|
Samsung yanlışlıkla Galaxy S21 FE akıllı telefonun resmini yayınladı
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hepsinin tasarımı aynı zaten. Yayınlasa ne olur yayınlamasa ne olur.
-
-
S20 fe snapdragon modeli hemencecik eskiyiverdi. Oysa daha 1-2 ay önce çıkmıştı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nasıl daha ucuz gösterebiliriz diye yoğun çalışılmış bir tasarım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
S20 FE Exynos faciasından sonra özellikle exynos a tövbeliyim. Youtubeda video izlerken telefon kendini kapatıyor ya aşırı ısınmaktan. Ayrıca eski samsunglar gibi telefonun yan çerçeveleri soyuluyor gibi oluyor
Şarj desen dayanmıyor. Günde 2 defa şarj ediyorum minimum
Samsung'un kendisi sıkıntı bizzat. Telefon malzemesinden kısar plastik yapar. Camdan kısar eski yılların gorilla glass'ını koyar. Şarj aletinden kısar. Koymaz ya da desteklediği halde daha düşük hızlı şarj aleti koyar. Adamlar Çinliler gibi değil. Hep nerden kısarım. Maliyeti nerden düşürürüm hesabını yapıyor
sorun arka planda çok aydınlık ve detay var ona odaklanmış...
-
Açıkçası renklerini beğenmedim. Ama Snapdragon 888 işlemciye karşılık.Fiyatı da iyi ayarlanabilirse hatta zararına satsa tercih edilesi olabilir.
-
Klasik reklam yöntemi. Ne hikmetse telefon piyasaya sürülmeden önce sızıntıları çıkarılıyor.
Belki bilincli yayınladılar tepkilere göre tasarım degisikligine gidecekler. Ben olsam oyle yapardim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Samsung'u dövmüş ben de bir şey diyecek bir yere varacak sandım demez mi çinliler gibi değil diye
Bi sene önce 4-5 bin liraya Poco F2 Pro alanlar hala güncelleme alamadı. Yanımda 2 arkadaşımda var güya güncelleme sürekli ha geldi ha gelecek. Kasa gorilla glass bilmem kaç işlemci sd865 yazılıma geliyosun abuksabuk takılıyor. 4K video çekiyormuş çok iyiymiş frame atlıyor çekimde saliselik. Yazılımı çöp yaptıktan sonra ne anlamı var.
Samsung adam akıllı UI koyuyor servis hizmeti veriyor kasayı plastik yapmış Gorilla 4 yerine 3 koymuş bunlar beni enterese etmez. Telefonu yerden yere vurduğum yok. Sanki gorilla glass 5 kırılmıyor ters düşerse o da tuzla buz oluyor.
Samsung adroid 11 ve kendi arayüzü ile çok iyi stabil çalışıyor toparladı kasma donma yok. Android 12 ile ve UI 4.0 ile cihazlar uçacak herhalde. Benim S10+ da alacak son olarak bu güncellemeleri. Bakalım merakla bekliyoruz 12 ve 4.0'ı.
-
okumanız kıtta snap dragon 888 yazıyor SD 888 yazıyor...
-
Ben de Android 11 kullanıyorum Galaxy A51 ile. 12 ve 13 garantisi de verildi Samsung tarafından. Elimi yormayan şarjı tatmin eden hoş hafif bir telefon. Ekranı çok güzel. Kamerası da güzel. Sar değeri kanser eden 2 kiloluk uyduruk çin telefonlarını hiçbir zaman satın almayacağım. Amiral gemisi bile dandik. Samsung'u bırakıp gideceğim tek marka Apple'dır. Ben zaten Apple'dan geldim. Ama ülkenin ekonomisi malum bir iPhone 10 bin tl. Mecburi istikamet uzaklaştık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Numenorian Man -- 11 Ağustos 2021; 16:7:7 >
Ben bildim bileli bu sızıntılar olur ve ne hikmetse 'hep yanlışlıkla' olur.
Mix 4 tanıtıldı ve tam bir canavar cihaz olmuş 700 800 küsür dolar hemde satış fiyatı. Anasayfaya düşmüş bi bakın derim. Apple o cihazı çıkarabilse kesin 2000 dolardan satışa çıkarırdı.
-
Gördüm. Tasarımı iyi. Yazılımına ve türkiyedeki servis desteğine güvenmediğim için ben almam ama isteyen alabilir. Nitekim xiaomi ben sevmesem de zirvedeki markalardan. Ama benim 800 dolarım olsa alacağım cihaz bu olmaz yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Numenorian Man -- 11 Ağustos 2021; 16:29:55 >
ABD de falan yaşasam bende iphone 12 pro falan alırdım direk. Orası anavatanı applein.
Hepsinin tasarımı aynı zaten. Yayınlasa ne olur yayınlamasa ne olur.
|
Nasıl daha ucuz gösterebiliriz diye yoğun çalışılmış bir tasarım.
|
Ben de Android 11 kullanıyorum Galaxy A51 ile. 12 ve 13 garantisi de verildi Samsung tarafından. Elimi yormayan şarjı tatmin eden hoş hafif bir telefon. Ekranı çok güzel. Kamerası da güzel. Sar değeri kanser eden 2 kiloluk uyduruk çin telefonlarını hiçbir zaman satın almayacağım. Amiral gemisi bile dandik. Samsung'u bırakıp gideceğim tek marka Apple'dır. Ben zaten Apple'dan geldim. Ama ülkenin ekonomisi malum bir iPhone 10 bin tl. Mecburi istikamet uzaklaştık. |
bir an GTA vice city görseli sandım. ![]() |
Benzer içerikler
- spotify ne kadar internet yer
- truecaller nedir
- vpn instagram
- whatsapp bildirim gelmiyor
- squid game 3. sezon ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X