Şimdi Ara

Samsung yazıcı problemi (ML-1640)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir problemimiz var ama çözüm bulamadık. Akıl akıldan üstündür belki karşılaşanınız olmuştur.

Yaşadığımız sorunları anlatim;

1- A4 boyutundaki kağıtları çok seri bir şekilde çıkarırken, A5 ve A4-A5 arasındaki ebatlarda olan kağıtları 5'er saniye ara ile çıkarıyor. Bu normalmidir?

2- Normal yazı fontları ile yazdığımız yazılarda çok normal bi şekilde çalışıyor yazıcımız ama Arabic fontlar yani arapça fontlar ile yazılan yazılarda ortalama olarak 10. sayfadan sonra her sayfa arasında 25 saniye kadar bekleme yapıyor yazıcımız. Tabi biz arapça yazıdan olduğunu anlayana kadar baya bi uğraştırdı bizi.

3- Her sayfa arasında bekleme bazen 1 dakika kadar bile olabiliyor arapça fontla yazılmış yazılarda.

Not: Usb kablosu denedik. 4 adet değiştirtik sonuç yine aynı. Makineyi upgrade ettik ram olsun ekran kartı olsun sonuç yine aynı. Başka makinelere bağladık sonuç yine aynı. Güncel driver indirdik sonuç hep aynı.

Bu sorun sizce nasıl düzeltilir?

• Samsung un müsteri hizmetlerine mail ile ulaşırsanız ( Ben Amerika'dakine mail atmıştım) hemen cevap veriyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.