Şimdi Ara

samsungtan yeni dijital fotoğraf makineleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  samsungtan yeni dijital fotoğraf makineleri

Samsung NV seri 3 yeni dijital kamerasını tanıttı. NV3, NV7 OPS, NV10 adlarıyla açıklanan modellerin en belirgin yanı, ince yapılı gövde yapısı olarak dikkat çekiyor. ISO eşdeğeri, video algısı, hazır çekim modları ve yüksek çözünürlük gibi alanlarda kısmen değişik hatlara sahip modellerin en belirgin özellikleri şu eşkilde sıralanabilir:

NV3: 7.2 MP, 3x dahili optik zum, 720 x 480 video, 1000’e dek ISO eşdeğeri, 2.5 inç LCD ile şaşırtıcı bir model görüntüsünde.

NV7: 7.2 MP, 7x optik, tüm çekim uygulama teknikleri, 1000’e dek ISO eşdeğeri, VGA video, 2.5 inç LCD ile tele özellikli bir model.

NV10 ise 10.1 MP, 3x optik zumlu, VGA video, zengin çekim uygulamaları ve 2.5 inç LCD ekranı ile yüksek teknik özellikler ile donatılı bir model.

Bu modeller içinde NV10 modelde 1/1.8 inçlik bir CCD kullanılması eğer bütünlük iyi sağlanabildi ise önemli bir özellik sayılabilir. Fakat 10 MP lik bir algı transferi ve kayıt süresi test edilmeye değer doğrusu.

LİNK:http://www.diginorm.com.tr/haberler/haber_detay.asp?sirano=393

• ya bu nv3 ü kullanan var mı mp3 ses kalitesi nasıl ki
  • fiyatlar nasıl acaba arkadaşlar? makine çok hoş görünüyor?
  • Arkadaşlar 0, hiç kullanılmamış, kutusunda Canon Powershot S3 IS satıyorum. Ürün Amerika'dan getirtilmiştir. Fiyat peşindir. Makinenin internetteki fiyatları 1.150-1.250 ytl civarında. Sizde inceleyin veya incelemişsinizdir. fiyat sadece 750 YTL. Maille, cepten ya da özelden ulaşabilirsiniz. Cep : 0535 453 00 34 . Mail: tifozi01@hotmail.com
  • samsung nv3 , samsung nv10, kodak easyshare c875 arasında kaldım

herhangi biri hakkında bilgisi olan varsa yani kullanan görüş bildirebilir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tanak

samsung nv3 , samsung nv10, kodak easyshare c875 arasında kaldım

herhangi biri hakkında bilgisi olan varsa yani kullanan görüş bildirebilir mi?

Kesinlikle NV10
  • nv10 daha iyi sanırım nv3'ün lensi schenider değil çünkü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.