Şimdi Ara

Samsung WF9902LWW Aldım - Fotoğraf ve Yorum (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
2
Favori
25.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu makine için 900 TL civarı fiyatlar konuşulmuş birkaç ay önce ama şimdi 1.100-1.200 TL :)
    En ucuz neresi satıyor bilgi verebilecek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: açık-pozisyon

Bu makine için 900 TL civarı fiyatlar konuşulmuş birkaç ay önce ama şimdi 1.100-1.200 TL :)
    En ucuz neresi satıyor bilgi verebilecek var mı?

En ucuz şu sitede buldum. İsterseniz bir bakın

http://www.samsungevim.com/samsung-wf9902lww-camasir-makinasi-samsung-turkiye-garantili?ref=akakce&v=1.74.8

Makine, kampanya dönemindeyken fiyatı daha cazipti. Genellikle bu sıralar ya stokta bulunmuyor ya da fiyatı 1.100 ile 1.300 arasında değişiyor. Kampanya dönemindeyken peynir ekmek gibi satıldı.

• Hımm evet, orası da Kayseri mi Konya mı ne oradan gönderen yer değil miydi? Zaten daha tam karar veremedim :)
  • Satürn'de 999 TL, üstelik kargo 10 TL sadece... Ev iş belli olunca alacağım bu makinayı sanırım...
  • Hangi Satürn mağazasında satıldığını söyleyebilirmisiniz acaba.
  • Samsung WF9902LWW çamaşır makinesi almayı düşünenler varsa hepsiburada.com'da indirimli olarak 999 lira

http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-wf9902lwwyah-9-kg-1200-devir-a-enerji-sinifi-camasir-makinesi/productDetails.aspx?productId=mtsamwf9902lww&categoryId=155121

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eray36 -- 16 Temmuz 2013; 22:58:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sizce fiyat eray36 nın aldığına inermi

• hepsiburada da bu ürün 999 tl normalde de çok pahalı değil ama fiyat world indirimi ile güzel oluyor ....bu fiyata bu ürün alınır mı ? profilo 1001etr ile kıyaslayabilir misiniz?
  • şimdide aynı fiyatlarda makinasıl nasıl tavsiye edermisiniz.
  • bursam B kullanıcısına yanıt
    Bu makine hepsiburada.com 'da World kart puanı ile 900TL'ye geliyor. Makineyi kullanan arkadaşlar tavsiye etmişler. Ama bir Elektronik marketteki satış temsilcisi Çin üretimi olduğunu ve kalitesinin düşük olduğunu, 2.200TL'lik Alman üretiminin yerini tutmayacağını söyledi. Ama inandırıcı olamadı. Makineyi kullanan arkadaşların tecrübelerini almamız mümkün mü? Noksan yada hataı bir yanını gördünüz mü?
  • 1000TL civarı 9KG. kapasiteli çamaşır makinesi arıyordum ve uzun uzun araştırmalarım sonucunda, yorumlarıda dikkate alarak Avrupa Bilişim'den 969TL'ye (kargo dahil) Samsung WF9902LWW satın aldım. Satın alma işlemini tamamladıktan 10 saat sonra ürünü evime teslim ettiler. Sonrasında Samsung'u aradım ve ertesi sabah gelip kurulumunu yaptılar. Henüz yeni olduğu için uzun uzun yorumlayamam fakat 29DK lık kısa programda bile lekeli beyaz gömlekleri tertemiz yaptı. Yılların ev hanımı olan annem makine süper yıkıyor oğlum dedi (sanırım bu yorum çok yeterli). Fiyat performans olarak muhteşem. Bu fiyata bu kaliteyi ancak bu üründe buluruz sanırım. Ürünü almayı düşünüpte kafasında soru işareti olan arkadaşlara tavsiyem bi cesaretle alın gitsin, pişman olmazsınız. Ayrıca oldukca sessiz çalışıyor. 2 güne kadar samsung servisine gidip 90TL ödeyeceğim ve 3 Yıllık garantisini 7 YIL'a yükselteceğim. Ayrıca makinenin motoru 10YIL garantili. Bilginize. (sadece tüketiciyim)

• Bizim makinaya nazar dydi. Cok memnunduk. Ancak son zamanlarda su atarken garip bir ses cikarmaya basladi. Pompadan dediler degisti ama ayni. Metal levhaye bisey degerde bir zaarrlama sesi gelir oyle. Acaba bastanm ioyleydi. Varmi bu konuda sikayeti olan.

• quote:

Bizim makinaya nazar dydi. Cok memnunduk. Ancak son zamanlarda su atarken garip bir ses cikarmaya basladi. Pompadan dediler degisti ama ayni. Metal levhaye bisey degerde bir zaarrlama sesi gelir oyle. Acaba bastanm ioyleydi. Varmi bu konuda sikayeti olan.

Dediğiniz ses bir ara bizim makinede de vardı. Kendiliğinden kayboldu. Uzun bir süreden beri duymadım.
  • Merhaba arkadaşlar, ben gecen perşembe günü Samsung'un WF1124XAC model çamaşır makinesi aldım. Çamaşırların ağırlığını otomatik algılaması için kalibrasyon modunu devreye sokmak istiyorum fakat ne yaptıysam ne denediysem kalibrasyon modunu aktivite edemedim..
    Sıcaklık, Gecikmeli Bitir ve Güç tuşunlarına birlikte basıyorum ama gayet cihaz normal açıldığı gibi açılıyor ve ekranında pamuklu, sentetik vs gibi normal modları gösteriyor.. Acaba doğru mu ilerliyorum yoksa yanlış mı bilemedim. Bu konuda yardımınıza ihtiyacım var :/

• üzülerek söylüyorum ki bunlar iyi günler 1-2 sene sonra ömrümüz yeterse samsung beyaz eşyanın ne kadar dandik olduğunu beraber tartışırız..

direct drive teknolojisinden tüm aklı başında markalar vazgeçmiştir. ayrıca bu teknoloji yeni falan değildir. herhalde 20 senesi vardır rahat.. arçelik bosh siemens beko gibi kafa markalar tercih etmemektedir. (zamanında yaptılar arçelik orbital falan vardı ) denilenin aksine uzun ömür sağlayacak bir teknoloji değildir.

ek olarak döndürülmek istenen parçayı uzaktan döndürmek, direk döndürmekten her zaman için daha kolaydır. motora binen yük azalır..

dolayısıyla kasnaklı motor daha sağlam daha uzun ömürlü ve tamiri ucuzdur.

sessiz dediğiniz cihazın değerlerini kontrol edin şimdi ben size kasnaklı motorun size ses değerlerini vereyim bi kontrol edin sizi nasıl yemişler:)

diğer markalar kasnaklı motor:
    yıkama : 55-56 (ortalama)
    sıkma : 71-73 (ortalama)

almış olduğunuz cihaz direct drive değerleri ise:

yıkama : 54
    sıkma :73'tür ayrıca sıkarken B sınıfı enerjisi vardır..

direct drive ı yeni bir şey gibi gösterip müşteri gözündeki teknolojik gelişim ve kalite algısını arttırmaya çalışıyorlar benim ucuzcu milletimde bunu afiyetle yiyiyor..

biraz sert olabilir yazdıklarım ama üzüldüğümden sadece herhangi bir art niyet yok saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Perfectte -- 13 Temmuz 2014; 20:08:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eray36

quote:

Bizim makinaya nazar dydi. Cok memnunduk. Ancak son zamanlarda su atarken garip bir ses cikarmaya basladi. Pompadan dediler degisti ama ayni. Metal levhaye bisey degerde bir zaarrlama sesi gelir oyle. Acaba bastanm ioyleydi. Varmi bu konuda sikayeti olan.

Dediğiniz ses bir ara bizim makinede de vardı. Kendiliğinden kayboldu. Uzun bir süreden beri duymadım.

şu an için makinenizden memnuniyetiniz nedir? Bilgi verirseniz bundan sonra alacaklar için faydalı olur.
  • eray36 kullanıcısına yanıt
    hocam merhaba, makineden hala memnun musunuz? Bir iki gün içinde babamlara almam gerek de
  • merhaba cihaz yıkamaya başlarken 100 devirde köpürtme yapıyormu.ve sıkma esnasında vuruntu takırtı varmı.yıkarken ve durularken su alması güzelmi.

• hepsiburada sitesinden 1018 tl ye siparişi verdim.bakalım hayırlısı.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.