Kaçarmı çok kalabalık olacak bilet sorunu yaşamamk için erkenden alın dursun
boluyla karşıyaka yeniliyor, tadından yenmez.
adım adım play off inşallah
yazarken karşıyaka eşitlemiş
olsun. haftaya da galibiyet gelirse takım havaya giriyor galiba.
Hacettepeyede 4 attık. Bekle bizi Bolu hüsrana uğratmaya geliyoruz sizi! Takım acayip formda oyuncular aşırı mutlu...Yenemeyeceği takım yok Samsunun..Turgut 10 dakika oynayıp kendini bırakmasa süper olacak ama olmuyor
quote:
Orijinalden alıntı: umut5513
Hacettepeyede 4 attık. Bekle bizi Bolu hüsrana uğratmaya geliyoruz sizi! Takım acayip formda oyuncular aşırı mutlu...Yenemeyeceği takım yok Samsunun..Turgut 10 dakika oynayıp kendini bırakmasa süper olacak ama olmuyor
Kız gibi oynuyor ya savaş ve adem güzeldi
temiz yendik fena havaya girdik ilk yarı kaçan puanlara yan şimdi.
3. golden sonra tüm stat Kırmızı-Beyaz yaparken tüyleri diken diken olmayan varmı
Harika takim harika taraftar ve harika sonuc. Ozlenen Samsunspor geri donus sinyalleri veriyor. Seriye devam...
Yorumsuz
SAMSUNSPORumuz 4-1 Hacettepe
Resimler için teşekkürler full doldurmuşuz
Böyle bir maç varken stadta değil de dershaneye gitmek zorunda olduğuma çok üzülüyorum. Orada olmak vardı.
Playoffa gider miyiz
bir karabüklü olarak samsunu daha yukarlarda görmek isterim nede olsa mazisi olan bi kulüp. bünyesinde ünlü futbolcular barındırdı inşallah toplanır...
kocaelinin durumu hiç iyi değil. neredeeen nereye geldi koca camia
Aslanlarım benim.Yalnız takım sürekli 3 puan aldığında değil,yenilse bile bu stad her zaman full doldurulmalı..Çünkü Samsun yenilirken stat o akdar dolmuyordu.Yani takıma her zaman destek olunmalı.Sadece seriye bağladığı zaman değil..
yok canım, aşağı sıralarda oynarken bile seyirci rekoru kırıyordu samsunspor. yönetim, ek gelir kaynakları yaratmalı aslında. sadece futboldan değil, başka yerlerde projeler üreterek mali kaynak yakalamalı.
samsun, ülkenin önemli şehirlerindendir. birinci ligde takımının olması gerekiyor.
Samsunspor 4-1 Hacettepe (geniş özet)
Bolu deplasmanına gidenler var mı?
Rüyamda 1-0 galip geldiğimizi gördüm. Hadi bakalım . :)
Boluspor 0-2 Samsunsporumuz
5te5 biri bizi durdursun
lan bir de adana maçından galip gelmiyor mu tam play off havası olur.
İki maç kendi evimizde oynayacağız. 7'de 7 olursa şaşırmayın