Samsung lcd almaya karar verdim. 32 veya 37 inç alacağım. Amacım bilgisayar bağlayıp dvd, divx, hd film vs seyretmek. Monitörümü kullanmaya devam edeceğim, fazla uzakta seyretmeyeceğim, ondan bu aralık büyüklük yeterli. Bütçe 2000-3000 arası. Mümkün olduğunca 2000 e yakın olması tercihtir tabi. Paramın hakkını istiyorum sadece, bu dediğim işler için en iyi seçim hangisi olur sizce? Lütfen önerilerinizi eksik etmeyin, teşekkürler.
32 s71 b 2300 ytl civarı.
LE 32 s71 b bu hafta sonu aldım, ilk izlenimlerim gayet olumlu. Teknosa'da 2300. Webde daha ucuza gördüm ama taksit imkanından dolayı teknosa'dan aldım. Laptop'ı sorunsuz bağladım. PİP fonksiyonu zayıf fakat genel özellikleri iyi. Detay sorunuz olursa cevaplamaya çalışırım.
32R32
quote:
Orjinalden alıntı: barutcugil
LE 32 s71 b bu hafta sonu aldım, ilk izlenimlerim gayet olumlu. Teknosa'da 2300. Webde daha ucuza gördüm ama taksit imkanından dolayı teknosa'dan aldım. Laptop'ı sorunsuz bağladım. PİP fonksiyonu zayıf fakat genel özellikleri iyi. Detay sorunuz olursa cevaplamaya çalışırım.
dostum sanırım samsungun bu serisi 1:1 pixelmapping desteklemiyormuş.laptop dan alınan görüntü nasıl ? laptop bağlı olduğu zaman buraya bir foto çekip eklersen sevinirim
Cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar, peki bu s-r-m panel modelleri oluyor galiba, hangisi daha iyi? Benimde aklımda esasında LE 32 s71 b yada r olanından var, r olanın kontrastı yüksek galiba, peki biraz daha koyup kontrastı yüksek almaya değer mi?
32v2500 olabılır.ve phılıps 37pf9731 modelı full hd super bır cıhaz
kesinlikle samsung derim... bence lcd de en iyisi samsung...
samsung LE-32R32B modeli hem fiyat hemde performans olarak hoşuma gitti. Taksitte 1840 ytl gibi alabiliyorsun. Ama sony 32V2500 görüntüsü bir başka...
32V2000 modeli 2006 yilida 32" kategorisinde Avrupa Eisa odulu almisti. 32V2500 de ise kontrasti birazdaha yukseltmisler.. Bence 32" te alinabiliecek en iyi modellerden biri..
samsung al çünkü plazma ve lcd önem veren bir marka
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme