Şimdi Ara

===> Samsung Wave | 3.3' SuperAMOLED - 1GHz - 5MP - 720p - 802.11n <=== (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33.928
Cevap
50
Favori
1.921.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kim ne derse desin benim için bu telefonun en önemli özelliği ucuzluğu. Her ne kadar uygulaması az da olsa, tam gelişmemiş yeni bir işletim sistemi (ki bazılarına göre işletim sistemi bile değil sadece bir platform) bu teknik özelliklerde bir telefonun bu kadar ucuz olması en büyük farkı.
    Büyük ihtimalle 900 lira gibi bir fiyatı olacak ve bu özelliklerine göre diğer telefonlarla karşılaştırılınca ucuzluğu ön plana çıkıyor. Ben bu telefonu alırsam ki büyük ihtimalle alacağım bunda ki en büyük etken bu kalitede bir donanımı bu kadar ucuza vermesi olacaktır. Ki inanıyorumki samsung geliştirdiği bu yeni sistemin badanın arkasında duracaktır. Çünkü samsung un amacı bu telefonda donanımdan değil uygulama magazasında satılan uygulamalardan gelecek gelir diye düşünüyorum. Eğer değidiğim gibiyse ki bence öyle uygulama magazasını eliştirmek için elinden geleni yapacak uygulama geliştiricilere her türlü desteği verecektir. Ki zaten şu anda 2.7 milyon dolarlık bir yarışma başlattı. En iyi uygulama geliştiren 100 programcıya 2.7 milyon doları değıtacak. Ki bu bile ne kadar önemsediğini gösteriyor.

• bugün telpa ya sorduğumda wave in 2 hafta içinde piyasada olacağını... 9000 galaxy s in ise temmuz ortasına ertelendiğini söylediler aylardır 9000 galaxy s i bekliyordum acayip sinir oldum.. samsung a hiç yakışmadı... son durum bu
  • Dün gece dedim i8910 HD başlığında olanlar olmaya başlıyor, hatırlatayım dedim. İşte oluyor!

1- Korsan, işletim sistemine kötü etki eder ancak öldürmez.
    2- iPhone uygulamalarıyla piyasa yaptı evet ancak donanım olmadan uygulama beş para etmez.
    3- IRFUN4EVER hocam seni anlıyorum, boş konuşmuyorsun ancak bizim demek istediğimiz şu, mesela iPhone'da bulunan tonlarca uygulama arasında; yok mum üfleme, yok kızların orasını burasını oynatma, her bir gazetenin kendi uygulaması, aynı özellikte 25 tane sözlük vs. gibi gereksiz uygulamalar var. Bunların yerine bir sözlük uygulaması olsun örneğin ve bu uygulama güncellensin. Varsın az uygulama olsun ama işe yarasın. Tabi ki eğlencelik uygulamalar da bulunsun ancak Samsung Türkiye ilk etapta 10000 uygulamadan bahsediyor ki bu fazlasıyla yeterli. yoksa senin anlatmak istediğini anlamıyor değiliz ancak, sen nasıl donanıma çok bakmayın diyorsan biz de uygulamaya bu kadar çok bakma demek istiyoruz sadece.

• Şahsen gereksiz bir sürü uygulamayı telefona yükleyip (baakkk benim telefon tezbih çekiyo) demek yada benzeri boş işlerle ugraşmak bana çocukca geliyor...

insanların teknolojiyi beklentileri dogrultusunda kullanması gerek hava atma nesnesi olarak değil...

örneğin ben wave dan ne istiyorum....

iyi kalitede müzik çalsın.....
    iyi kalitede video çeksin....
    iyi kalitede video izletsin ....
    günü kurtaracak kalitede foto çeksin....
    hızlı olsun takılıp kalmasın....
    bi gün ihtiyacım olursa hemen gps pro yükleyebileyim(şuan benim için gereksiz)
    hertürlü kulaklıgı bağlayabileyim....
    bataryası en azından 2 gün gitsin...
    ekranı iyi olsun ..icabında basit işleri (birini aramak ,gelen mesaja bakmak) tek elle yapabileyim
    ve en nihayetinde sağlam ve şık bir kasası olsun ....

işte benim için bir cihazın üst seviye olması için bunların olması yeterli....

• 2 hafta içinde çıkacak olması sevindirici

Bada ve uygulamalar konusunda tartışmak için çok erken;

Öncellikle Bada'nın açık kodlu linux tabanlı bir işletim sistemi olması, uygulama geliştiricilerin işini kolaylaştıracaktır.

tabi uygulamaların çoğalması için, önce telefonun popüler olması, yani çok satması gerekir.

Almanya'da bu oldu. Türkiye'de de olacaktır.

Samsung Apps mağazası çok yakında GSM yoluyla ödeme kabul edecek, yani faturalı/faturasız hattımız üzerinde ödeyebileceğiz.

Yani kredi kartı vs vs kullanmak gerekmeyecek.

Böyle bir durumda hiçkimse 3-4 TL bir uygulama almaktan çekinmez diye düşünüyorum..

zaten ücretli uygulamalara baktığınızda fiyatlar hep 3-4 tl..

o yüzden ücretli uygulamalarda satacaktır

ücretsiz uygulamalar ise hep olacaklar. zaten şu anda uygulamaların yarısı ücretsiz uygulamalardan oluşuyor.

• Arkadaşlar;

Daha önce diğer telefon konularına girmedim..Bakmadım incelemedim.Daha önce neler yaşandı bilmiyorum, fakat bu forumda bu konuda bu tarz "O bundan iyi, bu kötü" tarzı daha telefon piyasaya sürülmeden karalama ve yarıştırma gibi " Fanatiklik" hareketlerine mahal vericek yazışmalarda bulunmayalım lütfen..
    Burada telefon kıyaslamıyoruz; öyle olsaydı konunun ismi " Iphone vs. Wave " veya " Nexus vs. Wave " olurdu...

Birşeylerle bu telefonu kıyaslayacak kişiler; lütfen sözcüklerini telefon gelince bu tarzda açılacak konulara saklasınlar..

Ayrıca iphone 3gs kullandım, daha sonra alışamayıp ablama verdim..
    15 taneden fazla uygulama yoktu bile..

Yukarıda bir arkadaşımızın dediği gibi, işletim sistemi çöp olmaması için az ama öz uygulama ile bu telefonu kullanmak istiyorum.
    mcebi001 'in istekleri tamamen benimkilerle örtüşüyor; üstüne birde tasarım ve zerafet kavramını koyuyorum ve gelince Wave diyorum

• bu telefon 700 800 e cikacak arkadaslar pek sevinmesin bence.yurtdisi fiyat araligi 400 e olan bi telefonun tr cikisi yaklasik 1200 tl oluyor..nokia x6 300 eu iken yurtdisinda burda 900 tl..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

bu telefon 700 800 e cikacak arkadaslar pek sevinmesin bence.yurtdisi fiyat araligi 400 e olan bi telefonun tr cikisi yaklasik 1200 tl oluyor..nokia x6 300 eu iken yurtdisinda burda 900 tl..

Kaça çıkacağı 3 aşağı 5 yukarı belli olan bir telefon için hala fiyat yorumu yapılması abesle iştigal.

http://www.darty.com.tr/e_commerce/CEP-TELEFONU/SAMSUNG/S8500-EBONY-GRAY-p-41697-c-12.htm

Link daha önce verilmişti. Birkaç sayfa geride.

Kolay Gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydink_1903 -- 7 Haziran 2010; 13:13:37 >

• elinde dahi olmayan bi tlf icin ben 500 tl yazsam o fiyattan satacagim anlamini tasimaz..10 sneedir net kullaniorum bunun gibi binlerce ornek gosterebilirim.o tlf 900 tl den ciksin herkese birer tane hediye ederim.
  • x6 700 tl bu da 900 olur
  • quote:

elinde dahi olmayan bi tlf icin ben 500 tl yazsam o fiyattan satacagim anlamini tasimaz..10 sneedir net kullaniorum bunun gibi binlerce ornek gosterebilirim.o tlf 900 tl den ciksin herkese birer tane hediye ederim.

firmalar fiyatları kıta kıta belirliyor

örneğin amerikada bir telefonun fiyatı 300$ olsun bunun anlamı 300 lira dır yani bu telefon ingilterede satışa girdiğinde beklenen rakam 300 ingiliz lirası yani 300 sterlindir. almanyada 300 € dan beklenir. türkiyedeki fiyatlarda ingiltereyle paralellik gösterir. ingilteredeki fiyatına bakarak söylüyorum 900 liranın üstünde olamaz. kampanyalarla 800-850 ye bile alınabilecektir çıktıktan sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vipergts -- 7 Haziran 2010; 14:09:11 >
  • quote:

elinde dahi olmayan bi tlf icin ben 500 tl yazsam o fiyattan satacagim anlamini tasimaz..10 sneedir net kullaniorum bunun gibi binlerce ornek gosterebilirim.o tlf 900 tl den ciksin herkese birer tane hediye ederim.

Sonra hatırlatırım ama...

• quote:

bu telefon 700 800 e cikacak arkadaslar pek sevinmesin bence.yurtdisi fiyat araligi 400 e olan bi telefonun tr cikisi yaklasik 1200 tl oluyor..nokia x6 300 eu iken yurtdisinda burda 900 tl..

Fiyat aralığı 400£ değilki. 300-350 arası. Amazon.co.uk ta 319 £ ve de stokta.
    http://www.amazon.co.uk/Samsung-S8500-Wave-Mobile-Phone/dp/B003LBT9Q6/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=electronics&qid=1273826227&sr=8-1

• Shafter 3 rakamlı bir fiyatı olacak. Kimden mi öğrendim Bu ürünün Türkiye pazarlama müdürü. Yakından tanıdığım bir arkadaştır.
  • Fiyat/Performans açısından çok iyi görünüyor.Herkesi tatmin edecek gibi...
  • Evet fiyat gerçekten de 3 rakamlı olmuş. 999 TL
    Hepsiburada bu telefonun fiyatını belirlemiş artık. Türkiye de garantili bu fiyatın altına zor bulunur.
    Bence bu fiyat bile çok iyi. iphone'nın 1700 TL'ye satıldığı yerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MKA1881

Evet fiyat gerçekten de 3 rakamlı olmuş. 999 TL
    Hepsiburada bu telefonun fiyatını belirlemiş artık. Türkiye de garantili bu fiyatın altına zor bulunur.
    Bence bu fiyat bile çok iyi. iphone'nın 1700 TL'ye satıldığı yerde.

• quote:

Orijinalden alıntı: funkydansky

http://www.hepsiburada.com/samsung-s8500-wave/productDetails.aspx?categoryid=371946&productid=telcepsams8500

hepsiburada ön siparişte 999 tl

fiyat kötü bence....

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.