nihat seninde maşallahın var dibimizden ayrılmıyorsun sanada mı sallamak lazım illa ha böyle ileri geri konuşacaksan gel buyur derdimizi anlatalım birbirimize her zaman maratondayım çayımızı içip sohbet edelim.
quote:
Orijinalden alıntı: Tufan.
nihat seninde maşallahın var dibimizden ayrılmıyorsun sanada mı sallamak lazım illa ha böyle ileri geri konuşacaksan gel buyur derdimizi anlatalım birbirimize her zaman maratondayım çayımızı içip sohbet edelim.
Ben burdaydim zaten. Biyerede gitmeye niyetim yok. Maksat sohbetse her zaman varim tabiki.
Kocaelispor çok kötü durumda olsa da Kocaeli gibi Sakarya gibi Samsun gibi köklü ve taraftar kültürüne sahip kulüpler, Manisa gibi Antalya gibi takımlar yerine ligde olmayı hakediyor. Umarım ligde kalırsınız.
kale arkasında açılması için ' büyük başkanla gurur duyuyoruz diye pankart yaptıryormuş' parasınıda kazım yılmaz verecekmiş... :)))
kale arkasında açılması için ' büyük başkanla gurur duyuyoruz diye pankart yaptıryormuş' parasınıda kazım yılmaz verecekmiş... :)))
izleyip göreceğiz :))
sooo
quote:
Orijinalden alıntı: nihat1551
izleyip göreceğiz :))
rica ediyorum gel bugün maratona çayımı iç merak ediyorum tanışmak istiyorum senle, stat içinde koreografiyle ilgilenen herhangi birine sorsan gösterirler beni. izleyip göreceğin şey ne biliyor musun hiç bir zaman Trabzon'da yapılamayacak olan %100 taraftarın maddi çabaları ve emeğiyle yapılan CAS koreografisi dün statta karton dizerken her koltuğa plastik bayrak bırakılıyordu maratona koyulmasını engelledik kale arkaları tamamen bayraklı olacak.
Umutlandık Utandırmayın!
maç saati gelmiyor çok geç saate koymuslar bütün şehir heyecan içinde bekleyişteyiz...
Hadi be Samsun yaz bir tane
Seyircisi olan bir takım daha düştü
sene başında yapılan yanlış transferler yüzünden gitti takım ,
yazık oldu taraftara
ulan ben bile ağladım dayanamadım ne kadar ruhsuz oynuyosunuz Allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın ekigho seni futbolcu yapanı ben ne yapayım be
Senenin başında da diyordum, değişen yönetim, teknik kadroyla başarı yakalanamaz diye, ki görünen köy de kılavuz istemiyordu. Ama son hafta elimize böyle bir fırsat geçmişken, düşmemiz gerçekten çok kötü oldu. Lige renk katan bir taraftarımız vardı, yazık oldu.
quote:
Orijinalden alıntı: Alp
Senenin başında da diyordum, değişen yönetim, teknik kadroyla başarı yakalanamaz diye, ki görünen köy de kılavuz istemiyordu. Ama son hafta elimize böyle bir fırsat geçmişken, düşmemiz gerçekten çok kötü oldu. Lige renk katan bir taraftarımız vardı, yazık oldu.
pardon da hem samsunu hem gs yi nasıl tutuyorsun?
quote:
Orijinalden alıntı: 26birkan
quote:
Bide Man. United
quote:
quote:
Ne alakası var hocam? Memleketimin takımını tabii ki sempati duyup, destekleyeceğim.
quote:
Orijinalden alıntı: Janine
quote:
quote:
Bide Man. United
O da dünya çapında sempati duyduğum bir takım.
Hadi eyvallah.
Üzüldüm tabii ki ama etraftaki kolpa Samsunspor'luları gördükçe, Allah'ıma şükürler olsun ki düştük diyorum.
Türk Telekom'a 5-0 yenildiğimizde Samsunspor'luyum demek önemli olan.
Seneye görüşürüz. Samsunspor taraftarı kendine düşeni yaptı,
Geçmiş olsun arkadaşlar.Samsunspor bu ligin güzel top oynayan ekiplerinden biriydi