< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung yanlışlıkla Galaxy S21 FE akıllı telefonun resmini yayınladı (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Samsung'un yazılımı Xiaomi'nin kadar değil. Her şeyi yapamıyorsun. Belli bir yere kadar. Xiaomi'nin stabil olmasa bile yapabileceklerin daha fazla. Ben Xiaomi'de yapabildiğimi Samsung'da yapamayacaksam stabil olsa neye yarar?
Ayrıca amacım Çinliler ile kıyaslamak değildi. Samsung belli bir konumda olduğu için paragöz firma olmuş. Kısıyor sürekli bir şeylerden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KSiber -- 11 Ağustos 2021; 16:56:6 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Özelleştirme > Stabilite diyorsan sen bilirsin. Ben asla özelleştirme meraklısı olmadım. Bana stabil şekilde al şunu kullan desin tamam bana. Tıngır mıngır ettikten sonra özellikmiş bilmem neymiş umrumda olmaz. Önemsediğimiz şeyler apayrı.
Hepsinden biraz olacağına 1 şeyden tam olmasını yeğlerim. Stabilitesi tamamlanmadan son kullanıcıya sürülen her şey tecrübemi kötü etkiliyor premium hissi yok ediyor. Ben buna karşıyım. İnsan içinde takılıp mahçup olması var, arkadaş ortamında bir şey gösterecekken çat diye takılması var. Yaşadık bunları. 6 farklı marka kullandım ben bilmeden etmeden konuşmuyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Numenorian Man -- 11 Ağustos 2021; 17:19:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kesin yanlışlıkla olmuştur. Bu arada note21 kesin olarak çıkmayacak mı şimdi?
-
Artık metal kasa telefonlar gelsin samsung bir kararla bunu neredeyse kaldırdı cinli uyduruk yazılımsal sorunlu cok abartılmış telefon alacağına samsung her daim tercihimdir
Haklısınız, son dönemde herkes Apple'ın yolundan gitmeye başladı. Ama yine de Apple gibi 2014'ten 2018'e kadar koskoca 5 yıl boyunca 4.7 inç ve 5.5 inç göz kanatan kocaman çerçeveli iki tane modeli, aynı cihazları sürekli ısıtıp insanların önüne koymadılar en azından.
Yetmedi 2020 yılında artık malzemelerden iPhone SE çıkardı. Ondan da %100 kâr ettiler. Tasarım konusunda laf atılacak son markadır Samsung.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TwinPowerTurbo -- 11 Ağustos 2021; 19:35:5 >
Niye tasarım konusunda laf atılacak son marka samsung oluyor ? Yıllara amiral gemisi modelinde plastik kasa ve yara bandı gibi dandik tasarımları samsung kullanmadı mı ?
-
Tasarımı değiştirme, yenileme anlamında söyledim. Yıllarca kullanmadı, toplam 3 modelinde kullandı sadece. 2015 yılı ve sonrası kullandığı tüm malzemeler (sağlam cam ve sağlam alüminyum) iPhone modellerine göre -Pro serisi hariç- bin kat daha iyi ve kaliteli, aynı zamanda dayanıklı da. Tasarımlar da dandik değil ayrıca. Dandik tasarım dediğin iPhone 6'dan iPhone 8'e kadar olan 4,7 ve 5,5 inç tüm tasarımlardır. Apple'da X-Xs serisi ve Pro serisi dışında tasarım her zaman da dandiktir. Kullandığı malzemeler 100 defa geri dönüştürülmüş artık malzemelerdir. Her tarafı ezik büzük, maliyeti olmayan çürük malzemelerden... Pro serileri yine istisna onların malzemesine özen gösteriliyor. Samsung'un son çıkardığı cihazlar Pro serileri ile denk hem malzeme hem tasarım anlamında. Daha 12 serisi Ceramic Shield teknolojisine kadar Apple'ın camları Samsung'un camlarına göre çok dayanıksızdı. Kaldı ki Apple cihazlarında pil çok küçük ve hafif olduğu için Pro serilerde çelik malzeme kullanma imkanı var. Samsung'daki pil kapasitesi Apple'dakine göre iki kat olduğu için kütle farkı çok fazla. Bu yüzden onun yerine daha hafif ve ergonomik olan çelik kadar güçlü alüminyum alaşım kullanılıyor. Bilgilendirici oldu bayağı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yorumunuza saygı duyuyorum hocam. Tartışmaya gerek yok böyle şeyler için.
Sonuçta para verip alıyoruz babamızın markaları değil.
-
Teşekkürler nezaketiniz için.
Kesinlikle öyle, babamızın markaları değil. Herkesin bu şekilde bilinçlenmesini diliyorum.
Ben teşekkür ederim hocam.
-
bende de o tel var. daha geçen ay yeni güncelleme geldi. 8 ayda miui güvenlik falan 5 kere güncelleme aldım. android 12yi de tabiki alacak. haklı olduğun şeyler var ben bu tele 5 6 versem içim acırdı vs de argümanını desteklemek için niye yalan söylüyorsun komik değil mi bu
frame atlama demene de takıldım. 4k 60fps çekim yaptım baya hiç öyle sırıtan birşey olmadı. çekim anında ekranı izlerken olan anlık takılmaları diyorsan onlar olur pek bir anlamı yok.
Birader seninle konuşacak bir şeyim yok benim. Yalan söylüyorsun demişsin utanmadan iftira atmışsın. Telefonla sabit şekilde çekerken sorun yok hızlı hareketli bir şey çekerken frame atlıyor ve bu kayıtta da oluyor tekrar izlerkende görünüyor. Burada gelip kolpa atmıyorum. İki tane mavi f2 pro var yanımda arkadaşlarda gördüğümü söylüyorum.
Kaç yaşında adamlarız, haklı çıkmak için yalan söyleyecekmişim. Konu ne sanki neyinde haklı çıkacaksam. İnsanlara biraz daha saygılı olun bu mesaja da cevap vermeyin okurken harcadığım vakte yazık.
Çoluk çocuk herhalde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Numenorian Man -- 11 Ağustos 2021; 22:52:22 >
ahhhaha yine bir fanboyun damarına dokunmuşuz engellemiş beni. bilmeden ortalık yerde yalan yanlış sallıyorlar düzeltince de atarlanıyorlar. telefon güncelleme almıyor dedin bu şimdi bariz yalan değil mi kardeşim. ss mi atalım miui eu 12,5 var şuan. bilip bilmeden konuşursan yüzüne de vururuz sabaha kadar darılabilirsin. frame atlama yok dedim şimdi de kıvırıyor sabit çekerken yok hareketli çekerken var falan. oisi yok ki telefonun hareketli görüntü performansı sıkıntılı olacak tabi. neyse bizden iyi bilir telefonu arkadaşlarında varmış ben zaten sahibi olduğum için kendi malımı övüyorum. keşke saöma sapan bugları olmasaydı da şu gül gibi telefon fanboyların ağzına düşmeseydi. daha dün arayana cevap veremedim tel çalıyor ama çağrı ekranı gelmiyor
Xiaomi kısa kısa bu günlere geldi hocam. Samsung yeni yeni kısmaya başladı.
Adamlar telefonlarına hafıza kartı desteği koymazdı, kart portu maliyeti arttırırmış. Çin dışına sattığı telefona L800 4.5G desteği koymaz, yıllarca bizde 4G görmeden ölen telefonu olmuştur. Mix 3 müydü, alayım dedim; L800 ile L2600 bantlarını birleştiriyor, L1800 ile bunları birleştirmiyor gibi komiklikler. Adamlar paraya doydu ama. Akıllı priz alıyorum, adamların prizleri piyasadaki diğer ürünlerin iki katı. :D
Eskiden Samsung'un Omnia serisi vardı. Bir telefonda o günün teknolojisi ile ne olabilirse vardı o cihazda. O günlerden hafıza kartı desteğini, kulaklık girişini kaldırdığı günlere geldi Samsung. Android'in Apple'ı sanıyor kendisini ama, bu gidişle Nokia'sı olur, batar... Hoş batmaz, binlerce sektörde iş yapıyor ama LG'nin mobil bölümü gibi üzülürler sonra.
Bir de hocam, merak ettim. Xiaomi arayüzünün yapıp, Samsung arayüzünün yapamadığı ne var? Bir tane Mi 9T var ama aman aman özel bir özellik göremedim arayüzünde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sis651 -- 12 Ağustos 2021; 5:47:46 >
-
Frame atlama her telefonda olabilir ki. Arka planda o esnada çalışan uygulama nedir, belleği ne kullanıyor, bunlar mesele. Adamın telefonuna ne çöp doldurduğuna bakmak lazım.
-
SD888 de Samsung üretimi ve Samsung işlemcilerdeki ısınma sorunları bunda da var. Tabi bir tık daha az.
-
SD 888 işlemcide ısınma ve fazla pil tüketim sorunu varmış.
Samsung üretimi Apple A9 gibi.😂😂😂
note 9 kullanıyorum ancak note 10-20 serisini hiç beğenemedim, 21 i bekliyordum ama onunda akibeti belli değil, yıllar sonra tekrar iphone a mı geçsem acaba diye düşünmeye başladım, ama şirket hattı ve şahsi hattı birlikte kullanabileceğim çift hatlı bir tel olmalı, kararsızım ama artık samsungdan vazgeçmenin zamanı da geldi galiba.
-
S20 FE Snapdragon 865 8 ram 256 olanını aldım ısınma yapmıyor demişlerdi alakası yok exynos dan bir farkı yok o kadar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X