< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Samsunlu gençlerin, kargo paketlerini dayanıklı hale getiren projesi dünya şampiyonu oldu (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Samsunglu gençler diye okudum. Kendilerine başarılar diliyorum ama yeni beyin göçü gibi görünüyor.
-
Nasıl olur da organik hoşaf gibi şeyler birinci olmaz kesin hile var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Muthis birsey cok gururlandım. Yolunuz acık olsun cocuklar.
-
Helal olsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Helal! Hiçbir bürokrasinin önünüze engel olmamasını ve daha nice ve daha büyük projelere imza atmanızı dilerim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çocukların isimlerine bakın. Türkiye nin özeti bu. Bazıları çocuklarını bilime yönlendiriyor, bazıları 1000 yıldır hebele hubele hibele diye ezberletilen yerlere emanet ediyor.
Gerçekten büyük bir icat tebrik ederim. Günlük hayata katma değeri yüksek bir icat olduğunu düşünüyorum.
Proje güzel tahmin edilenin aksine maliyeti çok uçurmaz ama yuzde 50 falan arttırır. Seçenek olarak sunulur çokta güzel olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Harika tespit. Genelleme yapılmaması, %100 böyle bir sonuç çıkarılmaması gerekirse de, kesinlikle okumuş, belli bir eğitim ve kültür seviyesine erişmiş kesim ile, diğer bazılarının çocuklarına koydukları isimler arasında gerçekten bu fark var
Bana göre bu projenin parlama potansiyelinin olduğu konu daha az hammadde miktarı ile aynı dayanıklılıkta paket yapılabilmesi olur. Çünkü ağırlık azalırsa taşıma maliyetleri de azalır.
(Haber içeriğinde bunun mümkün olup olmadığından bahsedilmemiş ama aynı malzeme miktarı ile daha dayanıklı oluyorsa aynı dayanıklılık için de daha az malzeme kullanılabilir diye düşünüyorum.)
Hocam kartona bu şekli nasıl vereceğiz ? Bildiğiniz bir yol var mı ?
Helal olsun. Aferin gençlere.
Boş boş yorum yapmayın, eleştiri kolay yapta görelim
Kesim ve kalıp işi bu sonuçta. Sıkıntı olmaz. Mesele maliyet artışı. Karton dediğiniz oyun hamuru gibi iken şekil veriliyor.
Yanlış yoruma cevap yazdınız sanırım.
Tebrikler gençler
Bu şekli vermek için bıçaklar üretilecek ve aynı oluklu kartondaki gibi preslenip hazır hale getirilecek. (maliyet de hesaplandı ve uzun vadede her yıl 100 milyon dolar zarara uğrayan bu sektöre çok büyük finansal bir fayda da sağlamış olacak)
ben takevians'tan nazlı :))
-
Aynı miktarda aynı malzemeyle yapılacak sadece içindeki oluklu yapı yerine getirdiğimiz 5/5 model gelecek.
Bu inovasyonumuzu özellikle metal konteynırlara çok fayda sağlayacağını düşünüyoruz çünkü bu konteynırları sağlamlaştırmak için ağırlığının nerdeyse yarısı kadar daha fazladan metalle sağlamlaştırlıyor. bu yüzden hem ağırlık artıyor hem de taşıma kapasitesi düşüyor.
Ben takevians'tan nazlı :))
-
La kardesim keske yapmasaydiniz bunlari dunyaya kazandiriyosunuz ama asil ekmegi rockefeller roschild gibi buyuk ailelerin buyuk sirketleri yiyor onlar kazaniyor onlar bu duzenlemeleri yapip bizim etimizden sutumuzden yararlaniyorlarrrr!! Bizde saf gibi bise yapiyoruz saniyoruz oysa olay bambaska
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erniko34 -- 25 Haziran 2022; 22:9:19 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X