam hazır bile
    Hepsiburada.com i550w'tu ben 650 TL'ye aldıktan sonra 480'e sattı, ben krize girdim. Sonra o fiyata alanlar forumda konu açtı, resmen kullanılmış cihazları satmışlar. Ben bazı konularda hepsiburada.om'dan alışveriş yaparken iki kere düşünürüm.
  • Bir de bana garip gelen nokta şu; en önemli model şu an gelecek ürünler listesinde Wave ve Glaxy S ancak bunlardan başka 7 model daha var, nedir bu Telpa'nın yavaşlığı anlamış değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hikomen

12 gün sonra? Nasıl bu kadar kesin söyleyebiliyrsun? Herhangi bir duyum mu aldın veya kaynak ne acaba?

Hepsiburada.com'daki stoğu kastettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mcebi001

quote:

Orijinalden alıntı: funkydansky

http://www.hepsiburada.com/samsung-s8500-wave/productDetails.aspx?categoryid=371946&productid=telcepsams8500

hepsiburada ön siparişte 999 tl

fiyat kötü bence....

Hakkaten bu çok kötü oldu. Telefona o kadar ucuz ucuz denildi hepsiburadada bi 100 tl daha koyalım o zaman dedi. Çok kötü oldu ya . Hepsi burda 1 milyar der. Çevre telefoncular 1100-1200 den kakalamaya çalışır. Bilmeyen adam da alır valla.

Valla 3 senedir daha telefon almıcam dedim. Takip etmeyi de bıraktım piyasayı. Artık dizginleyecem dedim kendimi. Bugün dayanamadım şöyle bir bakayım dedim neler çıkmış diye ve HD video kayıt özelliğiyle beni bağladı bu telefon. Sonra video oynatma ve desteklediği formatlar beni benden aldı. Diğer özellikler de boru değil yani ezmeyelim şimdi.

Neyse efendim aklıma bir iki soru takıldı. Şimdi video kayıt 24 kare denmiş ama aralarda 30 kare de denmiş. Umarım 30 kare doğrudur. Video hareket halinde çekimi ve gece video çekimini görmedim ama idare eder onlarda herhalde. Fotoğraf kalitesi ve gece çekimi benim 2005 te aldığım 3.2 mp casio exilim makineden de iyi olursa artık makineyi emekliye ayırıp bu telefonu alırım arkadaş. En son bir gazla 3.2mp N73 almıştım ama yanına bile yaklaşmıyordu bence kalite. Ayrıca fotoğraf makinesi kullanıyormuş hissi de vermiyordu. Mesela K750i de bu bahsettiğim fotoğraf makinesi kullanıyormuş hisi, kalite, makro bence n73ten daha iyiydi. Örnekler çok eski kusura bakmayın. Her nasılsa ben de bilmiyorum 3 yıldır telefon almıcam ve yeni çıkanları takip etmicem dediysem de sonunda dayanamadım. Ayrıca telefona geri dönüş için çok iyi bir telefon.

Turkish kardeş bolca fotoğraf ve video çekimi bekliyorum. Özellikle bir ortamdan çokça fotoğraflar şeklinde çokça ortamdan bolca fotoğraflar bekliyorum. Aynı şey video için de geçerli. Eskiden olsa telefonda video kalitesini sallamazdım pek ama bu önemli benim için. Kısa filmlerimi belki bunla çekerim artık.
    Video özellikleri hakkında diğer bilgilerin de eklenmesini bekliyorum dört gözle. Türkçe kullanıcı yorumlarını da bekliyorum bu konuda. Anlıcağımız kamera hakkında her şeyi en ince ayrıntısına kadar öğrenmek istiyorum. Benim için telefonda yeni bir dönem başlıyor galiba.

Gelelim dokunmatik konusuna. Evet her ne kadar telefonları takip etmicem dediysem de kendime dokunmatik hakkında az çok fikir edindim. Şimdi benim için piyasada iki tip dokunmatik var. Biri iphone gibi hakkaten dokunmatik ve aşırı kullanışlı. İkincisi diğer telefonlar gibi bastırmatik, hantal, algılama özürlü. Dokunmatik telefon aldım diye bu tip dokunmatiklerden alanlar ne anlıyorlar bilmiyorum. Çok rezalet bence tuşlu olsa daha iyi. Bu telefondaki dokunmatik hangi sınıfa giriyor? Umarım iphone sınıfındadır. İzlediğim bir iki videoda öyle değil gibiydi ama kullanıcının beceriksizliği ve dolma parmaklılığı demek istiyorum.

Telefon beklenen fiyattan(899 TL'den) çıksın ve hafiften ucuzlamaya başlasın. Umarım bu telefonda hayal kırıklığı yaşanmaz alanlar memnun kalır.

Son olarak bazı mesajlarda galaxy ve nexus one isimlerini duydum. Bunların kamera durumları vs nasıl veya bu tip eşdeğerlerinin? Telefonlar artık hayvani özellikler barındırmaya başlamış. Kapatmam gereken çok eksik var bilgi bakımından. Yardımlarınızı pmden bekliyorum. Özellikle benim gibi kamera yönünden telefonları incelemişlerden.

Daha yazıcaklarım var aslında çok dolmuşum ama kimse bilmiyor tam olarak. Telefonun piyasaya düşmesini beklemekten başka yapacak bir şey de yok sanırsam.

• HB bu cihazı havale indirimi ile 959 TL'ye veriyorsa, bildiğin, güvendiğin, yıllardır alışveriş yaptığın telefoncu bunu pazarlık, nakit indirimi falan derken 920-900 arası bırakır bence...
    Önümüzdeki hafta bir uğramak lazım telefonculara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can-KSK -- 7 Haziran 2010; 17:17:48 >
  • Zaten hepsiorada burada gibi sitelerden hiç birşey almayın arkadaşlar gidin elinizle gözünüzle görün öyle alın 899TL bile yurtdışındaki fiyatlara nazaran zaten biraz fazla idi şimdi bu su kurnazları bir de 999TL demişler

Dünyanın en pahalı benzini bizde
    Dünyanın en pahalı doğal gazı bizde
    Dünyanın en pahalı elektriği bizde
    Dünyanın en pahalı Internet bağlantı ücreti bizde
    Dünyanın en kurnaz sözüm ona ticaret erbabları bizde.....

Zaten haddinden fazla sağılıyoruz! Hele bir çıksın güzel bir fiyat araştırması ile satın almasını iyi biliriz biz. Eksik olsun onların sürekli fahiş fiyattan satış yaptıkları web siteleri
  • 999 tl olmasına şaşırdım.. (959 tl havale ile)

Darty'de 899 tl olarak belirtilen, hatta Log dergisinde 850 tl denilirken, bu fiyata şaşırdım..

ilk etapta 999 tl ile satılıp, 1 ay sonra fiyatı düşürse çok tuhaf olur.

bimeks, media markt, teknosa gibi yerler kaça satacak, beklemek gerekir.
  • -Online alış-veriş sitelerinden araştırıp karşılaştırma yaparım.
    -MediaMarkt'a gider teşhir ürünü avantajını kullanarak kurcalarım.
    -Kendi telefoncuma gider satın alırım.

Şubat 2008'de gidip MediaMarkt'a i550w'yu inceledim. Ardından Eylül 2008'de satın almak için gittim. Daha evvel aradaki bir tarihte gittiğimde teşhir ürününün ortada olmadığını görünce, "Bunu bile satmışlar vay be" dedim. Satın almak için gittiğimde ise görevli bana " Zaten şubatta bir tane gelmiş, o da satılmış" dedi. Bizzat kendi ellerimle kurcaladığım cihaz "0" diye 780 TL'ye satılmış. O yüzden MediaMarkt'dan alışveriş yaparken dikkat etmek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: masal19

999 tl olmasına şaşırdım.. (959 tl havale ile)

Darty'de 899 tl olarak belirtilen, hatta Log dergisinde 850 tl denilirken, bu fiyata şaşırdım..

Darty'deki fiyat, grey için verilmiş fiyattı. Buna göre HB'daki garantili fiyat normal gözüküyor.
  • Valla Arkadaşlar Bende İphone 3GS telefonumu değiştirmek istiyorum. HTC HD2 ve Samsung Wave arasında kaldım. Dün HTC HD2 test ettim Dokumatik cok iyi. Hızda aynı şekilde. Fakat Samsung Wave cok Şık duruyor. Biraz daha beklemek lazım. Onuda test edip karar vermeli. Aşağıdaki Video`da olduğu gibi ise dokumatik hassasiyeti ve hızı gercekten cok iyi olur ve İphone almanın hiçbir anlamı kalmaz. İphone Kullandığım için uzun yıllar artık bi telefonda aradığım özelikler yukarıda arkadaşında dediği gibi.

İyi Fotoraf
    İyi Video Kaydı.
    İphone Kalitesinde Dokumatik Hızlı olsun donmasın
    Ve Bluetooth artık arkadaşlarıma fotaraf alıp vermek istiyorum yada mp3 hasret kaldım valla.
    Şarzı kaliteli olsun.

Umarım bu telefon bunları karşılarda alırız. Olmadı HTC HD2 alıcağız artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: MKA1881

quote:

Darty'deki fiyat, grey için verilmiş fiyattı. Buna göre HB'daki garantili fiyat normal gözüküyor.

Grey derken???? Herhalde DARTY grey ithalat (paralel ithalat) yapacak bir firma değil??? Standart, 2 yıl resmi garantili fiyatı olmalı o 899 TL.

• fiyat fena değil ama su an bendede eski heves kalmadı gibi genel olarak, hayırlısı artık.
  • Ebony Gray : Siyahımsı (siyahımtrak) gri.

Yeni modelin renk seçeneğini belirtiyor, ithalat biçimini değil.

Kolay Gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deniz-KSK

quote:

Orijinalden alıntı: MKA1881

quote:

Grey derken???? Herhalde DARTY grey ithalat (paralel ithalat) yapacak bir firma değil??? Standart, 2 yıl resmi garantili fiyatı olmalı o 899 TL.

Daha önceden baktığımda grey yazıyordu. Neyse önemi yok yanlış da görmüş olabilirim.

• Önümüzdeki 10 gün içinde yeni Wave sahipleri gelir artık. Konu çoşar. Bir an önce incelemek istriyorum bende canlı canlı elektronik marketlerden, artık Monte kesmiyor. Halbuki alalı daha 2 ay bile olmadı
  • büyük marketlerin s8500 teşhir ürünlerinin önünde hafif bir kuyruk olur artık.ücretli navi olayı biraz soğuttu beni.yada hevesimi kırdı diyelim.
  • Sadece Samsung Galaxy ve HTC Evo 4G kanımca şimdilik Wave'e rakip olabilecek telefonlar, Wave ekranı biraz daha büyük olsaydı tadından yenmeyecekti ama şu an için hali hazırda çıkmış, çıkacak telefonlar arasında Wave en iyisi. İlla 6 ay sonra daha iyisi çıkacaktır ama bu telefon:

çok iyi bir fotoğraf makinesi (çift led flaşlı ve af destekli 5 mp)
    çok iyi bir video kamera (720p çekim, grensiz)
    çok iyi bir mp3 oynatıcı (ses kalitesi şimdiye dek test edilen en iyi modellerden, bkz: gsmarena incelemesi)
    çok iyi bir video oynatıcı (bugün bilgisayara bile bir sürü codec yüklemeden mkv, divx, xvid açamazsın, bunun hafıza kartının içine atıyorsun sorgu sualsiz açıyor)
    çok iyi bir taşınabilir internet cihazı (full flash ve java desteği)
    çok iyi bir taşınabilir oyun konsolu (psp ayarında)
    çok iyi bir gps (google maps uygulaması çıkınca özellikle)

pinch zooming, multi-touch, güneş ışığında dahi süper parlak tam siyah veren super amoled ekran, 1Ghz işlemci, parmak izi bırakmayan metal kasa, inanılmaz uzun şarj dayanıklılık süresi, multi-tasking gibi diğer cengaver özellikleriyle de alanı çok rahat 3 sene götürür bence bu telefon.

quote:

Orijinalden alıntı: Tim Robbins

quote:

Orijinalden alıntı: mcebi001

quote:

Orijinalden alıntı: funkydansky

http://www.hepsiburada.com/samsung-s8500-wave/productDetails.aspx?categoryid=371946&productid=telcepsams8500

hepsiburada ön siparişte 999 tl

fiyat kötü bence....

Hakkaten bu çok kötü oldu. Telefona o kadar ucuz ucuz denildi hepsiburadada bi 100 tl daha koyalım o zaman dedi. Çok kötü oldu ya . Hepsi burda 1 milyar der. Çevre telefoncular 1100-1200 den kakalamaya çalışır. Bilmeyen adam da alır valla.

Valla 3 senedir daha telefon almıcam dedim. Takip etmeyi de bıraktım piyasayı. Artık dizginleyecem dedim kendimi. Bugün dayanamadım şöyle bir bakayım dedim neler çıkmış diye ve HD video kayıt özelliğiyle beni bağladı bu telefon. Sonra video oynatma ve desteklediği formatlar beni benden aldı. Diğer özellikler de boru değil yani ezmeyelim şimdi.

Neyse efendim aklıma bir iki soru takıldı. Şimdi video kayıt 24 kare denmiş ama aralarda 30 kare de denmiş. Umarım 30 kare doğrudur. Video hareket halinde çekimi ve gece video çekimini görmedim ama idare eder onlarda herhalde. Fotoğraf kalitesi ve gece çekimi benim 2005 te aldığım 3.2 mp casio exilim makineden de iyi olursa artık makineyi emekliye ayırıp bu telefonu alırım arkadaş. En son bir gazla 3.2mp N73 almıştım ama yanına bile yaklaşmıyordu bence kalite. Ayrıca fotoğraf makinesi kullanıyormuş hissi de vermiyordu. Mesela K750i de bu bahsettiğim fotoğraf makinesi kullanıyormuş hisi, kalite, makro bence n73ten daha iyiydi. Örnekler çok eski kusura bakmayın. Her nasılsa ben de bilmiyorum 3 yıldır telefon almıcam ve yeni çıkanları takip etmicem dediysem de sonunda dayanamadım. Ayrıca telefona geri dönüş için çok iyi bir telefon.

Turkish kardeş bolca fotoğraf ve video çekimi bekliyorum. Özellikle bir ortamdan çokça fotoğraflar şeklinde çokça ortamdan bolca fotoğraflar bekliyorum. Aynı şey video için de geçerli. Eskiden olsa telefonda video kalitesini sallamazdım pek ama bu önemli benim için. Kısa filmlerimi belki bunla çekerim artık.
    Video özellikleri hakkında diğer bilgilerin de eklenmesini bekliyorum dört gözle. Türkçe kullanıcı yorumlarını da bekliyorum bu konuda. Anlıcağımız kamera hakkında her şeyi en ince ayrıntısına kadar öğrenmek istiyorum. Benim için telefonda yeni bir dönem başlıyor galiba.

Gelelim dokunmatik konusuna. Evet her ne kadar telefonları takip etmicem dediysem de kendime dokunmatik hakkında az çok fikir edindim. Şimdi benim için piyasada iki tip dokunmatik var. Biri iphone gibi hakkaten dokunmatik ve aşırı kullanışlı. İkincisi diğer telefonlar gibi bastırmatik, hantal, algılama özürlü. Dokunmatik telefon aldım diye bu tip dokunmatiklerden alanlar ne anlıyorlar bilmiyorum. Çok rezalet bence tuşlu olsa daha iyi. Bu telefondaki dokunmatik hangi sınıfa giriyor? Umarım iphone sınıfındadır. İzlediğim bir iki videoda öyle değil gibiydi ama kullanıcının beceriksizliği ve dolma parmaklılığı demek istiyorum.

Telefon beklenen fiyattan(899 TL'den) çıksın ve hafiften ucuzlamaya başlasın. Umarım bu telefonda hayal kırıklığı yaşanmaz alanlar memnun kalır.

Son olarak bazı mesajlarda galaxy ve nexus one isimlerini duydum. Bunların kamera durumları vs nasıl veya bu tip eşdeğerlerinin? Telefonlar artık hayvani özellikler barındırmaya başlamış. Kapatmam gereken çok eksik var bilgi bakımından. Yardımlarınızı pmden bekliyorum. Özellikle benim gibi kamera yönünden telefonları incelemişlerden.

Daha yazıcaklarım var aslında çok dolmuşum ama kimse bilmiyor tam olarak. Telefonun piyasaya düşmesini beklemekten başka yapacak bir şey de yok sanırsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Justhink -- 7 Haziran 2010; 19:30:09 >

• @Turkish rica etsem bir kaç tane fotoğraf örneği ekleyebilir misin? Şimdiden teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.