Şimdi Ara

Samsung Wave Soru ve Cevaplar (SON GÜNCELLEME 26 MART 2011) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.976
Cevap
16
Favori
487.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oceanlust

quote:

Orijinalden alıntı: oceanlust

wireles bağlantısı kurmama rağmen internete giremiyorum sürekli yanıt yok diyo nerde hata yapıyorum yardım lütfen!

Allah rızası için yokmu yardım edecek? he bi de müzik yüklemek için usp kablosunu taktım ama pc tanımadı yardım lütfen

telefonu pc ye yığın bellek modunda bağla driverlerin kurulumunu bekle pc telefonu görecektir
    ya da pc de kies yoksa kiesi kur telefonun driverlerini yüklemiş olursun.
  • Bende şu kendi sorunum için, hard format + hafıza kartına format atsam sorun çözülürmü acaba : )
    Yahu 12 saat dayanmıyor artık :(:(:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: cunsav

Telefonun şifresi nedir? Bazı ayarları değiştirirken çıkıp duruyor

Telefonun şifresi çıkınca ben kendim bir şifre yazdım kaydet dedim. Sonra Telefonun şifresi o oldu. İlk sorduğunda belirlediğin şifre oluyor..
  • wave imzası neydi yav biri yazarsa sevinirim. forum için olan
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat8550

re_storn kardes ya bu kullanici adi veya sifre uyumsuz diyor ama hotmail sayfasindan ayni sifre ve kullanici adiyla girebiliyorum maillerme... ayni sorunu yasiyan varmi? bir yerde hata yapiyorum ama bulamadim.

Sıra ile gidelim şimdi.

İlk önce hesaplarıma girdik.
    hesap ekle dedik.
    activesync i seçtik.
    Eposta adresi: xxxxx@hotmail.com
    Kullanıcı adı: xxxxx@hotmail.com
    Şifre: şifreniz. Küçük büyük harf uyumu varmı bilmiyorum ben küçük harfle yazıyorum.
    Etki alanı: bir şey yazmıyoruz.
    İleri diyoruz.
    Sunucu URL'si: m.hotmail.com
    SSL kullan: aktif.(yeşil olacak)
    Ayarla diyoruz. Sonra karşımıza çıkan yerler kendi tercihleriniz. Onları da tamamladıktan sonra sol altta ayarla ya basıyoruz ve işlem tamamlanıyor.

• Daha önce birisi sormuştu outlook ile senkronizasyon nasıl yapılıyor diye. Kiesin şimdiki versiyonunda varmı bilmiyorum ancak kies 2 betada bulunuyor. Kies 2 beta nın linkini üstte vermiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi re-storm -- 23 Aralık 2010; 18:51:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: re-storm
    Sıra ile gidelim şimdi.

hesap ekle dedik.
    activesync i seçtik.
    Şifre: şifreniz. Küçük büyük harf uyumu varmı bilmiyorum ben küçük harfle yazıyorum.
    İleri diyoruz.
    Ayarla diyoruz. Sonra karşımıza çıkan yerler kendi tercihleriniz. Onları da tamamladıktan sonra sol altta ayarla ya basıyoruz ve işlem tamamlanıyor.

aynen yaptım kardeş büyük küçük harf uyumunada baktım yine olmuyor şifre veya kullanıcı ismi yanlış diyor...aynı isim ve şifre ile bilgisayardan bağlanıyorum...ilginç....ayrıca çok sağol.

• quote:

Orijinalden alıntı: murat8550

quote:

Sıra ile gidelim şimdi.

hesap ekle dedik.
    activesync i seçtik.
    İleri diyoruz.

aynen yaptım kardeş büyük küçük harf uyumunada baktım yine olmuyor şifre veya kullanıcı ismi yanlış diyor...aynı isim ve şifre ile bilgisayardan bağlanıyorum...ilginç....ayrıca çok sağol.

Peki mail adresiniz nedir? Yani başını yazmayın tabi ancak uzantısı nedir? Yani internetten girerken normalwww.hotmail.com dan mı giriyorsunuz yoksa msnlive vs mi? Eğer uzantınız düz hotmail.com değilse aşağıdaki gibi ekleyin.
    Birde kullanıcı adı kısmında kesinlikle sadece kullanıcı adı yazmasın tüm mail adresiniz yazsın.
    Eposta: xxx@hotmail( msn veya live).com
    Kullanici adi: xxx@hotmail( msn veya live).com
    Sifre: sifreniz
    sunucu urlsi: m.hotmail.com
    Ssl: aktif

• Peki mail adresiniz nedir? Yani başını yazmayın tabi ancak uzantısı nedir? Yani internetten girerken normalwww.hotmail.com dan mı giriyorsunuz yoksa msnlive vs mi? Eğer uzantınız düz hotmail.com değilse aşağıdaki gibi ekleyin.
    Birde kullanıcı adı kısmında kesinlikle sadece kullanıcı adı yazmasın tüm mail adresiniz yazsın.
    Eposta: xxx@hotmail( msn veya live).com
    Kullanici adi: xxx@hotmail( msn veya live).com
    Sifre: sifreniz
    sunucu urlsi: m.hotmail.com
    Ssl: aktif

tamamdır kardeş sorun mail adresimdeki isim ile ilgiliymiş...ben mail adresimde farklı bir isim kullanmıştım.yeni adreste kendi ismimi tam olarak kullandım hemen oldu...heralde bundandır diyorum.iki ismim var kısaltarak kullandım galiba yeni adreste tam olarak gesap alırken doğru isimleri girdim ve oldu...çok sağol...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat8550 -- 23 Aralık 2010; 20:55:39 >

• Harika paylaşım
  • Telefonum yurt dışından yeni geldi, henüz kaydı yapılmadı ama ben kurcalamaya başladım. Yalnız bir sorunum var. Bilgisayarımla kablosuz ağ bağlantısı yapıp bilgisayar üzerinden internete girmek istiyorum. Telefonda kablosuz bağlantı yapıldı dediği halde bilgisayarda bir bağlantının yapılmadığı görülüyor ve telefonda bağlantı yapıldı dediği halde internete girmiyor. Kablosuz bağlantı sorununu bcontrol agent programı ile bilgisayarı tel üzerinden kontrol etmek istediğimde de çıkıyor. Yine kablosuz bağlantı yapılmış gözüktüğü halde program yapılmamış gibi bağlantı kurun uyarısı veriyor.
  • :) Telefonu kurcalarken eşimin facebook üyeliği ile giriş yapmıştık. Ama nasıl onu iptal edip kendi üyeliğim ile giriş yapacağımı bulamadım. Umarım bi yolu vardır? Kendimi gerizekalı gibi hissediyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cunsav

:) Telefonu kurcalarken eşimin facebook üyeliği ile giriş yapmıştık. Ama nasıl onu iptal edip kendi üyeliğim ile giriş yapacağımı bulamadım. Umarım bi yolu vardır? Kendimi gerizekalı gibi hissediyorum..

Estağfurullah hocam, ben de aynı şeyi yaşamıştım Sonra kurcalarken bıldum, menüde Hesaplarım var, oradan silebiliyorsunuz.
  • Heheh... sağol "bianca" ben halbuki bunu biliyormuşum, sen söyleyince birden dank etti... Tekrardan teşekkürler..
  • quote:

Daha önce birisi sormuştu outlook ile senkronizasyon nasıl yapılıyor diye. Kiesin şimdiki versiyonunda varmı bilmiyorum ancak kies 2 betada bulunuyor. Kies 2 beta nın linkini üstte vermiştim.

Ben sormuştum re-storm kardeşim; Peki kies 2 beta'yı yüklediğimde önceki versiyon ile yaptığım tüm işlemleri bunda yapabiliyormuyuz birde yeniden sorunlar yumağı ile karşılaşmıyalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: komutan16

quote:

Daha önce birisi sormuştu outlook ile senkronizasyon nasıl yapılıyor diye. Kiesin şimdiki versiyonunda varmı bilmiyorum ancak kies 2 betada bulunuyor. Kies 2 beta nın linkini üstte vermiştim.

Ben sormuştum re-storm kardeşim; Peki kies 2 beta'yı yüklediğimde önceki versiyon ile yaptığım tüm işlemleri bunda yapabiliyormuyuz birde yeniden sorunlar yumağı ile karşılaşmıyalım...

Telefon güncelleme dışında yapabiliyorsunuz. Zaten şuan güncelleme yok ocak şubata kadar en az. Açıkçası otlook senkronizaysonunu denemedim ancak bilgisayar yüklerken outlook için bir eklenti yüklüyor ve ayrıca menüde outlook senkronizasyonu gözüküyor yani büyük ihtimal sorun yaşamazsınız. Sorunda yaşasanız kaldırıp kiesin şimdiki versiyonunu kurarsınız zaten sorun olmaz. 2-3 gündür kullanıyorum betayı hiç bir sorunla karşılaşmadım.

• Merhaba arkadaşlar.789,72 TL 65,81 TL x 12 ay taksitle birnumaram.com adlı siteden bu telefonu alamya karar verdim.Daha uygun fiyat gören ve bu site hakkında olumlu olumsuz düşüncesi olan var mı acaba?
  • bu palringoda msn nasıl oluyor venim telde kurulu hersey tam ama bilgisayardaki gibi lişiler falan chat yok ortada nası yapıcam anlatırsanız sevinirim
  • Selam arkadaşlar benim sorunum sadece youtube'a girip izleyememek.

Konuyu baştan sona okudum 10.1 flash gerekiyormuş herhalde sorun bundanmı kaynaklanıyor .

Birde wifi açıkken youtube'a girince klibi indiriyor nereden kapatabiceğimi bulamadım indirince 5 saniye oynatıp hata veriyor bu konuda bilgi varmı acaba teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanekti

bu palringoda msn nasıl oluyor venim telde kurulu hersey tam ama bilgisayardaki gibi lişiler falan chat yok ortada nası yapıcam anlatırsanız sevinirim

Msjınızı tam anlamamakla birlikte bu konunun ilk msj ına 1. sorusuna baktınızmı?

SK8KEMAL Youtube ta mobil siteden ise tüm videoları izlemeniz gerekiyor. Eğer normal internet sitesi ise bazı videolar flash 10.1 olduğu için açılmaz. Kısaca telefonun menüsündeki kendi youtube uygulamasından girerseniz tüm videoları indirme yapmadan direk sorunsuz izlersiniz. İndirmeyi hangi sitede yapıyor?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.