< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Samsunlu gençlerin, kargo paketlerini dayanıklı hale getiren projesi dünya şampiyonu oldu (5. sayfa)
-
-
Başarılar diliyorum. Peki bunun lisans, patent vb ni sahiplendiniz degil mi?
Kullanmak isteyen ya da uretmek isteyen her sirket size bir ücret odemeli diye düşünüyorum bu tarz şeylerde böyle bir mantık var ise..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tebrikler gerçekten tebriklerr. Bu yaşta gençlerin global çapta böyle bir başarı elde edebilmesi 35-45 yaş aralığında alanlarında uzman mühendislerin nükleer reaktör yapması gibi çok uç ve farklı hissettirdi.
Türkiye'deki kargoculuk sektörü için bir daha ki sürümde yapay zeka ve kendi kendine uçabilme, hareket edebilme ve müşteriyi bulup teslim olabilme gibi özellikleri bir şekilde paketlere ekleyebilirseniz kargo sektörümüz emir ve görüşlerinize hazır olacaktır diye düşünüyorum.
-
Sonraki proje sıvı metal dış kaplamanın, olası düşme - tekme gibi şeyler anında fark edip elektronik sinyaller ile sıvı metalin tepki gelecek bölgede katıya dönüşüp direnç göstermesi gibi Black Mirror'dan fırlama bir şey olursa kargo sektöründe özel sağlık sigortası modasının başlamasına bile şahit olabiliriz belki
-
Ülkedeki finansal, destek, yatırımcılık eksiklikleri bireylerin bu konuda mükemmel şeyler, hedefler içerisinde olduğu algısı oluşturmamalı. Bu çocuklar destek ile bunu başarmış değiller. İstek, akıl, azim ile başarmış durumdalar. Yani ne öğrencilerin ne çalışanların %80-%90'nın çok faydalı, iyi bir şey yapmalıyım gibi beklentileri yok ne yazık ki.
Zaten akıl, azim ve emeğe zorunlu destek, köstek gibi şeyler olmaz. Bakın bu genç arkadaşlarımız dünyaca ünlü firmaların araştırma ve finansman projelerinde yer edinebilmişler. Bir çok insan için bu tarz projelerin, çalışmaların önemi yok. Tek hedef ve beklenti en kısa sürede, ne çok para - köşeyi dönme, zenginlik olan bireylere kimse destek vermez, imkan vermez.
-
eleştirinde bir eksiklik yok mu? her defasında gerisin geriye dönüp okuyunca, farklı eleştiriler çıkarabileceğimiz bir eleştiri göremedim. bu hayal kırıklığı yarattı bende.
öncelikle tebrik etmemiz lazım. ikinciliği hangi proje aldı acaba? ya bu eleştirin de çok ağır olmadı mı şimdi..
-
Demek ki dünyanın "papaz eriğini imam eriğine çeviren" makinalardan daha farklı şeylere ihtiyacı var.
Tebrikler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ne işleri var uğraşmakla sosyal medyada muhaliflik, trollük yapmak varken başımıza icad çıkarmasınlar, bizim üretenle çalışanla işimiz olmaz, bize taraf olsun yeter.
-
özel okulda iyi bir eğitim alınca Türk gençliğinin özeti olmuşlar. Keşke eğitimde eşitlik sağlanabilse...
-
Tebrik ediyoruz Allah yolunuzu açık etsin inşallah ileride çok daha başarılı projeler de üretirsiniz.Memleketn sizin gibi geleceklere ihtiyacı var.Ne yaparsanız yapın memleket için yapın lütfen.
Sürat kargo dislike atti
iyi proje
Güzel çalışma, tebrik ederim.
Karton malzemenin dikey yöndeki ezilme mukavemeti yüksektir. Ama yatay yönlerde çok düşük olur, açısı biraz değiştiği anda dikey mukavemeti de kaybolur.
Farklı yönlerde oluşturulan profil, farklı açılara karşı da mukavemet sağlar.
Kargo ve paketlemenin gitgide önem kazandığını ve dünyada her saniye belki binlerce koli kullanıldığı düşünülünce işe yarar bir çalışma olmuş.
Ayrıca Avrupa yeşil mutabakatı ve benzerleri gereği, karbon salınımı azaltmak için harcanacak kartonu azaltma yönünden de kullanım alanı bulur kendine.
Tek kullanım alanı da bu olmaz, uzaydan madenciliği kadar çelik, karbon, alüminyum, kompozit ne kadar malzeme varsa kullanım alanı var. Doktora tezleri dahil en az yüzlerce çalışma vardır sanırım bu konuda. Bu da onlardan başarılı bir tanesi olmuş.
Asıl çalışılması gereken konular bunlar. Bilim bu demek. Benim gözümde parçaları birleştirip otomobil üretmekten daha değerli.
Bahtları açık olsun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tebrikler genclerimize.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İşte bu görmek istediğimiz üreten, inovasyon gençlik bu. Her daim yolunuz açık olsun gençler , aklınızı kimseye özellikle de din sınıfına ,ruhban sınıfına, keşişlere, cemaatlere, şeyhlere, tarikatlara asla teslim etmeyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14D2CBC77 -- 26 Haziran 2022; 22:28:51 > -
Maaşallah. Daha 4 sene önce yeni farkına varılan
ve deri hücrelerinin scutoid adı verilen 3 boyutlu şekle benzer en mükemmel şekilde birleşmesinden, dizilmesinden ilham alıp ona benzer ve taklid olarak pratik kullanımda aklına getirip yapmak tebrike şayan.
-
helal olsun
-
Bizim kargo firmalarına sökmez o
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bunun ile yapılan kutuya giren papaz eriği, mümin erik olarak çıkıyor mu? Bana onu söyleyin. Boş bilgi gerisi, onu yapamıyorsa, oohhhhooo
-
Oh be sonunda gerçekten işe yarayan bir projenin haberini görebildik.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X