Şimdi Ara

Samsung Wave kullanıyorum. Route 66 Sync Telefonumu Görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonu 3-4 gün kadar önce aldım. Route 66 snyc programını bilgisayara yükledim. Vista 32 bit kullanıyorum. Telefonumu yığın bellek olarak ayarladım dolayısıyle bilgisayarımda cihazı ve usb kartı görebilmeme rağmen route 66 sync programı cihazımı bir türlü görmüyor.Telefonumu bilgisayara bağladığımda Route66 programı, cihaz hakkında bilgileri topluyor diyor ve öyle kalıyor. Ne yapmam lazım acaba, bir türlü senkronize edemedim telefonla programı. Türkçe günel haritayı aktif edebildim ama Türkçe sesi aktif edemiyorum kilitli gözüküyor.. Yardım edebilirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burati -- 20 Temmuz 2010; 13:02:06 >

• aynı sorun bendede var ama cozumunu kimse yazmamış maalesef... Herşey tamam yazılımı pcyede yukledim, teli baglayıp yıgın bellek die seciorum ama route 66 sync programı baglı cihaz yok diyor, cihaz arayıp duruyor, benim teli gormuyor. 3 gundur ugrasıorum cozemedim...
  • belki telefon modeliniz desteklemiyordur, araştırmalarıma göre o programın symbian için üretildiğini sanıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.