Arkadaşlar iki telefon arasında kaldım.Siz hangisini önerirsiniz ?
kesinlikle wave usta
kesilikle
!.....
benimde wave ağır basıyor ama desire ın andorid olması biraz düşündürüyor beni...
tam tersi android varken bada alınmaz android işletim sistemi hem hızlıdır hemde bircok oyun program uygulama bolllugu vardır
quote:
Orijinalden alıntı: @2101
kesinlikle wave usta
kesilikle
!.....
quote:
hala daha wave diyenler var ya cozemedim ben bu isi
cozdum digerleri mobil bilgisayar wave sadece telefon !..........
Bu ne çelişkidir usta?
wave 999 tl tr resmi fiyati simdi belki dusmus olabilir fakat zevkler ve renkler tartisilmaz ama
android yada desire farki ozgurluk indir yukle kaldir ne istiyorsan onu yap ikisini de kullanmis birileri vardir buralarda daha iyi bilgiler alabilirsin wave desire nin yarisi olamaz bence
Kesinlikle desire ! Samsung bada'yi ne kadar geliştircek ki uygulama sıkıntın olcak oysa ki android hergün gelişiyo , bunlardan farkli olarak x10'u da tavsiye ederim
quote:
wave 999 tl tr resmi fiyati simdi belki dusmus olabilir fakat zevkler ve renkler tartisilmaz ama
android yada desire farki ozgurluk indir yukle kaldir ne istiyorsan onu yap ikisini de kullanmis birileri vardir buralarda daha iyi bilgiler alabilirsin wave desire nin yarisi olamaz bence
Yurt dışından alıcağım için htc desire daha ucuz.Desire ın en büyük avantajı android olması ama wave in de tipi, sağlamlığı, kullanıcı sayısının çokluğu beni düşündürüyor...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme