Şimdi Ara

Samuel Holmen Asla 'ÇÖP' Değildir...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hazirlik maclarinda gordugum kadariyla;

Emre
    Holmen-Alper

Tarzina yakin bir sekilde oynarsak Holmen sık sık sans bulur bu takimda. İleride inanilmaz basiyor, top yapiyor, mucadele ediyor. Uzaktan sutlarini fazla takmayin hazirlik maci bunlar, ciddiyetten uzak. Eger Raul giderse ki gidecek gibi gozukuyor Holmen bizi uzmez bu sezon. En azindan yatmayan bir oyuncu alternatifimiz olacak artik. Sahsen Selcuk'u yillarca izlemis biri olarak bedavaya alinan bir Holmen'den gayet memnun kalacagimi dusunuyorum.

Forumda 'çöp' muamelesi yapanlarinda 2-3 ay sonra fikirlerinde degismeler olacagini dusunuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bazen, ara ara mı çöp?
  • Alperle holmen valla cildirtir adami her topa ayak sokuyolar emre de biraz oyle begendim bu ucluyu
  • İki mactır Holmenı begenmedım.Emre Meireles Topal Alper Salih beğenmesekte Baronının oldugu takımda oynaması cok zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: omsima

Alperle holmen valla cildirtir adami her topa ayak sokuyolar emre de biraz oyle begendim bu ucluyu

Bazıları mücadeleci futbol ister ama Holmen'e 'çöp' der. Holmen'den daha iyi bir alternatife sahipler herhalde takımda, bizim bilmediğimiz.
  • paketle baroniyle selcugu
    sonra krasici

bagla cardozoyu

ak git

boyle guzel orta saha bi daha zor gecer elimize bunlari bitirecek adam lazim hadi artik
  • baronide iyi işler yapıyor bu ara bende çok eleştiriyorum ama futbolu olgunlaştı ama aynı oranda gamsızlıgı da artıyor biraz hırslı mücadeleci koşan basan yapısı olsa vazgeçilmez olur holmen keza çok yararlı bir transfer ama teknik olarak baronin gerisinde aslına bakarsan iki oyuncuda kadro derinliğinde görmek isterim ben 11 olmasada ama kontejyan öyle birşeye müsade etmiyor tam olarak birbirlerinin ikamesi olmasalarda birisi lüks kaçıyor mevcut şartlarda, bu ikisinin yerine top class bir isim olsa daha iyi olurdu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Holmen'in Baroni'ye karşı şansı yok

Baroni gitsin diyenler var,bence kalmalı.
  • Meireles gitmez hiçbir yere.
  • alper meireles emre topal varken holmenin işi zor. baroni ve salih'te var daha.
  • Katılıyorum. Holmen bu sene, tribünde ve kupa maçlarında kullanılır.
  • Adam Meirelessi gonderiyor vizyonun cok genis sen İbbyi tut Holmen bol orada

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eric13

Adam Meirelessi gonderiyor vizyonun cok genis sen İbbyi tut Holmen bol orada

• Adettendir;

Mert
    GG Egemen Alves Caner
    Raul Topal Holmen
    Alper
    Emenike Musa Şow

(Volkan,Bekir,Selçuk,Topuz,HasanAli,Salih,Kuyt)

Mantikli geldi. Alper le başlamak tek puf nokta. Onun dişinda dizilim guzel oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emenike-Sow-Kuyt
    Alper
    Holmen - Topal
    Caner(hak) - Egemen - Alves - GG
    Mert

Yedekler : Volkan - Bekir - Meireles - Emre - Salih - Mehmet Topuz - .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.