Şimdi Ara

Samsung YazıcıLar için Firmware ÜCRETSİZ 100 Ad. Verilecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
2
Favori
11.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar sayfaya baktım epey bir seri no var yazılım elimde mevcut
    bende zekatını vereyim yoğun biriyim pc başında duramıyorum fazla bu mesaj altına
    yazıcı modeli ve serinosunu yazarsanız acizane yardımcı olmaya çalışacam
    şimdiden Allah Razı olsun Selam ve dua ile
    NOT: yazıcılarda meydana gelebilecek hiç bir arızadan sorumlu değilimdir niyet yardımcı olmaktır
    Bu Yazılım Hediye Geldi :)) GENERATOR ( Almura) yazdığı modeller var CLP yok sadece

Örnek : ÜRÜN MODELİ Samsung ML-1660
    Seri no: Z111111Z111111Z

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HelpTR -- 16 Aralık 2011; 11:05:50 >

• os versiyon: V1.01.0034f
    serial number: Z4WBKDB300911E
    ML-1660 SAMSUNG
  • quote:

Orijinalden alıntı: efemete

os versiyon: V1.01.0034f
    ML-1660 SAMSUNG
    yazılımlar konusunda yardımcı olursan sevinirim..yanlış firmware yukledim ve düzeltmem gerek. konudada yardıma ihtiyacım var..
  • quote:

ML-1660 SAMSUNG

34 F yazıyor siz FİX yüklemişsiniz sanırım chip söküp yada bantladınızmı birde verdiğiniz seri no eksik düzeltin lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShovaLye33

yazılımlar konusunda yardımcı olursan sevinirim..yanlış firmware yukledim ve düzeltmem gerek. konudada yardıma ihtiyacım var..

http://hotfile.com/dl/137643316/af22f99/V30.zip.html

bunu deneyin ve ürüne ait serinoı verin
  • quote:

Orijinalden alıntı: HelpTR

quote:

http://hotfile.com/dl/137643316/af22f99/V30.zip.html

bunu deneyin ve ürüne ait serinoı verin

Alıntıları Göster
    Çok teşekkürler deniyeceim hemen.. ML 1660_ SERIAL : Z4WKBKFB100710K yanlız v.34 du bu sanırsam yanlış versıyon yuklendıgınden sorun yasıyorum..yenı yuklenecek firmwareyıde kabul etmıyor..

Yukarda verdıgın firmware denedim chipde bantladım degişmedı o kırmızı ışık kafayı yicem artık..denemedigim bişi kalmadı..nasıl temizlicez bu yanlış firmwareyi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShovaLye33 -- 16 Aralık 2011; 11:13:27 >

• quote:

Çok teşekkürler deniyeceim hemen.. ML 1660_ SERIAL : Z4WKBKFB100710K yanlız v.34 du bu sanırsam yanlış versıyon yuklendıgınden sorun yasıyorum..yenı yuklenecek firmwareyıde kabul etmıyor..

Yukarda verdıgın firmware denedim chipde bantladım degişmedı o kırmızı ışık kafayı yicem artık..denemedigim bişi kalmadı..nasıl temizlicez bu yanlış firmwareyi..

http://hotfile.com/dl/137657477/fe91af3/Z4WKBKFB100710K_FIX_1660_v34.zip.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Fix yazılımını yükledim ama keşke yüklemeseydim, şuan yazılım kabul etmiyor galiba. Bantladım ama yine kırmızı ışık yanıyor yani olmadı.

serial number: Z4WKBKDB300911E
    ML-1660 SAMSUNG

• quote:

Fix yazılımını yükledim ama keşke yüklemeseydim, şuan yazılım kabul etmiyor galiba. Bantladım ama yine kırmızı ışık yanıyor yani olmadı.

ML-1660 SAMSUNG

http://hotfile.com/dl/137689577/2e522a8/Z4WKBKDB300911E_FIX_1660_v34.zip.html
  • quote:

quote:

ML-1660 SAMSUNG

http://hotfile.com/dl/137689577/2e522a8/Z4WKBKDB300911E_FIX_1660_v34.zip.html

Alıntıları Göster
    Samsung SCX-4200 için firmware var mı?
    Sürekli toner boş hatası veriyor.

• samsung ml-1660

v1.01.0034f

seri no Z4 WK BK EB 401 749N

ne denediysem olmadı. sadece bi defa resetlenmiş gibiydi, chipi bantladım, çıktı alabiliyordum. sonra kartuşu çıkarıp geri takınca, uyumlu değil uyarısı çıktı.. niye olmuyor bi türlü anlamadım.

son olarak "fixlemek" terimini tam olarak açıklayacak biri var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: capslocksmith

samsung ml-1660

v1.01.0034f

ne denediysem olmadı. sadece bi defa resetlenmiş gibiydi, chipi bantladım, çıktı alabiliyordum. sonra kartuşu çıkarıp geri takınca, uyumlu değil uyarısı çıktı.. niye olmuyor bi türlü anlamadım.

samsung ml-1660
    v1.01.0034f

seri no : Z4WKBKEB302794X
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak[Alper]

yazıcı için eprom yazılımı var sadece chip kullanın derim elimde yok malesef
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Burak[Alper]

yazıcı için eprom yazılımı var sadece chip kullanın derim elimde yok malesef

Alıntıları Göster
    SON ları F olanlar yazılımın doğru yapılmıştır diye biliyorum temas vardır chiplerinizi tamamen sökün
    daha fazla bilgisi olan arkadaş varsa yazsın bizi aydınlatsın lütfen

• quote:

samsung ml-1660

v1.01.0034f

sanırsam arkadas yanlış versıyon yuklemesınden dolayı anakart kendını yazılıma korumaya almış..benımde aynı şey başıma geldıgı için anakarta monte edılen yanı lehımlenen bir modul istedım..deneyıp yazacam buraya...
  • quote:

sanırsam arkadas yanlış versıyon yuklemesınden dolayı anakart kendını yazılıma korumaya almış..benımde aynı şey başıma geldıgı için anakarta monte edılen yanı lehımlenen bir modul istedım..deneyıp yazacam buraya...

bu sorunu nasıl aşarım. hangi parça dediğin, link verebilir misin bana.
  • quote:

quote:

bu sorunu nasıl aşarım. hangi parça dediğin, link verebilir misin bana.

Alıntıları Göster
    samsung ml-1660
    v1.01.0034f

seri no : Z4WKBKEB301426A

yardımlar için teşekkür ederim..

• quote:

Arkadaş; şunları aynen uygula:

1-Bilgisayara bağlı bütün diğer cihazları yazıcı haricinde çıkar.

2-Bilgisayar açık ve yazıcı usb ye bağlı ve kapalı durumdayken üstteki açma ve bir üstündeki düğmeye aynı anda basılı tutarak aç üstteki ışıklar hızlıca yanıp sönmeye başlayana kadarda 2 tuşa basılı tutmaya devam devam et.

3-Işıklar hızlı şekilde yanmaya başlayınca prg yi çalıştır.Ve neticeyi buraya yaz.

ben sorunu bu şekilde çözdüm:) oleeey...fıtık olmuştum kaç gündür...

• quote:

Orijinalden alıntı: oz-on

samsung ml-1660
    v1.01.0034f

sen de yazdıklarımı aynen uygula kardeş...olmassa teamviewer programını kur, yardımcı olurum ben...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oz-on

samsung ml-1660
    v1.01.0034f

sen de yazdıklarımı aynen uygula kardeş...olmassa teamviewer programını kur, yardımcı olurum ben...

bana reset atmak için program lazım işte dediklerini uygulayabilmek için önce programın olması lazım:)onunla ilgili yardımın olabilir mi
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.