Gidemeyeceğim maça ben internetten bulurum inşallah.
Maça bende gidemiyorum evden izleyeceğim artık. Hava çok kötü ayrıca Pazartesi günü kötü oldu.
Dk 35'
Oyunun hakimiyiz 2 kere geldi buca attı, savaş %100 bir gol kaçırdı.
İnşallah alacağız maçı.
Gecen hafta da Adana macında oyun hakimi bizdik ama yenildik. bugün de iyi oynayan tarafız ama golü atamadıık gitti. Samsun goooll gooool goool. ilk yarı böyle biter artık.
Bu maçıda alamazsak gider artık play off umudu. İlk 20 dakikasını izleyebildim Pavlik golde kötü hata yaptı bomboş bıraktılar adamı..O hırslı Samsun yoktu ilk 20 dakika
Buyrun 2 geldi... Gitti playoff gitti
Al işte ahmet kırmızı yedi yenilmişiz 2-0 gerideyiz ne varda kırmızı görüyorsun arkadaş sen
Kazmanın teki zaten yedek kaleci giresuna onla gideceğiz
Küme hattı 27 puanımız 32
ne küme düşmesi ya bu takımın ölüsü geçen sene kalmadı mı kümede. önümüzde 8 maç var 8 puan alsak bile kalırız küme lafını ağzımıza almaya bile gerek yok.
bugün bizim için bu sezon bitmiştir gelecek sezonun planları yapılmalıdır. 4-5 nokta transfer seneye bizi süperlige taşır.
Küme düşme olayını aştığımıza çoktan inanıyorum. Böyle bir durum söz konusu olamaz. Son 2 haftadır evimizde oynadığımız şu 2 maçı da kazansaydık ki bu mükemmel avantajı kullanamadık arkadaşın dediği gibi bu sezon Samsunspor için bitmiştir. Bari Giresuna Orduya maç versin de, Orduspor lige, Giresunspor da playofflara kalır. Ah Samsunspor ahh.
O 5 maçlık galibiyet serisindeki takım ruhundan eser kalmamış
Yücel Ömür Ejder nasıl oyuncudur arkadaşlar.
quote:
Orijinalden alıntı: |_ÖmeR_|
Niye ki?
quote:
Orijinalden alıntı: umut5513
quote:
Orijinalden alıntı: |_ÖmeR_|
Niye ki?
Boşver.
Ömür ortasahada önliberoda ve göbekte oynar pek top tekniği yoktur ama hırsıyla oynar düz bir oyuncudur. bizden önce KSKda oynuyordu galiba ondan soruyorsun.
quote:
Orijinalden alıntı: SP3ctr3
Ömür ortasahada önliberoda ve göbekte oynar pek top tekniği yoktur ama hırsıyla oynar düz bir oyuncudur. bizden önce KSKda oynuyordu galiba ondan soruyorsun.
Eyvallah kardeşim sağolasın.
Babam aradı az önce. Arkadaşları özel arabayla gidiyomuş. Ev balkonundan izleme ihtimalim de olsa yarın dershaneyi asıp giresuna gidiyorum.
ev balkonu ne alaka kardeşim her türlü sığarız Giresuna bende yarın orada olucam.
quote:
Orijinalden alıntı: SP3ctr3
ev balkonu ne alaka kardeşim her türlü sığarız Giresuna bende yarın orada olucam.
Yok abi öyle değil sığarız tabi de. Giresuna gideceğimiz arabanın sahibinin evi hemen stadın dibiymiş. Adam loca gibi izleriz diyo. Babam da olaylı mersin maçında olanlardan dolayı niyeyse deplasman tribününe girmek istemiyo pek. Bakalım ikna etmeye çalışıcam yarın ben. Ama ne farkeder ha tribün ha balkon hiç farketmez. Her taraftan destek veririz.
Bizim zaten Giresunla aramız iyi değil mi yahu? Deplasman olsa ne farkeder. Samsun'un %30u Giresun ve ilçelerinden kökenli insanla dolu. Mesela benim gibi. Alucralıyım. Ama bu maçta Samsunluyum. Giresun'a da hiç şansımız tutmuyor. Bakalım sonuç ne olacak. İnşallah kazanırız. Zaten iki maçı alamadık, moralimizi bozdular. Bu saatten sonra sadece takıma ve taraftara moral olur kazanılan maçlar. Onun dışında bir amaç yok. Aslında Giresun kazansın. Hiç olmazsa playoffa kalma ihtimalleri olur da Karadeniz takımları bir bir çıkar Süper Lige :))