Şimdi Ara

Samsung yanlışlıkla Galaxy S21 FE akıllı telefonun resmini yayınladı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
4.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen kanka yanlışlıkla.

Kuzeni yayınlamış.

• mıknatıs20 M kullanıcısına yanıt

Samsung'un üretim tekniği litografi küçülse de TSMC'ye göre daha geride. 7 nm TSMC ile 5 nm Samsung birbirine yakın gibi. :)

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

Zaten günümüzde tam yükte ısınmayan amiral gemisi işlemcisi yok.

Ama Exynos'lu S20 denediniz mi bilmiyorum 865'e göre daha fazla güç tüketip bu güçten dolayı da 865'e göre daha fazla ısınıp performans kaybına gidiyor.

• sis651 kullanıcısına yanıt

ben orta seviye işlemcilerin bile ısındığını gördüm, üst seviyeler de daha güçlü haliyle daha ısınmaya müsait

• Şu modellere adam gibi bir batarya koymuyorlar ya deli oluyorum.

• ankura kullanıcısına yanıt

Hocam İphone da çift hat var, biri fiziksel sim oluyor, diğerinede esim alıp tanıtıyorsun oluyor sana çift simli iphone :)

• Ya bu firmalar "Yanlışlıkla" ne kadar çok şey yapıyor ya????

• telefon arkadaşlarında varmış ya. misafir modu açmaya da kasmışlardır ondan olmuşturSamsung yanlışlıkla Galaxy S21 FE akıllı telefonun resmini yayınladı 

• Dev gibi kameralar OLED ekranlar son teknoloji işlemciler vb. vb. olmuyor hep bir eksiklik var hep bir kalitesizlik söz konusu işletim sistemi ve stabilizasyon tarafında. iPhone 5 - 6s - 7 kullandım. Sonrasında farklılık olsun diye Samsung S7 ve Xiaomi Redmi Note 8 Pro kullandım. Şu an hala Xiaomi kullanıyorum 2019 çıkışlı cihaz olmasına rağmen güncelleme desteği kesildi ve telefonun plastiği çok ucuz hissiyatı veriyor. Uygulamalara fotoğraf atıyorsun çöp gibi oluyor. 64 MP kamera var ama iPhone 6s kamerası bile daha iyiydi diyebilirim. Söz konusu bence veriler değil müşterinin telefonu kullanırken hissetikleri. Bunlar benim şahsi görüşümdür.

• Doğrudur hocam, işlemciler çok hızlandı ama telefonlar pasif soğuyunca bu oluyor. Exynos 990 kontrol dışıydı sadece. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Numenorian Man

Ben de Android 11 kullanıyorum Galaxy A51 ile. 12 ve 13 garantisi de verildi Samsung tarafından. Elimi yormayan şarjı tatmin eden hoş hafif bir telefon. Ekranı çok güzel. Kamerası da güzel. Sar değeri kanser eden 2 kiloluk uyduruk çin telefonlarını hiçbir zaman satın almayacağım. Amiral gemisi bile dandik. Samsung'u bırakıp gideceğim tek marka Apple'dır. Ben zaten Apple'dan geldim. Ama ülkenin ekonomisi malum bir iPhone 10 bin tl. Mecburi istikamet uzaklaştık.

Mobil cihazlarda Sar değeri ile kanseri ilişiklendirmeniz Samsung kullanmanızı açıklıyor.

• Batman_Begins kullanıcısına yanıt

Neden böyle dediniz anlamadım kafa için sar değeri sadece 369 kullandığım telefonda. Yukarıda tartışmasını yaptığımız F2 pro mesela 789. Vücut kısmında F2 daha iyi ama zaten benim dert ettiğim kulağıma koyduğumda beynimi mahvetmemesi. Xiaomiler genelde kafaya 700-800 sar vuruyor. Apple da bu konuda iyi değil iphone 11-12 kafaya 0.990.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Numenorian Man -- 13 Ağustos 2021; 13:7:26 >
  • Ne samsung tarafının nede biz müşterilerin pekde umrunda değildir heralde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Red_devil33

Ön kamera gece modu açık

bir an GTA vice city görseli sandım.

Samsung yanlışlıkla Galaxy S21 FE akıllı telefonun resmini yayınladı

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.