Şimdi Ara

Samsunh N 150 Kullananlara 10 Sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
5.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Daha evvel asus Kullanmistim
    SAMSUNG n150 Satin Almis Bulunuyorum(27 Mart Cumartesi)
    Renk Siyah Baya Aradim Zor buldum hep beyaz Var Nendense

n450 işlemci 1 Gb Ram/160 G Harddisk 650 TL geldi
    Çanta +Sogutma Paneli+Kablosuz Microsoft Mouse (sarji 6 ay gider yazmislar) Hepsi 730TL

Aşağıdaki soruların bazıları sorulmuş olabilir maksat hepsi bir yerde bir sayfada toplansın
    ve aramak derdi olmasın Şimdiden Yardımcı Oaln yazan yazmayan herkesten Allah Razı olsun
    Umarım Ben gibi n150 Modelini Kullanan herkes bildiklerini paylaşır.....

1)Görevli ilk ŞARJI 12 saat bekletin dedi açık kapalı farkedermi?
    2)Win 7 Starter i begenemdim XP sp2 kursam Driver hazırmı (Kısayol-ses-wifi-webcam vb..)
    3)Açılışta baktım işlemci 40% Çalışıyor nedir bu cihazı kasan normalmi?
    4)Açılışta Kaldırdığınız gerekemz dediğiniz Uygulamalar Neler
    5)Antivirüsü Kaldırdım bir nebze rahatladı ama açılışı ve Çalıştırmayı hızlandırmanın yolları varmı?
    6)Bende de 6 Hücreli deslerde 4400 Amper pil Çıktı hic bir yerinde 6 hücreli yazmıyor normalmi?
    (Daha önceki asus 1000 seriside 6 hucreliydi hem bataryada yazıyor hemde 6600 amper di)
    7)Samsung Yedekleme yazılımı xp kurduktan sonra çılışırmı hani f4 olunca devreye girsin diye?
    8)ilk aldım 57% dolu dedi 3saat var yazmıştı şuan 3saat kullandım 28% 2sat 23 dakika var diyor
    9)Cihazda Bulutu varmış doğrumu denemedim?
    10)Bilmem Dikkat etmem gereken bir şeyler varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByBilir -- 28 Mart 2010; 14:38:59 >

• Ekleme:
    Dayanamayıp Xp Kurmaya Başladım Driver olayını bilmiyorum ama google ye Sordum

Samsung Resmi n150 driver lar

Samsung N150 XP-Win7 Driver olmazsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByBilir -- 28 Mart 2010; 13:22:18 >

• bende almayı düşünüyorum bu modeli,hzlıal dan alacağım dün gittim inceledim elektroworld den güzel bir cihaz hoşuma gitti.Sizde performans olarak görüşlerinizi söyler misiniz ? Win7 yi kaldırıp XP yi kurunca çok fark etti mi mesela ?
  • Fiyata Dikkat Edin Bir yerde 699 TL (MediaMarkt)
    Bimekste 680 Teknolojixte 650 seklinde

Performans Hız Sorunuza Gelince;
    Elbette Hızlı olması gerekiyor ama daha deneyemedim.
    Suan Kurulum Bitiyor Xp nin

Driverlara bakacağım gerekirse
    Wifi -kamera-Bulutut-Ses vb..
    Batarya şeklinde hepsini tekrardan kuracağım
    Enson Kendi yedekleme yazılımını Kurup
    temiz yedek Almayı deneyeceğim Olursa Süper olur

Tüm programlar (Gom player-Firefox-Winrar vb..) ve Xp uyumlu Driver (Sürücüler) yükleyip yedeklemeyi başarırsam sorun olduğunda f4 ile geri getirebileceğimi düşünüyorum zahmetsiz tam YEDEK !!!
  • Bende babama aldım samsung n150 modelini. 2 Gb ram'i olan modelini sipariş ettim ve pazartesi elime geçecek. Windows Xp mi yoksa Windows 7'nin starter olmayan versiyonlarını mı kursam diye düşünüyorum. ByBilir driver konusunda sıkıntı yaşayıp yaşamadığını yazabilirsen sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OfisSoft -- 28 Mart 2010; 15:29:45 >
  • Xp Kurdum Service Pack 2
    Basit Sade haliyle Dha Hızlı Oldu bidfe kablosuz mouse ile uctu
    Driver yani Sürücülere gelince
    kendi sitesinde ne varsa yükledim kurdum bios haric
    Sonuc fn tuşu ile çalışan bazı uygulamalar çalışmıyor mesela fn+f9 wifi acip kapatirken işe yaramıyor suan
    Ayrıcs Wifi sembolu mavi sekilde yanıyor kapalı olsa bile tuhaf bir durum
    kamera-ses-blutut-ethernet-wifi hepsini denedim çalışıyor hatta bide yedekleme yaptım tek tuşla f4 yapınca herşey kurulu xp yüklenecek oh be
  • bende almayı düşünüyordum ama internet sayfalarını görüntülemede sorunları olduğunu duydum (ekran çözünürlüğünden dolayı bazı sitelerde sorun çıkartıyormuş) sizde de öyle bir sorun varmı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Asla Sorun yok
    Sahsen Xp kurulumundan Sonra Flash player Kurdum
    Facebook ta oyun Oynuyorum SocialCity onda sanki biraz gecikme oldu gibi geldi ama netbookla ilgisi yok.
    Çözünürlük dediğiniz hepsi aynı yani asus 2000pixel Samsung 1200pixel değil
    10inch cihazlar aynı yeterki siz java flash player kurun Tamam
    Suan herseyi kurup tanıtım Temiz bir yedek olusturdum F4 le kurulsun diye birdahaki sefere menunum 12 saat dolmasını bekliyorum
  • ByBilir birkaç sorum olacaktı?
    bende eşim için aldım ama win 7 starter çok canımı sıkıyor. hemen xp geçiş yapmak istiyorum bana ayrıntılı bir şekilde usb den nasıl xp kurulduğunu ve yedek oluşturmasını anlatırsanız ben ve benim gibi netbook özürlülere çok faydalı olmuş olursunuz.
    1-usb xp nasıl yüklenir?
    2-bir sorun olduğunda nasıl yedekler ve F4 ile nasıl döneriz bu diipfreez gibi birşeymi?
    3-kendi sitesindeki resmi driverlerde herhangi bir sorun çıkıyormu acaba?
    4-xp ile win7 artıları eksileri sizce xpye geçecek kadar fazlamı?
    5-virus programı dışında başka bir program varmı kaldırdığımız zaman bili rahatlatacak?
    şimdiden teşekkür ederim:)
  • xp tamam da driverleri nerden buluyoz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByBilir

iyi günler
    Daha evvel asus Kullanmistim
    SAMSUNG n150 Satin Almis Bulunuyorum(27 Mart Cumartesi)
    Renk Siyah Baya Aradim Zor buldum hep beyaz Var Nendense

n450 işlemci 1 Gb Ram/160 G Harddisk 650 TL geldi
    Çanta +Sogutma Paneli+Kablosuz Microsoft Mouse (sarji 6 ay gider yazmislar) Hepsi 730TL

Aşağıdaki soruların bazıları sorulmuş olabilir maksat hepsi bir yerde bir sayfada toplansın
    ve aramak derdi olmasın Şimdiden Yardımcı Oaln yazan yazmayan herkesten Allah Razı olsun
    Umarım Ben gibi n150 Modelini Kullanan herkes bildiklerini paylaşır.....

1)Görevli ilk ŞARJI 12 saat bekletin dedi açık kapalı farkedermi?
    2)Win 7 Starter i begenemdim XP sp2 kursam Driver hazırmı (Kısayol-ses-wifi-webcam vb..)
    3)Açılışta baktım işlemci 40% Çalışıyor nedir bu cihazı kasan normalmi?
    4)Açılışta Kaldırdığınız gerekemz dediğiniz Uygulamalar Neler
    5)Antivirüsü Kaldırdım bir nebze rahatladı ama açılışı ve Çalıştırmayı hızlandırmanın yolları varmı?
    6)Bende de 6 Hücreli deslerde 4400 Amper pil Çıktı hic bir yerinde 6 hücreli yazmıyor normalmi?
    (Daha önceki asus 1000 seriside 6 hucreliydi hem bataryada yazıyor hemde 6600 amper di)
    7)Samsung Yedekleme yazılımı xp kurduktan sonra çılışırmı hani f4 olunca devreye girsin diye?
    8)ilk aldım 57% dolu dedi 3saat var yazmıştı şuan 3saat kullandım 28% 2sat 23 dakika var diyor
    9)Cihazda Bulutu varmış doğrumu denemedim?
    10)Bilmem Dikkat etmem gereken bir şeyler varmı?

1-şarj edin tam dolsun,sonra istediğiniz gibi kullanın.
    2-Xp driverlarında sorunlar yaşayabilirsiniz,netbook'un tam fonksiyonlarını kullanmak istiyorsanız extra programlar yüklemeniz gerekir.
    3-açılışta a.virüs,başlangıç programları pc'yi biraz kasar.
    4-yeni format atın,tüm programlar a.v'ler gider,istediğinizi kurarsınız.
    5-google chrome yükleyin ve kullanın.
    6-6 cell yazmaması normal,samsung sitesinde 400 amp,6cell.yani araba 1.6 yazmışlar sadece,1600 motor dememişler.güzel bi benzetme oldu bence :))
    7-win 7 ultimate yükledim,sonra recovery'i yazılımıyla tekrardan win 7 starter'a döndüm,en azından ultimate'te çalışyıor.
    8-kullanıma bağlı olarak kalan şarj süresi ve yüzdesi değişiyor.Bu da arabalardaki gibi 1.viteste giderken 22 lt deyip,5.vites'te 6 lt demesi gibi.arka planda çok program var,media oynatıyor vs ise süresi kısalır,bekleme modunda peak yapar.
    9-bluetooth var,denendi dosya aktarımı vs..
    10-benim bildiklerim bu kadar

• samsung un kendi sitesinde bütün driverlar mevcut neye kasıyosunuz ki ?
  • 12 saat sarj olayında laptop kapalı olması şart
  • arkadaşlar ben de samsung n150 ja0atr almak üzereyim bu netbook ta facebook taki flash oyunları(fishwillie farm willie poker gibi) sorunsuz kasmadan oynayabilirmiyim merak ettim bilgilendirirseniz memnun olurum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efe480 -- 27 Mayıs 2010; 11:54:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efe480

arkadaşlar ben de samsung n150 ja0atr almak üzereyim bu netbook ta facebook taki flash oyunları sorunsuz kasmadan oynayabilirmiyim merak ettim bilgilendirirseniz memnun olurum...

anlaşılan bu konuda yardımcı olacak kimse yok herhalde...
  • quote:

quote:

arkadaşlar ben de samsung n150 ja0atr almak üzereyim bu netbook ta facebook taki flash oyunları sorunsuz kasmadan oynayabilirmiyim merak ettim bilgilendirirseniz memnun olurum...

anlaşılan bu konuda yardımcı olacak kimse yok herhalde...

Oynayabilirsin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.