Şimdi Ara

###SAMSUNSPOR### (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.099
Cevap
0
Favori
45.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsun inanılmaz formda.İyikide formsuzken sizi yenmişiz evinizde
  • quote:

Orijinalden alıntı: |_ÖmeR_|

Samsun inanılmaz formda.İyikide formsuzken sizi yenmişiz evinizde

size yenilirkende formsuz değildik aslında tek kale oynadık ama zemin zemin buzluydu hava çok soğuktu 1 tane atıp yattınız üstüne.

şimdilik 1 tane resim devamı gelir nasılsa.
    28.02.2010 @Bolu

###SAMSUNSPOR###

• Madem o zamanda formdaydınız yatan bir takımada en azından 1 gol atabilirdiniz.Bu da bizim defansımızın ne kadar başarılı olduğunu gösteriyor.
  • Şöyle birşey var.Eğer bu formunuzla bizle oynasaydınız ister saha çamurdan olsun yine de 4'lerdiniz bizi.Bizde seviniyoruz deplasmanda haksız veya haklı olarak aldığımız galibiyeti.Zaten maç geçti gitti yani
  • Yürüyün be koçlar haftaya Adanayı da yendik mi playoff kapıları ardına kadar açılacak.
  • KSKlı arkadaşlar ben kötü birşey söylemedim ki o maçı izleyen herkesin görüşü buydu biz oynadık siz yendiniz. KSK maçından sonra 1 hafta antibiyotik kullandım bağırmamıştım üstümde kazak atkı falan vardı ona rağmen hasta olmuştum futbolcularda insan hava ve zemin şartları etkiler performansı. maç geçmiş bitmiş KSK maçından sonraki 5 maçımızıda kazandık sihirli değnek mi değdi takıma hayır takım TAKIM oldu ondan.
  • Bu sene olmasa da seneye böyle devam edip şampiyonlukla gerçek ligimizdeyiz inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Bu sene olmasa da seneye böyle devam edip şampiyonlukla gerçek ligimizdeyiz inşallah

Bu sene tahminimce play off'a gireriz bu gidişle. Eğer olmazsa bir dahaki yıl şampiyonluğun en önemli adayı biz oluruz kadroyu ve teknik ekibi bozmadığımız takdirde.
  • Takım ruhu olunca oluyor bu demektirki oyuncuların özellikleri kötü değil. Adana maçınıda aldıkmı Buca maçında stad yıkılır İnşallah Ptesi günleri olamz maçlar
  • umarım seri sürer. şu 2 iç saha maçını da almıyor mu samsun?
  • Açıkçası bence Samsun bu sene çıktı çıktı.Çünkü iyi bir seri yakaladı ve borçlarıda giderek artıyor.En azından gelecek sene süper lige çıktığında yayın gelirlerinden iyi bir para alıcak..Takım iyi havaya girdi ve karşısındaki rakibi küçümsemediği sürece böyle devam edicektir..
  • Kalan maçlarımız

Adanaspor
    Bucaspor
    Giresunspor (D)
    Altay
    Antep Bld (D)
    Erciyes
    Dardanel (D)
    Konyaspor
    Kartalspor (D)
    Orduspor

6 içerde 4 dışarda Adana Bucadan 4 puan çıkarırsak Giresun tüm stadı verse yine doldururuz Kartal maçı zaten ev sahibiyiz İstanbul grubu her sene olduğu gibi yine doldurur stadı. içerdeki maçlarımız çok önemli ligin 2. 3. 4. 5. sıradaki takımlarıyla oynayacaz bu maçları kazanabilirsek playoff oynarız.
  • 20 puan garanti alacağımızı düşünüyorum bu şekilde gidersek. Biraz daha havaya girersek ligi 59 puanla (27 puan daha alarak) üst sıralarda bitireceğimize inanıyorum. Kazanma konusunda tereddütütüm olan tek maç giresun deplasmanı. Onu da alırsak zaten ondan sonra kimse tutamaz bizi.
  • Evet beyler banlıydım yazamadım güzel bir galibiyet aldık boluda inşallah ilk 4 maçımızdan 3 galibiyet 1 beraberlik alırız en az seriyi bozmayarak giresun deplasmanından endişeliyim biraz ayrıca pazar günü inşallah güzel bir hava olur.
  • Pazar günü fena şeyler olucak maratona dikkat!
  • quote:

Orijinalden alıntı: SP3ctr3

Pazar günü fena şeyler olucak maratona dikkat!

Adanaya dikkat etmemiz lazım. Adana bu hafta yenildi ki bu haftaki maçta iyi asılacaktır. ya inş şu formumuzu kaybetmeyizde düşme potasından kurtulsun dediğimiz takım playofflara kalır.
  •  ###SAMSUNSPOR###

Kabus geri döndü kareografisi büyüleyecek

Maraton tribününde 'KABUS GERİ DÖNDÜ" kareografisini gerçekleştirmek adına harekete geçen Kırmızı-Beyazlı taraftarlar, ilk olarak 6 bin adet karton siparişi verdi.

Samsunsporlu taraftarlar, pazar günü oynanacak Adanaspor karşılaşmasında Türk tribün tarihine geçecek güzel bir çalışmaya imza atmaya hazırlanıyor. Kırmızı-Beyazlı taraftarlar, maraton tribününde 19 Mayıs kutlamalarında yapılan kareografi çalışmalarını bu kez Samsunspor için uyarlayacak. Maraton tribününde 'KABUS GERİ DÖNDÜ" kareografisini gerçekleştirmek adına harekete geçen Kırmızı-Beyazlı taraftarlar, ilk olarak 6 bin adet karton siparişi verdi.

BÜYÜK TARAFTAR
    Pazar günü maça gidecek taraftarları bu konuda bilinçlendirmek için önümüzdeki günlerde kamuoyuna duyuru yapacak Samsunsporlu taraftarlar, "Tribün tarihine damga vuracak bir organizasyon olsun istiyoruz. Bu konuda herkesin desteklerini bekliyoruz. 50 metrelik dev pankart içinde temaslarımız sürüyor. Takımımıza yakışır bir şov olacağını düşünüyoruz. Bu görsel şovun gerçekleşmesi için özellikle maraton tribünündeki arkadaşlarımızın destekleri şart" dediler.

Baya büyük organizasyon var pazar

• O halde pazar günü tüm Samsun maça.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erén
     ###SAMSUNSPOR###

Maraton tribününde 'KABUS GERİ DÖNDÜ" kareografisini gerçekleştirmek adına harekete geçen Kırmızı-Beyazlı taraftarlar, ilk olarak 6 bin adet karton siparişi verdi.

Samsunsporlu taraftarlar, pazar günü oynanacak Adanaspor karşılaşmasında Türk tribün tarihine geçecek güzel bir çalışmaya imza atmaya hazırlanıyor. Kırmızı-Beyazlı taraftarlar, maraton tribününde 19 Mayıs kutlamalarında yapılan kareografi çalışmalarını bu kez Samsunspor için uyarlayacak. Maraton tribününde 'KABUS GERİ DÖNDÜ" kareografisini gerçekleştirmek adına harekete geçen Kırmızı-Beyazlı taraftarlar, ilk olarak 6 bin adet karton siparişi verdi.

BÜYÜK TARAFTAR
    Pazar günü maça gidecek taraftarları bu konuda bilinçlendirmek için önümüzdeki günlerde kamuoyuna duyuru yapacak Samsunsporlu taraftarlar, "Tribün tarihine damga vuracak bir organizasyon olsun istiyoruz. Bu konuda herkesin desteklerini bekliyoruz. 50 metrelik dev pankart içinde temaslarımız sürüyor. Takımımıza yakışır bir şov olacağını düşünüyoruz. Bu görsel şovun gerçekleşmesi için özellikle maraton tribünündeki arkadaşlarımızın destekleri şart" dediler.

Ne zaman yapılcak bu 55. dakikada mı

• quote:

Orijinalden alıntı: umut5513

quote:

Orijinalden alıntı: Erén
     ###SAMSUNSPOR###

BÜYÜK TARAFTAR

Ne zaman yapılcak bu 55. dakikada mı

yok dostum istiklal marşı sırasında yapılacak pazar günü yardım etmek istersenizwww.samsunspor.biz'in forumunda yazarsanız iyi olur son mesajlarda görürsünüz zaten

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.