iyi yorumlarınız için teşekkürler arkdaslar hakkımızla düştük.. burayua kadar getirmicektik petkoviç ve beceriksiz yönetim düşürmüştü zaten bakkal ise tutmaya çalsıtı iyi fırsatlar geldi ama değerlendiremedik... düştük diye bırakmak yok desteğe devam kombineler çıksın direkt alıcam bir tane... bu takımı biz çıkardık bazıları düşürdü tekrar çıkarca ama bu sefer bazılarına bırakmıcaz acemiliğimize geldi...
quote:
Orijinalden alıntı: Eren
Hadi eyvallah.
Üzüldüm tabii ki ama etraftaki kolpa Samsunspor'luları gördükçe, Allah'ıma şükürler olsun ki düştük diyorum.
Türk Telekom'a 5-0 yenildiğimizde Samsunspor'luyum demek önemli olan.
Seneye görüşürüz. Samsunspor taraftarı kendine düşeni yaptı,
Hocam lafınız banaysa ve eğer yukarıda yazdıklarımdan dolayı bana böyle bir yakıştırma yapıyorsanız, ayıp ediyorsunuz. Bana takımımı sorduklarında ben her zaman Galatasaraylıyım derim, diğer birçok memleketini seven insan gibi de memleketinin takımı galip gelince sevinir, kaybedince de üzülürüm. Ben bu duruma neden bu kadar çok şaşırdığınıza anlam veremiyorum, yok mu hiç çevrenizde 3 büyüklerin takımını tutarken, Samsunspor'u sevenler?
Bu kadar rahat konuşuyorum çünkü bundan önceki yönetimin başkanı, yani kulüp başkanı benim çok yakın arkadaşımın babasıydı, o adamın nasıl yıprandığını biliyorum. Yeni yönetimin de, inanın çok üst kademesinde çok yakın olmasam da en azından bayramdan bayrama gördüğüm bir akrabam var. Yeni yönetimin başarılı olmayacağını biliyordum, nereden biliyordum kendi egosuna bu kadar düşkün 2.bir başkan Samsunspor tarihinde yok, tek adam politikasıyla yönetme çabasında, kimseye danışmadan etmeden, bir ton adım attı. Daha senenin başında istifa geldi, ki biz dayımla konuşuyorduk bu yönetimle yapamaz diye. Ardından ligin ortasında 28 tane yönetici istifasını verdi. Bu anlayışla, bu kulüp nasıl başarılı olsun?
quote:
Orijinalden alıntı: Alp
quote:
Hadi eyvallah.
Üzüldüm tabii ki ama etraftaki kolpa Samsunspor'luları gördükçe, Allah'ıma şükürler olsun ki düştük diyorum.
Hocam lafınız banaysa ve eğer yukarıda yazdıklarımdan dolayı bana böyle bir yakıştırma yapıyorsanız, ayıp ediyorsunuz. Bana takımımı sorduklarında ben her zaman Galatasaraylıyım derim, diğer birçok memleketini seven insan gibi de memleketinin takımı galip gelince sevinir, kaybedince de üzülürüm. Ben bu duruma neden bu kadar çok şaşırdığınıza anlam veremiyorum, yok mu hiç çevrenizde 3 büyüklerin takımını tutarken, Samsunspor'u sevenler?
Bu kadar rahat konuşuyorum çünkü bundan önceki yönetimin başkanı, yani kulüp başkanı benim çok yakın arkadaşımın babasıydı, o adamın nasıl yıprandığını biliyorum. Yeni yönetimin de, inanın çok üst kademesinde çok yakın olmasam da en azından bayramdan bayrama gördüğüm bir akrabam var. Yeni yönetimin başarılı olmayacağını biliyordum, nereden biliyordum kendi egosuna bu kadar düşkün 2.bir başkan Samsunspor tarihinde yok, tek adam politikasıyla yönetme çabasında, kimseye danışmadan etmeden, bir ton adım attı. Daha senenin başında istifa geldi, ki biz dayımla konuşuyorduk bu yönetimle yapamaz diye. Ardından ligin ortasında 28 tane yönetici istifasını verdi. Bu anlayışla, bu kulüp nasıl başarılı olsun?
Deme öyle kardeşim deme. Suçlusu sen olursun. Trabzona sövmekten kendilerini lige veremediler. Hala bağırıyorlar Kazım Yılmaz bizimle ol bizimle kal diye. Bu kadar mı olur pes artık. Taraftar verdiği destekle kalmayı hak etmiş olabilir ama Ankaragücüne bile 2-0'dan 2-2 maçı veren takım kesinlikle kalmayı hak etmedi. Bunları yazıyoruz suçlusu biz oluruz. Ne de olsa biz dört büyüklerin destekcisiyiz. Sen başkasının ipiyle oraya çık sonra onu sil. Var mı öyle dünya? O kişi mafya falan olabilir bu bizi ilgilendirmez sonuçta onun sayesinde oralara çıktı o adam.
Senin mesajını okumamıştım bile de ben biraz yobaz düşünceliyim.
Bir insan ya X'i tutar, ya Y'yi. Ya Burcu'yu sever, ya Tuğçe'yi. Bunu bu kadar düşünmeye kafa yormaya gerek yok.
Etrafımda da yok öyle kişilikler Samsun'da ki GS maçında en az 20 arkadaşım GS tribünündeydi. Bana mesaj atan bile olmuş düşmüşsünüz diye. Adam Kavak'lı 20 yıldır Atakum'da oturuyor. Evet dedim cevap olarak ama kızmadım ona.
Bi kalbe iki sevda siğmaz beyler, dustuk, yine kalkariz. Baska diye soranlara inat Sadece Samsunspor
adaletine tüküreyim dünya.
Yazık oldu
Doktugum her goz yasi, Bi aksamimi ayirip katladigim, okuldan kacip gidip dizdigim kartonlar onca emek ne kadar hakkim varsa bu topculara haram zikkim olsun. Arman sağolsun Samsunspor'um
Haketmedi düşmeyi Samsunspor, yazık oldu
Bu takım düşmemeliydi be
Samsunspor un dusmesıne cok uzuldum dusen takım Samsun olmamalıydı
üzülecek bişey yok, seneye geri daha güçlü olarak çıkar, yeterki takım ruhu aynı kalsın...
quote:
Orijinalden alıntı: umut5513
quote:
Orijinalden alıntı: Alp
quote:
Hadi eyvallah.
Deme öyle kardeşim deme. Suçlusu sen olursun. Trabzona sövmekten kendilerini lige veremediler. Hala bağırıyorlar Kazım Yılmaz bizimle ol bizimle kal diye. Bu kadar mı olur pes artık. Taraftar verdiği destekle kalmayı hak etmiş olabilir ama Ankaragücüne bile 2-0'dan 2-2 maçı veren takım kesinlikle kalmayı hak etmedi. Bunları yazıyoruz suçlusu biz oluruz. Ne de olsa biz dört büyüklerin destekcisiyiz. Sen başkasının ipiyle oraya çık sonra onu sil. Var mı öyle dünya? O kişi mafya falan olabilir bu bizi ilgilendirmez sonuçta onun sayesinde oralara çıktı o adam.
Alıntıları Göster
quote:
budur işte.. başkasının gözüyle görmek diye buna denir...Kaç aydır anlatmaya çalıştığım şey bu anlayan yok yine de olmayacak...
Trabzon bizi düşürdü diye tutturmuşlardı, her maç kendi takımlarına bakmadan ona buna sallamaktan gözlerinin önünde olanları göremediler. Şimdide sivasa sallamaya başlarlar..Sivas bizi düşürdü olur. Samsunspor yönetim yüzünden kendisi düştü. başarısız yönetim başarısız takım olay bu. Samsun maçına gitmek istiyoruz trabzona sövüyorlar,geleni dışlıyorlar gidene sallıyorlar. Yinede şunu söylemekten başka bişey yok YAZIK OLDU BU TAKIMA BU TARAFTARA. iNŞALLAH EN KISA ZMANDA ÖZÜNE DÖNER VE SÜPER LİGE ÇIKAR .
üzüldüm.samsunspor koklu bir kulup ve ligde olmayı hak ediyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Reshennes*
Bu takım düşmemeliydi be
Forza Gargamel!
quote:
Orijinalden alıntı: nihat1551
quote:
budur işte.. başkasının gözüyle görmek diye buna denir...Kaç aydır anlatmaya çalıştığım şey bu anlayan yok yine de olmayacak...
Trabzon bizi düşürdü diye tutturmuşlardı, her maç kendi takımlarına bakmadan ona buna sallamaktan gözlerinin önünde olanları göremediler. Şimdide sivasa sallamaya başlarlar..Sivas bizi düşürdü olur. Samsunspor yönetim yüzünden kendisi düştü. başarısız yönetim başarısız takım olay bu. Samsun maçına gitmek istiyoruz trabzona sövüyorlar,geleni dışlıyorlar gidene sallıyorlar. Yinede şunu söylemekten başka bişey yok YAZIK OLDU BU TAKIMA BU TARAFTARA. iNŞALLAH EN KISA ZMANDA ÖZÜNE DÖNER VE SÜPER LİGE ÇIKAR .
Hocam iyi guzel disardan bakiyosun olaylara da, benim ustume acik bicak sallayan adamlara burda 3. Hafta sadece ufak tefek kfurlesmelerin olmasina ragmen trabzonda yedigimiz kufurlere, baskanimizin annesine kufur eden adamlara kufur etmeyip de ne yapayim ? Ayrica benim gozumde iki tip trabzonsporlu vardir. Benim de var bir suru trabzonsporlu akrabam adamlar dun benle birlikte uzuluyorlar, ama yine oyleleri var ki bi taraflarina kina yakacaklar sevincten hem de samsunun ekmegini yiyorlar. İlk kategoride olan herkese sonuna kadar saygim vardir tek laf etmem, genelleme yapmam. Ama ikinci kategoriye dahil olan cok kisi var emin ol. Oyle insanlar taniyorum ki ; sirf bize kufur etmek icin samsundan minibus kaldirip 21. Haftada trabzona geldiler. Bunlar gercekten can sıkıyor.
Ben trabzonu destekliyorum diye samsunspordan nefret etmek zorunda değilim...Yukarıda arkadaş benzetme yapmış iki bayan ismi vererek ya onu sev ya bunu şeklinde diye... iki kardeş ismi vererek ikisinide sevmek istiyorum yok sevemezsin diyorsunuz.. Kim ne derse desin olan oldu ,artık yapacak tek şey onu bunu bırakarak kulubumuze sahip çıkmaktır..
Samsunspor - Orduspor / 2-5
Kiralık oyuncular gitti. Yabancılar izinde.
Arkadaşlar seneye "Bizimle kal Kazım Yılmaz" diye bağıranların hepsi pişman olacak. Takıma sahip çıkan yok. Yazıktır ya... Samsun yeniden çıkmak istiyorsa başkan görevini bırakmalı bence.
Ne fark eder adam bizden biri. Oraya buraya yamalayanıp bir şeyler yapan bir başkanımız olacağına böyle her deplasmanda yanımızda olan bir başkanımız olsun.
Ki Kazım başkanın sağlık sorunları varmış strese bağlı umarım bırakıp gitmez. O zaman sonumuz Kocaeli zaten.