Şimdi Ara

Samyang 8mm kullanan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Croplu makinemle kullanmayı düşünüyorum arkadaşlar, kullananlara sormak istediğim köşelerde kararma oluyor mu? Bir de 2,8 ve 3,5 diyafram olarak 2 farklı model var, aralarında çok fark var mıdır?

• 2,8 de iki tipi var yenisi ve eskisi yenilerde romen rakamı ile II ayrıca yazmakta..Bu lens çok iyi ben Sony a6000 de kullanmaktayım.
  • derin07 D kullanıcısına yanıt
    Hocam Sony'nin Sel16mmF28 için fihseye adaptörü var.Lens 10mm'ye geliyor. Yaklaşık 500-600TL ve otomatik netleme yapabiliyorsun.
    Samyang 1300 TL 8mm ve manuel netleme yapıyorsun.
    Sony fisheye converter ile ilgili bilgin var mı? maddi olarak biraz daha uygun(Elimde 16mm lens olduğu için) ama optik olarak nedir ne değildir bilemiyorum.

bir de samyang ile çekilmiş örnek foto atabilir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetözkozacı

Hocam Sony'nin Sel16mmF28 için fihseye adaptörü var.Lens 10mm'ye geliyor. Yaklaşık 500-600TL ve otomatik netleme yapabiliyorsun.
    Samyang 1300 TL 8mm ve manuel netleme yapıyorsun.
    Sony fisheye converter ile ilgili bilgin var mı? maddi olarak biraz daha uygun(Elimde 16mm lens olduğu için) ama optik olarak nedir ne değildir bilemiyorum.

bir de samyang ile çekilmiş örnek foto atabilir misin?

Haklısınız elbette var o lensi almadan önce zaten onu kullanıyordum..Netlemeyi feda ederek aldığıma göre bir farkı olsa gerek..Bu arada 16 mm ile fish eye adaptörü birlikte 600 TL ye satmıştım.Sadece adaptor bildiğim 90-120 usd arasında satılıyor.Tek fiyat için çok fazla 600 TL-16 mm ile adaptor bugünün şartlarında en fazla 700-750 TL olmalı temiz kullanılmışı..Kolay gelsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derin07 -- 31 Ocak 2017; 14:1:33 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.