Şimdi Ara

Samsung Wave Flash desteği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar özellikler Samsung Wave kullanıcılarına önemli bir sorum olacak:
    Samsung Wave'de flash desteği var mı?
    Yani facebook'a girdiğimizde tıpkı pc'deki gibi videolar oynuyor mu ve anlık sohbet bölümü çalışıyor mu?
    Bir de youtube dailymotion gibi video sitelerinde videoları rahatça izleyebiliyor muyuz?

Benim için önemli bu konular bu yüzden bir de facebook un youtube un veya dailymotion un nasıl göründüğüne dair bir Screen Shot koyarsanız çok makbule geçer.
    İlginize teşekkür ederim.

• yukarııııı
  • bilen yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iturkoman

Arkadaşlar özellikler Samsung Wave kullanıcılarına önemli bir sorum olacak:
    Samsung Wave'de flash desteği var mı?
    Yani facebook'a girdiğimizde tıpkı pc'deki gibi videolar oynuyor mu ve anlık sohbet bölümü çalışıyor mu?
    Bir de youtube dailymotion gibi video sitelerinde videoları rahatça izleyebiliyor muyuz?

Benim için önemli bu konular bu yüzden bir de facebook un youtube un veya dailymotion un nasıl göründüğüne dair bir Screen Shot koyarsanız çok makbule geçer.
    İlginize teşekkür ederim.

Hepsini seyredebiliyorsunuz hem de Buffering yapmadan kesintisiz mükemmel kalitede (video mp4 se kalite artar)

Kolay Gelsin
  • quote:

Hepsini seyredebiliyorsunuz hem de Buffering yapmadan kesintisiz mükemmel kalitede (video mp4 se kalite artar)

peki imkanınız varsa facebook ve youtube dan birer screen shot koyar mısınız? İnternette aradım ama malesef bulamadım. Almadan önce nasıl göründüğünü bilmek isterim.
    işiniz varsa bir şey diyemem ama SS koyarsanız çok makbule geçerdi.
    Teşekkür ederim
  • Arkadaşlar HAzır konu açıkken bir sorum daha olacak:
    Gold'da Wave fiyatına baktım ve siyah ile gri birbirinden farklı. Sebebi nedir acaba? Ben siyah istiyordum da aralarında 60TL fark var?!
    Siyah:
    http://www.g-o-l-d.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=91617&ad=SAMSUNG-S8500-WAVE-BLACK-CEP-TELEFONU-Cep-Telefonlari
    Gri:
    http://www.g-o-l-d.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=91744&ad=SAMSUNG-S8500-WAVE-EBONY-GREY-CEP-TELEFONU-Cep-Telefonlari

reklam sayılırsa diye değiştirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iturkoman -- 31 Ağustos 2010; 16:26:41 >

• kardeş gri olan teşhir ürünü, vatan bilgisayarı takip et, geçen ben 910 TL'ye aldım
  • normalde iki renk arasinda fark yok degil mi? sadece cin-korea mali olmasi onemli alirken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: switel
    normalde iki renk arasinda fark yok degil mi? sadece cin-korea mali olmasi onemli alirken.

onemli degil hicbiri cin yada kore mali olmasi problem degil gonul rahatligiyla alabilirsiniz. siyah rengi parmak izi cok biraktigi icin tavsiye edilmeyebilir siz gri alin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.