Şimdi Ara

Samurai Shodown: Edge of Destiny geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Efsanevi dövüş oyunlarından Samurai Shodown uzun bir aradan sonra oyuncularla buluşmaya hazırlanıyor. Uzun süre 2D olarak oyuncuların beğenisini kazanan dövüş oyunu Xbox 360'a özel olarak (muhtemel) 3D olarak konsol sahiplerini mutlu edecek. Cell Shading teknolojosi kullanacak Samurai Shodown: Edge of Destiny'de 13 yeni karakter yer alacak. Oyunun Kasım 2009'da çıkması bekleniyor.

Kaynak:http://www.trgamer.com/haberler.asp?id=16129

İşte sevindirici haber budur

• Geçen sene okumuştum haberi.

Öncesinde okuduğum haberde önce arcade e gelecek daha sonra pc, xbo360 ve ps3 gelecek deniliyordu. Ayrıca Arcade e çıktıktan 1 yıl sonra konsollara gelebilir denmişti.
  • Tekken den iyi olacağını sanmıyorum
  • Grafikler PS2 kalitesinde. Bu generasyona bu grafikleri sunan yapımcıdan çöp bir oyun beklerim.
  • Samurai Shodown olsun çamurdan olsun grafikleri benim için 2d si bile güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmettombak -- 9 Haziran 2009; 19:30:23 >
  • Oooo çok güzel. Kof XII den sonra bunu da oynaması güzel olacak. Özlemişin SS oynamayı yahu.

Not: Bu arada grafik olsun çamurdan olsun.Eğlencesi yeter. Hala bu tarz oyunlar için grafiğe bakıyorsanız vay halinize diyorum
  • Bu oyunu değilde deliler gibi Tekken 6'yı bekliyorum birde KOF XII'ı
  • quote:

Orjinalden alıntı: OrKo1984

Oooo çok güzel. Kof XII den sonra bunu da oynaması güzel olacak. Özlemişin SS oynamayı yahu.

Not: Bu arada grafik olsun çamurdan olsun.Eğlencesi yeter. Hala bu tarz oyunlar için grafiğe bakıyorsanız vay halinize diyorum

Dövüş oyununda grafik aramayalım da hangi oyunda arayalım? Ne gelişmiş bir yapay zeka var, ne bir fizik motoru var. CPU yu kasan hiçbirşey yok, haliyle 3d dövüş oyunlarında grafiklere abanmak biraz doğaldır. Soul calibur 4 de, Tekken 6 da olduğu gibi.. Ama gel gör ki Xbox Live Arcade ayarında bir oyun geliyor 3d olarak. Bu oyunun 2D olan eski serilerini oynamıştım neo-geo da. Gayet iyiydi. Bu şekilde 3d olarak çıkacağına ben yine 2d çıkmasını tercih ederdim şahsen. Çünkü 3D bir dövüş oyunu olan bu oyunu malesef Tekkenle, Soul Caliburla aynı kefeye koyamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silex -- 11 Haziran 2009; 0:26:38 >

• grafikler tekkenden iyi.
  • Bu oyunda inanılmaz Fatality ler var Mortal Kombat rezilliğinden sonra böyle Fatalitylerin gelmesi iyi oldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ProtezBacak

grafikler tekkenden iyi.

bu mu iyi?

• quote:

Orjinalden alıntı: silex

quote:

Orjinalden alıntı: ProtezBacak

grafikler tekkenden iyi.

bu mu iyi?

yukardaki daha güzel duruyordu ya.

• SF4 gibi oynanıs olsun isterim. 2D pltformda 3D karakterler seklinde ,uydurma karekterde olmasın SSV SE dezaten yeterince karakter vardı.Adamımsın Tokugawa Yoshitora

buda eski topic
    donanımhaber forum
    Samurai Shodown: Edge of Destiny (ANA KONU) » Sayfa 1 - 5
    http://forum.donanimhaber.com/m_27128133/tm.htm

• Grafiği geçin eğlencesine bakın oyunun.
  • Ne bu Dynasty'nin Warriors'un çakması falan mı ?
  • Şu oyunu bi sevemedim gitti. Hoahmaruyla bi tek capcom vs snk 2 de oynarım o kadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoalaX

Grafiği geçin eğlencesine bakın oyunun.

Kesinlikle doğru cevap. Bu arada dövüş oyunlarında grafik arayan arkadaşlar sanırım 2D oyun yapmanın 3D oyun yapmaktan kat kat daha zor olduğunu unutuyorsunuz. 2D de karakterleri tek tek çizmek,sonra modellemek arka planlarla uğraşmak hep elle yapılan çizimler. 3D yapmak çok daha kolay bilgisayar kullanarak. İşte bu yüzden 2D Samurai Shodown oynarken, 3D Soul calibur'dan daha çok zevk alıyorum. Ya da 2D KOF serisi oynarken , 3D bir başka dövüş oyunundan daha fazla zevk alıyorum
  • hitman yukarıda belirtmiş. bu konu daha önce açıldı. daha fazla resim ve video için link :
    donanımhaber forum
    Samurai Shodown: Edge of Destiny (ANA KONU) » Sayfa 1 - 5
    http://forum.donanimhaber.com/m_27128133/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyahbalik -- 11 Haziran 2009; 22:59:22 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.