Şimdi Ara

Samsungların note 3 + gear teknosa.comda 2199 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.teknosa.com/pages/galaxy-note-3

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Optimus g2 bu kadar düşük bir fiyattayken note3 tutmaz kanımca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kazik diilmi ya

• gear hediyesiyle bence 2199 olurunda fiyat. gearsız bence fazla kaçıyor.
  • 2199 normal bence.
    32gb s4 de 2199tl ye cıkmıştı. 32gb note 3 güzel fiyattan cıktı.
  • ilk 100 e girip girmedigimizi nasil anliyoruz (siparisi ve odemeyi tamamladim )
  • arkadaşlar bence çok iyi bir kampanya gear fiyatı türkiyede 600 tl seviyesinde olacaktır. telefona 1600 gibi bir rakama getiriyorsunuz demek bu. Bakalım telefon ülkemizde kaç liraya satışa sunulacak tahminin 2000 TL civarı bunu da düşünmek lazım açıkçası ben sepete kadar ekledim kredi kartı numaralarını yazdım teknosanın alt tarafta yazdığı notu görünce vazgeçtim. Ürün 15 ekimden sonra gönderilecek ve siyah renk olarak gönderilecekmiş.Ben beyaz telefon kullanıcısıyım ayrıca bu model samsung'un her zaman yaptığı gibi düşük modelli note 3 mü bunu merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ünsal55 -- 17 Eylül 2013; 9:57:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • note 3'ün satış fiyatı zaten belli 2199
    başlık aldatıcı, ilk 100 kişiye veriyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ünsal55

arkadaşlar bence çok iyi bir kampanya gear fiyatı türkiyede 600 tl seviyesinde olacaktır. telefona 1600 gibi bir rakama getiriyorsunuz demek bu. Bakalım telefon ülkemizde kaç liraya satışa sunulacak tahminin 2000 TL civarı bunu da düşünmek lazım açıkçası ben sepete kadar ekledim kredi kartı numaralarını yazdım teknosanın alt tarafta yazdığı notu görünce vazgeçtim. Ürün 15 ekimden sonra gönderilecek ve siyah renk olarak gönderilecekmiş.Ben beyaz telefon kullanıcısıyım ayrıca bu model samsung'un her zaman yaptığı gibi düşük modelli note 3 mü bunu merak ediyorum.

Siyah ve 15 ekim'de gönderilecek olan Galaxy Gear.
    Telefon seçtiğiniz renkte ve 28 eylülde gönderilecekmiş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: vedat1912

quote:

Orijinalden alıntı: ünsal55

arkadaşlar bence çok iyi bir kampanya gear fiyatı türkiyede 600 tl seviyesinde olacaktır. telefona 1600 gibi bir rakama getiriyorsunuz demek bu. Bakalım telefon ülkemizde kaç liraya satışa sunulacak tahminin 2000 TL civarı bunu da düşünmek lazım açıkçası ben sepete kadar ekledim kredi kartı numaralarını yazdım teknosanın alt tarafta yazdığı notu görünce vazgeçtim. Ürün 15 ekimden sonra gönderilecek ve siyah renk olarak gönderilecekmiş.Ben beyaz telefon kullanıcısıyım ayrıca bu model samsung'un her zaman yaptığı gibi düşük modelli note 3 mü bunu merak ediyorum.

Siyah ve 15 ekim'de gönderilecek olan Galaxy Gear.
    Telefon seçtiğiniz renkte ve 28 eylülde gönderilecekmiş :)

evet saatiminde beyaz olması gerekmekte :) ayrıca merak ettiğim asıl husus snapdragon800 versiyonumu gönderilecek.

• saat sadece siyah renkte imis,onu siteye yazmislar
  • ilk basta her renkten kacar adet satisa cikarmislardi bilen var mi?
  • İlk 100 kişiye diyor. İlk 100 başvuru olup olmadığını nasıl anlaşılacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AERN -- 17 Eylül 2013; 12:12:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AERN

İlk 100 kişiye diyor. İlk 100 başvuru olup olmadığını nasıl anlaşılacak.

Bence ilk 100 siparis dolmustur bunu ogrenmek icin teknosa musteri hizmetlerini aramak lazım. .

• oha 2200 lira nedir. lg g2 o fiyatla çıkmışken samsung kendi ayağına sıktı. milleti akıllı saatle kandırmaya çalıştı ama bence o gear çok çok gereksiz. telefona gelen mesajı kola taşımaktan başka bişey değil.
  • Gear ile uygun fiyat diyen arkadaşlar ilk 100 için ve ama gerisi kazik bence.

• gorkem2626 kullanıcısına yanıt
    sizce kac olmaliydi fiyat (s4: 1750TL)
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumusr

Ayni fiyattan cikabilridi ssonuçta suan lg optimus g pro da 1600 tl lg G2'de 1600 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: gorkem2626

quote:

Ayni fiyattan cikabilridi ssonuçta suan lg optimus g pro da 1600 tl lg G2'de 1600 tl

S4 ile Note 3 ayni fiyatta olmaliydi demek ? Supersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pritt31

quote:

Orijinalden alıntı: gorkem2626

quote:

S4 ile Note 3 ayni fiyatta olmaliydi demek ? Supersiniz.

IPhone 5s içinDe keşke LG 1600 e G2 satıyor 2500 e zor satar diyen yok. Aksine 2000 verdikten sonra iPhone alırım diyorlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.