Şimdi Ara

###SAMSUNSPOR### (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.099
Cevap
0
Favori
45.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

mükemmel olmasada kareografi çalışmamız

###SAMSUNSPOR###
  • Samsunspor yazısı düzgün olsa aslında süper olmuş.

Söylemek hoşuma gitmiyor ama Adananın yenmesi bizim işimize geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut5513

quote:

Orijinalden alıntı: Mp3DeLiSi
    quote:

Orijinalden alıntı: adanaspor01
    hakem taraf tutuyor samsunlular hakeme para yedirmıs :@

Hakem bizi mi tuttu? Maçın izlediysen, futboldan anlamadığın kesin. Maçı statta izledim, hakem felaketi yaşandı. Samsunspor gayet güzel futbol oynadı. Hakemin taraf tutması futbolcuları biraz bozdu. Biz faul yaptık sarı kart, adana faul yaptığinda devam.
    Lanet olsun böyle hakemlere.
    Samsunsporumuzu tebrik ediyorum.
    Ayrıca takımını yalnız bırakmayan taraftarımıza da bravo diyorum.

+99999999999999999999999999999999999999
    İşte bu İnşallah hakemin annesi izlememiştir maçı :) Evlatlıktan reddeder

Vallahi yorum yapmıyorum ama bugün taraftar iyi ki saha içine inmedi. Yine de iyi sabır gösterdi. Bu kadar berbat maç yönetilmez. Samsun'un önünü bu hafta tıkadılar ama hepsi düşecek önümüze. Allah büyük.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hakem bizi mi tuttu? Maçın izlediysen, futboldan anlamadığın kesin. Maçı statta izledim, hakem felaketi yaşandı. Samsunspor gayet güzel futbol oynadı. Hakemin taraf tutması futbolcuları biraz bozdu. Biz faul yaptık sarı kart, adana faul yaptığinda devam.

Vallahi yorum yapmıyorum ama bugün taraftar iyi ki saha içine inmedi. Yine de iyi sabır gösterdi. Bu kadar berbat maç yönetilmez. Samsun'un önünü bu hafta tıkadılar ama hepsi düşecek önümüze. Allah büyük.

VIP'te biri inecekti Neler attık ama yaramadı Buca maçında saha kapanabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut5513 -- 7 Mart 2010; 20:10:58 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

VIP'te biri inecekti Neler attık ama yaramadı Buca maçında saha kapanabilir

O kadar da abartılı olmadı ya. Kapanmaz sanırım. Olursa da sağlık olsun. Ama Bucaspor maçı da izlenecek maçlardan. İnş. kapatmazlar. Hakemler yeter ki adam gibi maç yönetsinler, bu takımı kimse tutamaz.

• Sağ taraf maratonda dk 5 filan biri su attı direk hakemin kafaya geldi al al diye bağırıyorduk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Köprüde Saat Satan Zenci
    Sağ taraf maratonda dk 5 filan biri su attı direk hakemin kafaya geldi al al diye bağırıyorduk

Adanalı oyuncular da atılan sulardan afiyetle içtiler. Ciddi ciddi içtiler. Ama seyirciyi de alkışlayarak gittiler. SOnuçta oyun fazla sinirlenmemek gerekiyor ama stat atmosferi işte. :D
  • Adananın defansında bi tane sarı küt saçlı artiz vardı ısınırken hareket yaptı bize. bende alt katta elimde 4-5 karton var eksikleri dağıtıyordum al bunları gibisinden hareket yaptım zaten sarı merdivenlerin ortasında irice ayaktaydım gördü öpücük yolladı kırık mıdır nedir anlamadım

yalnız para cezası alırız 10bin falan kadar ama kapatma olacağını sanmıyorum.
  • Buca maçı ptesi günüymüş o kötü oldu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SP3ctr3
    Adananın defansında bi tane sarı küt saçlı artiz vardı ısınırken hareket yaptı bize. bende alt katta elimde 4-5 karton var eksikleri dağıtıyordum al bunları gibisinden hareket yaptım zaten sarı merdivenlerin ortasında irice ayaktaydım gördü öpücük yolladı kırık mıdır nedir anlamadım

yalnız para cezası alırız 10bin falan kadar ama kapatma olacağını sanmıyorum.

E hacım ona bakarsan oyun sonunda da futbolcular birbirlerini kucaklayarak ayrıldılar. CEntilmenlik en güzeli de işte, taraftar bu güzel futbolun yanında galibiyette istiyor. Onu da boşverdik hakemler oyunu akışına bırakmıyor ve kararlarıyla taraftarı çileden çıkarıyor. Bugünde başımıza bu geldi.

• www.samsunspor.biz ''Kabus Geri Döndü'' kareografi çalışması

04.03.2010 Perşembe
    fikir aşaması bitti işe başlanıyor.
     ###SAMSUNSPOR###

05.03.2010 Cuma
    pankart boyanmaya başlanıyor.

###SAMSUNSPOR###

###SAMSUNSPOR###

###SAMSUNSPOR###

06.03.2010 Cumartesi
    5bin kırmızı 5bin beyaz karton rulolanıyor ve pankarta son düzenlemeler yapılıyor.

###SAMSUNSPOR###

###SAMSUNSPOR###

07.03.2010 Pazar

8:30 depodan stada gidiliyor ve kartonlar yerleştirliyor

###SAMSUNSPOR###

###SAMSUNSPOR###

ve büyük an

###SAMSUNSPOR###

tam olarak istediğimizi yapamasakta ilk kez denemenin tecrübesizlği oldu çok zevkli bir organizasyondu.

• quote:

Orijinalden alıntı: SP3ctr3
    www.samsunspor.biz ''Kabus Geri Döndü'' kareografi çalışması

04.03.2010 Perşembe
    fikir aşaması bitti işe başlanıyor.
     ###SAMSUNSPOR###

05.03.2010 Cuma
    pankart boyanmaya başlanıyor.

###SAMSUNSPOR###

###SAMSUNSPOR###

###SAMSUNSPOR###

06.03.2010 Cumartesi
    5bin kırmızı 5bin beyaz karton rulolanıyor ve pankarta son düzenlemeler yapılıyor.

###SAMSUNSPOR###

###SAMSUNSPOR###

07.03.2010 Pazar

8:30 depodan stada gidiliyor ve kartonlar yerleştirliyor

###SAMSUNSPOR###

###SAMSUNSPOR###

ve büyük an

###SAMSUNSPOR###

tam olarak istediğimizi yapamasakta ilk kez denemenin tecrübesizlği oldu çok zevkli bir organizasyondu.

Herşeyiyler harika oldu. Düşünenlere ve emeği geçenlere teşekkürler.

• Adanaspor da iyi oynadı aksini iddaa etmiyoruz ama bu maçı hakem katletti resmen. Son 15 dakika adanaya gol attırmak için herşeyi yaptı. Yan hakemi bi konuda takdir ettim ama, 5. dakikada daha hiç birşey olmamışken maratonun sağ tarafından birisi su bardağı attı ve yan hakemin kafasına geldi. Yan hakem hiçbirşey olmamış gibi devam etti orda. Kendisini yere de bırakabilirdi yalandan yere. Ama maç boyu adeta atılan suya misilleme yaparmış gibi yönetti maçı. Böyle hakemlere yazıklar olsun. Hakemler olmasa hiç kimse durduramaz Samsunspor'umuzu.
  • Haftaya bucayı yenerseniz bizde kartalı yendiğimiz takdirde 3. sıraya kadar çıkıyoruz
  • Turgut yok Buca maçında Eksiğini çok hissedeceğiz
  • Düşme potası 27
    Çıkma potası 43

Yarın buca maçını alırsak düşmeyiz artık ve kalan maçlarada moral olur hatta giresunu giresunda yenersek bir hayal play off için bile umutlanırız.

Bu arada Giresun-Adana'yı yendi çok sevindim hakem hataları yüzünden heba olmuştu puanımız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erén

Düşme potası 27
    Çıkma potası 43

Yarın buca maçını alırsak düşmeyiz artık ve kalan maçlarada moral olur hatta giresunu giresunda yenersek bir hayal play off için bile umutlanırız.

Bu arada Giresun-Adana'yı yendi çok sevindim hakem hataları yüzünden heba olmuştu puanımız.

Hacım ne düşmesi :) Geçen haftaki Adana macını alsaydık, playoffları bile zorlayacaktık.
  • Buca da bucanın kaptanı Yılmaz Özlem oynamıyor..Cezalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozcan35
    Buca da bucanın kaptanı Yılmaz Özlem oynamıyor..Cezalı

Bizde de Turgut ve Turgay yok ama yerine Murat geliyor.
  • Turgayı değilde Turgutun eksikliğini hissederiz Murat demek takımın bence üçte biri demek o nedenle içim rahat yeneceğiz ve Giresuna çıkarma yapacağız
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.