Şimdi Ara

Samsung Wonder Lütfen Yardım ve Bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar.yeni samsung wonder aldım

ben kıl biri değilim ama ben telefondan hiç memnun kalmadım.

telefonun zil seslerinin düşüklüğü , azalandan artana geçmesi bunun ayarlanmaması.alarım ım bile çok zor duyulması ve titreşimin bile çok az hissedilmesi genel sorunlar.

telefonun işlemcisi hızlı olmasına rağmen bile telefon rehberine girerken yada mesaj okurken bile bazen bekliyor ve ağır kalıyor.

android 4 geçemiyoruz herhalde güncelleme yapamıyoruz gibi şeyler işte.

öneriniz varmı?

teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: ilengiz

Arkadaşlar selamlar.yeni samsung wonder aldım

ben kıl biri değilim ama ben telefondan hiç memnun kalmadım.

telefonun zil seslerinin düşüklüğü , azalandan artana geçmesi bunun ayarlanmaması.alarım ım bile çok zor duyulması ve titreşimin bile çok az hissedilmesi genel sorunlar.

telefonun işlemcisi hızlı olmasına rağmen bile telefon rehberine girerken yada mesaj okurken bile bazen bekliyor ve ağır kalıyor.

android 4 geçemiyoruz herhalde güncelleme yapamıyoruz gibi şeyler işte.

öneriniz varmı?

teşekkürler

Herkeste sorun var bir bende yok Ancak bu fiyata olan telefonlarda elbet te sorunlar olacaktır yoksa 750 değil 1000 tl olurlardı. Neo V'de de aynı sorun vardır. Xperia Ray' de de :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Tenth Doctor -- 23 Temmuz 2012; 4:11:08 >

• Hocam valla ben sana soyle diyeyim bundan iyisi iPhone kisacasi yok dha iyisi benim xperia neo kullanan arkadaslarim da var s2 kullanan da var iPhone 4s kullanan da var ben sana soyle diyeyim iPhone 4s s2 den iyi s2 galaxy w den iyi galaxy w neo dan iyi. Bu durum biraz boyle. Bir de acaaba telefonun son guncellemesini yaptinizmi eger yapmadiysaniz tavsiye ederim farkv gercekten fazla neden derseniz hem ram performansi artiyor hemde rehbere falan gec girme olayi ortadan kayboluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihsan-k

Hocam valla ben sana soyle diyeyim bundan iyisi iPhone kisacasi yok dha iyisi benim xperia neo kullanan arkadaslarim da var s2 kullanan da var iPhone 4s kullanan da var ben sana soyle diyeyim iPhone 4s s2 den iyi s2 galaxy w den iyi galaxy w neo dan iyi. Bu durum biraz boyle. Bir de acaaba telefonun son guncellemesini yaptinizmi eger yapmadiysaniz tavsiye ederim farkv gercekten fazla neden derseniz hem ram performansi artiyor hemde rehbere falan gec girme olayi ortadan kayboluyor.

ben telefonu ilk aldığım gibi kullanıyorum.versiyonu 2.3.6.

başka ne güncellemesi var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.