Şimdi Ara

###SAMSUNSPOR### (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.099
Cevap
0
Favori
45.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Eren

Ne fark eder adam bizden biri. Oraya buraya yamalayanıp bir şeyler yapan bir başkanımız olacağına böyle her deplasmanda yanımızda olan bir başkanımız olsun.

Ki Kazım başkanın sağlık sorunları varmış strese bağlı umarım bırakıp gitmez. O zaman sonumuz Kocaeli zaten.

ky nin gö ile sorunları bitmeden bu takımın beli doğrulmaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihat1551

quote:

Orijinalden alıntı: Eren

Ne fark eder adam bizden biri. Oraya buraya yamalayanıp bir şeyler yapan bir başkanımız olacağına böyle her deplasmanda yanımızda olan bir başkanımız olsun.

Ki Kazım başkanın sağlık sorunları varmış strese bağlı umarım bırakıp gitmez. O zaman sonumuz Kocaeli zaten.

ky nin gö ile sorunları bitmeden bu takımın beli doğrulmaz..

Niye?

Galip Öztürk kim ki? Para babası

O da bizim Kazım Başkan'da var?

Bizden uzak Allah'a yakın olsun,

Suat ve Galip..

Kazım Yılmaz fazla değil ufaktan biraz akıllı olsun çok başarılı oluruz da adamın bu yıl zararı 40 trilyon zaten.

• kulup başkanı fatih öztürk olacaktı, kazım yılmaz kendisi olmak istedi fatih öztürkün yerine aday oldu daha sonra galip öztürk ile sorunlar yaşanınca galip öztürk desteğini samsunpordan çekti...( maddi ve manevi baskı olarak )

Kazım yılmaz acemiliğinin kurbanı oldu.. Takımı bırakırsa vah ki ne vah.. bi 6 yıl daha lazım olur
  • Nihat sen ne kadar zekisin birader ya Kazım başkan bırakmadığı sürece bişey olmaz en azından soyu sopu ne iş yaptığı belli.
  • ankaragücü 1 - 0 samsunspor

hayat bize güzel..
  • çok zor bir süreçten geçiyoruz. yarın tavşanlı maçıyla başlayan güzel bir sezon olur umarım bizim açımızdan.
  • kombineleri aldık atkıları aldık maçı bekliyoruz güzel bir açılış yapsak yensek tavşanlıyı... bunca taraftarı sevindir samsununm...
  • ilerisi için umut veren mücadeleci hırslı bir takım var. bir kaç takviye daha yapabilirsek çok daha güzel olacak.
  • Son dakikada kacan galibiyet cidden uykumu kacirdi gece. Oysa iyi pozisyonlar da bulduk. Uyum sorunu gozlemledim ki dogal bir sey gecen yilda sadece Hakan vardi. Yalniz en buyuk sorun olarak takimda sorumluluk alacak takimi ileriye tasiyacak biri yoktu. Yalniz haklarini yemeyelim mucadele gayet iyiydi. Tribune gelince maraton yine guzel havasindaydi ama Sirinler tarafinda gecen yillara nazaran azalma gordum kisi olarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şirinlerde genel olarak bir sıkıntı var bir kaç aydır şu anda bu durumda olmaları bile iyi denilebilir. sbç dönüşü maratonu hareketlendirdi güzel oldu. bahsettiğiniz takımı ileri taşıyacak bir oyuncu alınacak para sorunları halledilirse bu hafta içinde diye biliyorum.
    Başka bir değinmek istediğim konu da şu, dün altyapıdan tam 3 oyuncumuz forma giydi takımda. Canberk, Halil İbrahim ve Aykut, daha da gelecek vaadeden oyuncular var. Bunların da takıma girmesiyle güzel günler gelecektir. Bir takımın kurtuluşu yükselişi tamamen gençlerin elinde bana göre.
  • geçen hafta uzatmalarda gol yedik bu hafta uzatmlarda attık aldık 3 puanı çok sevinçliyiz ama futbolumuz kötü.. inşallah ilerledikçe düzeltiriz... göztepeyede geçmiş olsun... taraftarları yıkılmıştır...(orda stadda o kadar sövdüler ama neyse...) yaşasın şehrinden başka takımı tutmayanlar...
  • ortaya takviye gelirse 2 haftada taş gibi olur bu takım.
  • samsunspor!!
  • samsun taraftarına yakıştıramadım bu maçta yaptıklarını karşıyakaaltaysamsungücüylemi oynadık anlayamadım ksk altay ankaragücü atkısı açmalar maçın başından sonuna kadar küfür etmeler göztepe atkısı yakmalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: torres_35

samsun taraftarına yakıştıramadım bu maçta yaptıklarını karşıyakaaltaysamsungücüylemi oynadık anlayamadım ksk altay ankaragücü atkısı açmalar maçın başından sonuna kadar küfür etmeler göztepe atkısı yakmalar.

sayın hocam altay ankaragücü bursa atkılı kardeşlerimiz samsun maçlarına her zaman geliyorlar sadece göztepe maçına özel değil karşıyaka ise hiç görmedim.. çıkan olaylara değinirsek samsun taraftarının durup dururken hiçbir takım taraftarına olay çıkardığını görmedim yıllardır. ya devamlı husumet olan taraftarla olay çıkar ya samsuna geldiğinde büyük taşkınlık yapana yada deplasmana gittiğimizde iyi karşılamayana aynısını burda yaparak.. ki ilk yarı göztepe maçında uzatmalarda attığımız golle 1-0 yenince göztepeyi, taraftarlarınızın bize etmediği küfür kalmadı stadda, futbolculara yabancı cisimlermi atmadınız neler yapmadınız neler... bu olaylardan sonra sıkıntı çıkacağı belliydi birde sosyal medyada çıkan tartışmalar ve atışmalarda eklenince iş çığrından çıktı.. sizin taraftar stada girdiğinde torpil vs patlattı küfürler sağa sola sataşmalar ile başlayınca maç olaylarda çıktı tabi neyseki ilerleyen dakikalarda samsunun iyi oyunu ve sizin durulmanızdan stadda daha fazla olay yaşanmadan maç sonuna kadar gelindi.... he bizim taraftarda yapıyor yapacağını sporda şiddete küfüre karşıyım onuda belirteyim yanlış anlamayın... önce herkes düşünmeli biz ne yaptık niye böyle oldu sonra karşı tarafı suçluyalım.. saygılar..

• quote:

Orijinalden alıntı: Elektrox

quote:

samsun taraftarına yakıştıramadım bu maçta yaptıklarını karşıyakaaltaysamsungücüylemi oynadık anlayamadım ksk altay ankaragücü atkısı açmalar maçın başından sonuna kadar küfür etmeler göztepe atkısı yakmalar.

sayın hocam altay ankaragücü bursa atkılı kardeşlerimiz samsun maçlarına her zaman geliyorlar sadece göztepe maçına özel değil karşıyaka ise hiç görmedim.. çıkan olaylara değinirsek samsun taraftarının durup dururken hiçbir takım taraftarına olay çıkardığını görmedim yıllardır. ya devamlı husumet olan taraftarla olay çıkar ya samsuna geldiğinde büyük taşkınlık yapana yada deplasmana gittiğimizde iyi karşılamayana aynısını burda yaparak.. ki ilk yarı göztepe maçında uzatmalarda attığımız golle 1-0 yenince göztepeyi, taraftarlarınızın bize etmediği küfür kalmadı stadda, futbolculara yabancı cisimlermi atmadınız neler yapmadınız neler... bu olaylardan sonra sıkıntı çıkacağı belliydi birde sosyal medyada çıkan tartışmalar ve atışmalarda eklenince iş çığrından çıktı.. sizin taraftar stada girdiğinde torpil vs patlattı küfürler sağa sola sataşmalar ile başlayınca maç olaylarda çıktı tabi neyseki ilerleyen dakikalarda samsunun iyi oyunu ve sizin durulmanızdan stadda daha fazla olay yaşanmadan maç sonuna kadar gelindi.... he bizim taraftarda yapıyor yapacağını sporda şiddete küfüre karşıyım onuda belirteyim yanlış anlamayın... önce herkes düşünmeli biz ne yaptık niye böyle oldu sonra karşı tarafı suçluyalım.. saygılar..

Öncelikle ilk maçta samsundan gelen taraftarlara deplasman tarafı gösterilerek birlikte stada giriildi statta hoş geldiniz diye bağrıldı.Ama sizin tribün altay atkısı açarak altay diye bağırarak bizim tribünü tahrik ettiler ve futbolcuların abartı sevinci olayların gelişmesine neden oldu.Ardından geçen haftaki maçtan önce sosyal medyada bekliyoruz göztepe,samsuna gelene bilet bedava gibi besteler yapıldı.Maç başlamadan önce toplu küfürler tahrik edici pankartlar 3-4 tane ksk atkısı açılarak tahrik statta devam etti.Ve taraftarlarımız stada girerken otobüsü taşladınız turnikelerin oraya taş yağdırdınız bu hareket tribün kültürü olmayan takımlara yakışan bir hareketti maç başlamadan önce size küfür edilmedi ne zaman ksk atkısı açtınız göztepe atkısını yaktınız o zaman kısa süreli bir küfür edildi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Elektrox

quote:

Öncelikle ilk maçta samsundan gelen taraftarlara deplasman tarafı gösterilerek birlikte stada giriildi statta hoş geldiniz diye bağrıldı.Ama sizin tribün altay atkısı açarak altay diye bağırarak bizim tribünü tahrik ettiler ve futbolcuların abartı sevinci olayların gelişmesine neden oldu.Ardından geçen haftaki maçtan önce sosyal medyada bekliyoruz göztepe,samsuna gelene bilet bedava gibi besteler yapıldı.Maç başlamadan önce toplu küfürler tahrik edici pankartlar 3-4 tane ksk atkısı açılarak tahrik statta devam etti.Ve taraftarlarımız stada girerken otobüsü taşladınız turnikelerin oraya taş yağdırdınız bu hareket tribün kültürü olmayan takımlara yakışan bir hareketti maç başlamadan önce size küfür edilmedi ne zaman ksk atkısı açtınız göztepe atkısını yaktınız o zaman kısa süreli bir küfür edildi.

sizin her zaman husumetiniz olan karşıyaka ve altay taraftarları size karşı bir çok trübinde vardır. samsun tarftarının arasında epey altaylı varken altay diye bağırılması bize göre normal size göre tahrik edicidir doğrudur buna birşey demiyorum ama olayların büyümesine sebep değildir.. futbolcu sevinci konusu o dakkada deplasmanda bulunan bir gole sevinmeleri normal bizde çok sevindik kendimizi kaybettik buda bir neden değildir o dakkada yediğiniz golün verdiği bir öfke ile size anormal gelebilir.. burda samsun tarftarının suçu göztepeye karşı beste yapması ve sosyal medyada sözlü atışmalara tartışmalara girmesi bunun dışında samsun tarftarının göztepeden suçlu bir yanı yoktur.. olaylar karşılıklı atılan adımlarla bu noktaya kadar gelmiştir... haklı suçlu olarak bakmıyorum zaten olaya yine kaybeden sportmenlik oldu... göztepe olsun samsun olsun diğer anadolu takımları olsun kendi sevdasının peşindeler sözde büyük takım yalakalığı yapmıyorlar.. ama arada böyle sürtüşmeler oluyor işte.. hiç gerek yok böyle olaylara iki tarafında biraz sağduyulu olması gerekirdi ama olamadı işte ve sonuç bu şekil...

• iyi de oldu güzel de oldu. haftasonu boluya akarız
  • 5-1
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.