Şimdi Ara

###SAMSUNSPOR### (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.099
Cevap
0
Favori
45.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de yarın maratona gideceğim. 11 gibi giderim heralde stada. Gerçekten güzel maç olacak. Maratonda olacak olay inşallah gerçekleşir. Rüyamda 2-0 kazandığımızı gördüm ayrıca. Her maçtan önce görürüm böyle .
  • Aynen bizde 5tane maraton biletini 56lar floryadan aldık. Yarın çok güzel olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mp3DeLiSi

Aynen bizde 5tane maraton biletini 56lar floryadan aldık. Yarın çok güzel olacak.

2 Maraton 1 de vip kombine vardı bizde de. Babam vipe ben de kuzenimle maratona gideceğim. Şu kareografi işi cidden heyecanlandırıyor beni.
  • Ne alemde acaba hazırlık bitti mi?
  • inşallah en güzel şekilde yapılır şov samsunsporun geri dönmesini sabırsızlıkla bekliyoruz
  • maçı d smart veriyor mu
  • Verir tabi.
    Ben dershaneye kaçtım beyler radyodan dinleyeceğim gol yemek falan yok hadi aslanlar alalım bu maçı da.
  • şimdi baktım dspor çok iyi bir koreografi bekliyordum ama malesef hayal kırıklığı oldu
  • ahmeeeeet koçum benim
    ne uçtu be
  • Adana attı
  • Geliyor geliyor 2 geliyor haydi adana saldırrrr koçum adanam
  • ne oldu sesiniz mi kısıldı samsunlular bekle bizi süper lig
  • hakem taraf tutuyor samsunlular hakeme para yedirmıs :@
  • 1-1 oldu adanalı çok erken konuşmuşun güzel maç oluyor inş samsun kazanır.
  • Samsun nasıl yenildi be..Seriyi tamda yakalamışken olacak iş değil..Neyse.Olsun Samsun öyle yada böyle 1. lige çıkıcak...
  • Skor : Samsunspor 1-2 Serkan Çınar
    Yazıklar olsun öyle hakeme...Daha fazla küfürü hakediyordu. 4.Hakemle resmen kavga ediyor artık paranın %50'side durup durup ofsayt veren hakemin olur
  • Takımda ki herkes havalanmıştı çevremdekilere demiştim puan kaybederiz diye öylede oldu Adana daha üstündü tebrik ediyorum şimdi yukarıyla 11 puan aşağısı ile 6 puan fark oldu buca maçındada saha kapanır büyük ihtimal birde para cezası gelir.

Kareografi gelince alt taraf çok iyi yaptı fakat üst tarafta ki kişilerin çoğu kartonu sadece oturmak için kullandı ama kutluyorum yazı tam olmuştu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adanaspor01
    hakem taraf tutuyor samsunlular hakeme para yedirmıs :@

Hakem bizi mi tuttu? Maçın izlediysen, futboldan anlamadığın kesin. Maçı statta izledim, hakem felaketi yaşandı. Samsunspor gayet güzel futbol oynadı. Hakemin taraf tutması futbolcuları biraz bozdu. Biz faul yaptık sarı kart, adana faul yaptığinda devam.
    Lanet olsun böyle hakemlere.
    Samsunsporumuzu tebrik ediyorum.
    Ayrıca takımını yalnız bırakmayan taraftarımıza da bravo diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mp3DeLiSi -- 7 Mart 2010; 17:12:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mp3DeLiSi
    quote:

Orijinalden alıntı: adanaspor01
    hakem taraf tutuyor samsunlular hakeme para yedirmıs :@

Hakem bizi mi tuttu? Maçın izlediysen, futboldan anlamadığın kesin. Maçı statta izledim, hakem felaketi yaşandı. Samsunspor gayet güzel futbol oynadı. Hakemin taraf tutması futbolcuları biraz bozdu. Biz faul yaptık sarı kart, adana faul yaptığinda devam.
    Lanet olsun böyle hakemlere.
    Samsunsporumuzu tebrik ediyorum.
    Ayrıca takımını yalnız bırakmayan taraftarımıza da bravo diyorum.

+99999999999999999999999999999999999999
    İşte bu İnşallah hakemin annesi izlememiştir maçı :) Evlatlıktan reddeder

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.