Şimdi Ara

SAMSUNG WAVE 525 S5253 ANA BAŞLIK (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.060
Cevap
7
Favori
526.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende teknosadan almış bulunmaktayım tek yapamadığım müzik dinlerken.5.1 sound u etkınlestırmek oldu sadece muzık ayarları kapalıyken etkınlesır dıye bı uyarı verıyor ama bir türlü ayarlardan çözemedim nasıl yapılıyor acaba . bu arada sonyericson w800i kulak içi kulaklığı kullanıyorum ve ses tatmin etti beni güzel muzük dinlemek istiyorsanız kulak içi kulaklık tavsiye ederim. bende almadan önce shift deletedeki video çok kafamı kurcalamıştı ama 2 saatir her menüsüne giriyorum ve dahaca kitlenmedi .şu ana kadar bir sıkıntısını görmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemceminay34 -- 26 Kasım 2010; 15:42:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemceminay34

arkadaşlar bende teknosadan almış bulunmaktayım tek yapamadığım müzik dinlerken.5.1 sound u etkınlestırmek oldu sadece muzık ayarları kapalıyken etkınlesır dıye bı uyarı verıyor ama bir türlü ayarlardan çözemedim nasıl yapılıyor acaba . bu arada sonyericson w800i kulak içi kulaklığı kullanıyorum ve ses tatmin etti beni güzel muzük dinlemek istiyorsanız kulak içi kulaklık tavsiye ederim. bende almadan önce shift deletedeki video çok kafamı kurcalamıştı ama 2 saatir her menüsüne giriyorum ve dahaca kitlenmedi .şu ana kadar bir sıkıntısını görmedim

5.1 i aktif hale getirmek için, Ekolayzer ve efekt i normale getirmeniz lazım Müzik çalar ayarlarından, en azından benim Bada lı Wave(s8500) de öyle.

Kolay Gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: aydink_1903

quote:

Orijinalden alıntı: cemceminay34

arkadaşlar bende teknosadan almış bulunmaktayım tek yapamadığım müzik dinlerken.5.1 sound u etkınlestırmek oldu sadece muzık ayarları kapalıyken etkınlesır dıye bı uyarı verıyor ama bir türlü ayarlardan çözemedim nasıl yapılıyor acaba . bu arada sonyericson w800i kulak içi kulaklığı kullanıyorum ve ses tatmin etti beni güzel muzük dinlemek istiyorsanız kulak içi kulaklık tavsiye ederim. bende almadan önce shift deletedeki video çok kafamı kurcalamıştı ama 2 saatir her menüsüne giriyorum ve dahaca kitlenmedi .şu ana kadar bir sıkıntısını görmedim

5.1 i aktif hale getirmek için, Ekolayzer ve efekt i normale getirmeniz lazım Müzik çalar ayarlarından, en azından benim Bada lı Wave(s8500) de öyle.

Kolay Gelsin

teşekkurker cevabınız için yaptım dedikleriniz oldu .

• Tekrar Merhaba teknosaya gittim baktı telefona yarın almayı planlıyorum ama.ordakinlerede sordum akıllı kilit özelliği varmı diye yani a yazarak kilit açılıyormu diye ordaki görevlilerden hiçbiri birşey söylemedi.Acaba akıllı kilit özelliği varmı
  • HighVoltage çok teşekkr ederim yaptığın yorumlar için gerçekten çok işime yaradı ellerine emeğine sağlık...

Bu gun bu telfonu teknosa da gördüm ilgimi çekti epey inceledim hoş güzel ve ucuz bi telefon, aslında ben 700 lirayı gozden çıkarmıştım telefon için fakat telfonu begendim.Senden şimdi yardımını isteyeceğim;

700 liraya kadar alabileceğim daha iyi bi telefon var mı ? Fakat daha iyi derken büyük bi fark bekliyorum neredeyse 2 katı para vericem bu yuzden 2 kat memnun olabileceğim bi ürün almak istiyorum aksitaktirde bu telefonu alacağım. Bir de şunu belirtiyim benim kamerasıyla işim yok önemli olan hızı,görüntü çözünürlüğü,touchpad tepkime süresi, uygulama zenginliği(oyun msn türü şeyler o da çok bi işim yok aslında yolda vapurda oyun falan güzel oluyo :) ],internet sayfalarındaki hızı ve kullanılabirliği ,mp3 ses kalitesi ve ses seviyesi.

çok teşekkür ederim tekrar Allah sevdiğine bağışlasın :D dilenci gibi oldum ahahah

• @HighVoltage inceleme için teşekkürler.. Bende star kullanıcısıyım kesinlikle stara monteye fark atar bu telefon. Bende badalı bir telefon almayı düşünüyorum yakın zaman içinde bilmiyorum ama bada bana androit yada ios den daha çekici geliyor ve kısa zaman içinde iyi yol alacagını düşünüyorum.
    Unutmadan yazmak istedim resimlerin birinde bada 1.1 versyon oldugunu okudum. Bir yerde okudugum kadarıyla yalnış hatırlamıyorsam bada 1.1 versyona samsung app deki çogu uggulama ve oyunların yüklene bilmesi lazım.

Senden küçük bir ricam bakman mümkünse Asphalt 5 oyunu senin kanatince telefonda rahat oynata biliyormu ve saga sola yatırılarak oynanan biliyormu.

Bu telefon benim hoşuma gitti almayı düşünüyorum açıkcası.

Samsung S7230E Wave 723

http://www.mobiletisim.com/telefonlar/Samsung/S7230E%20Wave%20723

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FuXiN -- 26 Kasım 2010; 22:40:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldNight

Tekrar Merhaba teknosaya gittim baktı telefona yarın almayı planlıyorum ama.ordakinlerede sordum akıllı kilit özelliği varmı diye yani a yazarak kilit açılıyormu diye ordaki görevlilerden hiçbiri birşey söylemedi.Acaba akıllı kilit özelliği varmı

Teknosa da çalışanlara markasını kapatıp telefonu sorsan inan hangi marka olduğunu bilemezler. Yardım isteyeceğini filan görseler çaktırmadan da uzaklaşırlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheJahGangsAppLe

HighVoltage çok teşekkr ederim yaptığın yorumlar için gerçekten çok işime yaradı ellerine emeğine sağlık...

Bu gun bu telfonu teknosa da gördüm ilgimi çekti epey inceledim hoş güzel ve ucuz bi telefon, aslında ben 700 lirayı gozden çıkarmıştım telefon için fakat telfonu begendim.Senden şimdi yardımını isteyeceğim;

700 liraya kadar alabileceğim daha iyi bi telefon var mı ? Fakat daha iyi derken büyük bi fark bekliyorum neredeyse 2 katı para vericem bu yuzden 2 kat memnun olabileceğim bi ürün almak istiyorum aksitaktirde bu telefonu alacağım. Bir de şunu belirtiyim benim kamerasıyla işim yok önemli olan hızı,görüntü çözünürlüğü,touchpad tepkime süresi, uygulama zenginliği(oyun msn türü şeyler o da çok bi işim yok aslında yolda vapurda oyun falan güzel oluyo :) ],internet sayfalarındaki hızı ve kullanılabirliği ,mp3 ses kalitesi ve ses seviyesi.

çok teşekkür ederim tekrar Allah sevdiğine bağışlasın :D dilenci gibi oldum ahahah

Yukarıda bahsettiğim gibi ne kadar ekmek o kadar köfte wave 525. Ama güzel bir köfte satın almış da oluyorsunuz bu paraya. Bu cihaz hani standart işletim sistemi olan yahut symbian ile yarım yamalak uğraşmaktan fazla bir şey yapmayan farklı bir cihaz arayanlar için ideal. Yoksa geek tadında hayatı elektronik olan birini tatmin etmez. Ben bir iki eposta kontrol edeyim, kontrol ederken de biraz daha rahat edeyim kulağımda da müzik tıngırdasın (GPS i hiç düşünmedim bile mesela.) bataryası da feragat ettiğim özellikler doğrultusunda görece biraz daha iyi gitsin diyenler için ideal diyorum.
    Ama 700 gibi bir rakamı gözden çıkardıysan ve dokunmatik ekran istiyorsan wave 8500 e yönel derim biraz daha kapital biriktirip. NFS çok eğlenceliydi mesela onda. Ekranı da bence şahane.

quote:

Orijinalden alıntı: melihcan00

@HighVoltage inceleme için teşekkürler.. Bende star kullanıcısıyım kesinlikle stara monteye fark atar bu telefon. Bende badalı bir telefon almayı düşünüyorum yakın zaman içinde bilmiyorum ama bada bana androit yada ios den daha çekici geliyor ve kısa zaman içinde iyi yol alacagını düşünüyorum.
    Unutmadan yazmak istedim resimlerin birinde bada 1.1 versyon oldugunu okudum. Bir yerde okudugum kadarıyla yalnış hatırlamıyorsam bada 1.1 versyona samsung app deki çogu uggulama ve oyunların yüklene bilmesi lazım.

Senden küçük bir ricam bakman mümkünse Asphalt 5 oyunu senin kanatince telefonda rahat oynata biliyormu ve saga sola yatırılarak oynanan biliyormu.

Samsung S7230E Wave 723

Hocam bada 1.1 olsa dahi çözünürlük nedeniyle uygulamaların sorun çıkardığından bahsedilmiş. Ama denemeye çalışırım. *

wave 723 içinse o parayı, o cihaza vermem hocam. (Tasarımı güzel tabi, deri kapak da hoş olmuş ama yıprandı mı eğer kasaya bütünleşik ise rezalet olur.) Aynı ekran çözünürlüğü, aynı batarya kapasitesi. 3g ve 5mp farkı var ama biraz daha fazla para verip wave8500 e yönelirim daha iyi fotoğraf amacındaysam yahut HTC wildfire ile androide. Ha Wildfire ın da ekran çözünürlüğü düşük ve bu nedenle uygulama sıkıntısından bahsediliyordu ama bada dan daha geniş bir yelpazeye sahip en azından.

Şu assassin creed II yi çekebilsem vakit ve makina bulup oldukça faydalı olacak ama bas çek makinalar yalan evdeki...

* Ekleme ve düzeltme. Cihazda jiroskop tadında bir olay olmadığı için cihazın kendisine yön vererek oyunları oynama şansı söz konusu değil. Büyük abi wave 8500 tercih etmek gerekiyor böyle bir özellik isteniyorsa.
    Asphalt a gelirsek 115mb lık bir oyun :) HD ibaresi var ziyadesiyle imkansız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GullyFoyle -- 27 Kasım 2010; 13:14:19 >

• Ben de kesin kararımı verdim. Bu akşam telefonu alacağım. İlk fırsatta izlenimlerimi yazarım.
  • @HighVoltage
    s8500 wave de desteklenen tüm uygulamalar wave 525 de desteklenir mi ?? çünkü appstore baktm sağ tarafta desteklenen telefonlar arasında hiç wave 525 i göremedim :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: severemre123

@HighVoltage
    s8500 wave de desteklenen tüm uygulamalar wave 525 de desteklenir mi ?? çünkü appstore baktm sağ tarafta desteklenen telefonlar arasında hiç wave 525 i göremedim :S

Yanlışın var çünkü baya uygulama oyun vs. var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: severemre123

@HighVoltage

Şuradan bakabilirsin.

Ben de buradaki incelemeyi de göz önünde bulundurarak -çok teşekkürler HighVoltage- aldım telefonu. Ama ufak bir sorun var uygulama indiremiyorum. "Uygulama yükleme işlemi başarısız oldu." diyor. Neyden kaynaklanabileceğini söyleyen olursa çok sevinirim. :)

• Tema destegi var mı? Varsa paylasabilir misiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: yumuklu sucurta

Tema destegi var mı? Varsa paylasabilir misiniz

Temalar

http://www.samsungapps.com/topApps/topAppsList.as?categoryID=G000011273
  • quote:

Orijinalden alıntı: HighVoltage

quote:

Orijinalden alıntı: melihcan00

@HighVoltage inceleme için teşekkürler.. Bende star kullanıcısıyım kesinlikle stara monteye fark atar bu telefon. Bende badalı bir telefon almayı düşünüyorum yakın zaman içinde bilmiyorum ama bada bana androit yada ios den daha çekici geliyor ve kısa zaman içinde iyi yol alacagını düşünüyorum.

Samsung S7230E Wave 723

Hocam bada 1.1 olsa dahi çözünürlük nedeniyle uygulamaların sorun çıkardığından bahsedilmiş. Ama denemeye çalışırım. *

wave 723 içinse o parayı, o cihaza vermem hocam. (Tasarımı güzel tabi, deri kapak da hoş olmuş ama yıprandı mı eğer kasaya bütünleşik ise rezalet olur.) Aynı ekran çözünürlüğü, aynı batarya kapasitesi. 3g ve 5mp farkı var ama biraz daha fazla para verip wave8500 e yönelirim daha iyi fotoğraf amacındaysam yahut HTC wildfire ile androide. Ha Wildfire ın da ekran çözünürlüğü düşük ve bu nedenle uygulama sıkıntısından bahsediliyordu ama bada dan daha geniş bir yelpazeye sahip en azından.

Şu assassin creed II yi çekebilsem vakit ve makina bulup oldukça faydalı olacak ama bas çek makinalar yalan evdeki...

* Ekleme ve düzeltme. Cihazda jiroskop tadında bir olay olmadığı için cihazın kendisine yön vererek oyunları oynama şansı söz konusu değil. Büyük abi wave 8500 tercih etmek gerekiyor böyle bir özellik isteniyorsa.
    Asphalt a gelirsek 115mb lık bir oyun :) HD ibaresi var ziyadesiyle imkansız.

Beni düşündüren konu zaten bu. 600 tl para ver 16 milyon renk olmasın çözünürlük düşük olsun geri kısımları iyi hoş ama işte bu konular sıkıntılı. Bir sitede s8500 800 tl garantili buldum ama siteye güvenilir mi bilmiyorum. sonra sahibinden.com sitesinde 700 tl sıfır satıyorlar ama kayıtlımıdır bilmiyorum bilginiz var mı bu konuda ?

• Genel çerçevede şu kadar daha ver diğerini al gibi bir öneride bulunmam. Çünkü o "şu kadar" lar bitmez. Ama gerçekten wave 723 stil olarak hoş görünse ve kamera açısından daha cazip olsa da ya daha az veririm wave 525 alırım param cebimde kalır ve aradaki farkla çok daha iyi sonuçlar alacağım dijital fotoğraf makinası alırım. Yahut direk wave 8500 alırım. (BadaOS çerçevesinde). 16 milyon renk olayı da ihtiyacın ne kadar görsel olduğu ile alakalı. Elbette renkler canlı ve çok daha güzel ama örneğin web sitelerinde dolaşırken 16m olmazsa cırt diyenleri anlamıyorum. Ya da duvarkağıdı hoş görünecek diye 16m ekranlı bir cihaz almaya kasmam şahsen. Ama amaç tam manasıyla multimedya bir cihazsa elbette daha yüksek çözünürkük tercihim olur. Burada daha çok uygulamalar açısından biraz da bakmak. Tabi ki kişisel tercihler.

Bahsettiğiniz fiyat ve siteler konusunda herhangi bir bilgim yok maalesef. Ama burada gayet temiz 600 küsüre görmüştüm wave 8500 yanlışım yok ise.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GullyFoyle -- 28 Kasım 2010; 13:08:39 >

• Wave 7233 kapak kasayla bütünleşik değil çıkartabiliyorsun,alttan sıkıştırmalı kapak.wave 723 bakarsak şuan onun ayarında hangi telefon var?
  • Teknosa carrefour satış mağazasına almak için gittiğimde sadece beyaz renginin kalmış olduğunu gördüm ve almadım. Bilgisayardan İzmir deki diğer mağazalara bakmalarını rica ettim, sadece bir mağzada 1 adet teşhir ürünü kalmış.
    Bu durumda internet satış mağazasına yöneldim.
    Orada beyaz olanı listeleniyor (eskiden beyaz ve siyahı ayrı ayrı listeleniyordu) ancak ürün sayfasında renk seçeneğinden siyah da seçilebiliyor ama ben teknosa müşteri hizmetlerine güvenmiyorum. Siyah olarak alsam ya beyazı gelecek ya da siyah olanı gelinceye kadar uzun bir süre bekleyecek gibi hissediyorum.
    Ne yapsam karar veremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chakra

Teknosa carrefour satış mağazasına almak için gittiğimde sadece beyaz renginin kalmış olduğunu gördüm ve almadım. Bilgisayardan İzmir deki diğer mağazalara bakmalarını rica ettim, sadece bir mağzada 1 adet teşhir ürünü kalmış.
    Bu durumda internet satış mağazasına yöneldim.
    Orada beyaz olanı listeleniyor (eskiden beyaz ve siyahı ayrı ayrı listeleniyordu) ancak ürün sayfasında renk seçeneğinden siyah da seçilebiliyor ama ben teknosa müşteri hizmetlerine güvenmiyorum. Siyah olarak alsam ya beyazı gelecek ya da siyah olanı gelinceye kadar uzun bir süre bekleyecek gibi hissediyorum.
    Ne yapsam karar veremedim.

Dün bornova forum teknosada teşhirde siyah olanı vardı.Belki ellerinde siyah vardır açılmamış

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.