Şimdi Ara

San Andreas Multiplayer - Sengeapor Roleplay - RPG [Forum Aktif]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  San Andreas Multiplayer - Sengeapor Roleplay - RPG [Forum Aktif]

Ana Sayfa:www.sr-rp.com
    Forum:www.sr-rp.com/forum
    IP: server.sr-rp.com
    Panel: panel.sr-rp.com

Sengeapor Roleplay

Merhaba SA:MP platformu, Sengeapor Roleplay'den herkese merhaba. V2 dönemi ile karşınızdayız.
    Biliyoruz, yeni sunucular aramaktan veya zorunluluk nedeniyle bazı sunucularda barınmaktan bıktınız. Kaliteli rol ortamı, ilgili adminler ve yeni bir başlangıç arayışındasınız. Attığınız raporların, ticketların, oluşum destek(!) başvurularının haftalar sonra cevaplanmasından usandınız. Bizler, SR-RP ekibi olarak SA:MP platformunun kalıcı bir üyesi olmak ve playerlara değerini hissettirmek adına bu yolda tekrar adımımızı attık.
    SAMP platformu üzerinde edindiğimiz tecrübeleri tek bir sunucu altında birleştirerek siz ''değerli'' oyunculara özlenen kaliteli ve kalıcı ortamı sunmak için Sengeapor Roleplay v2 projesinin temelini atmış bulunmaktayız. Sengeapor Roleplay ekibi olarak bizlerin bir numaralı hedefi SAMP platformunda kalıcı bir yere sahip olmak ve kısıtlamaların olmadığı bir rol ortamının zeminini oluşturarak oyunculara keyifli bir ortam sunmaktır. Deneyimli yönetim ekibimizle çıkmış olduğumuz bu yolda kusursuz bir şekilde ilerlemek ve oyunculara en iyi hizmeti sunabilmek için çalışmalarımız hız kesmeden devam etmektedir.

Sengeapor Roleplay ekibi olarak sizlere en iyi ortamı sunmanın yanı sıra rollerde her daim karşımıza çıkan ve oyuncuların bazı rolleri yapmasına engel olan kısıtlamaları kaldırmak önem verdiğimiz ve çözülmesini istediğimiz amaçlar arasında yer almaktadır. Rollerde ortaya çıkan ve göze çarpan kısıtlamaları kaldırmak ve bununla birlikte oyunculara daha farklı roller sunmak için her daim yönetim ekibimiz tarafından rollere gerekli destek sağlanacak, sunucu içerisinde gerek etkinlikler gerek sistemler ile oyunculara muhteşem, kısıtlamasız, kaliteli ve aktif bir ortam sunulacaktır. Oluşumlar ise daima desteklenecektir. Kısacası rol yapan herkes başımızın tacı olacaktır.
    Bu yeni dönemde sizleri bir çok yenilik bekliyor. ''Eşitlik'', eğlence ve rahatlık bekliyor. Yeni sistemler ve yeni işleyiş planları sizleri bekliyor. Biliyoruz ki, bugüne kadar elini taşın altına sokan her sunucu benzer vaatlerle playerların dikkatini çekmeye çalıştı. Bizler bu sözleri içten söylüyoruz, şundan emin olabilirsiniz ki bu sunucuda son 5 player kalsa bile işimizi yapmaya devam edeceğiz. Çünkü her yokuşun bir inişi vardır ve sabırlı olmak bu yolda bize başarıyı getirir.

Sengeapor Roleplay Yönetim Ekibi

Bizler bu platformdan para kazanan insanlar değiliz, olmak da istemiyoruz. Hepimizin birer hayatı var tıpkı sizler gibi. Şunu bilmelisiniz ki bir yönetici bir playerdan sadece komut olarak üstündür. Eğlence için vakit ayırdığımız bu platformda kalp kırmak veya tüm vaktimizi mesleklere harcamak bize artık saçma geliyor. Ve bunu değiştirmek için yepyeni yönetim ekibiyle karşınızdayız.
    Sengeapor Roleplay sunucusunun amacı oyunculara kusursuz bir ortam sunmak ve kalitenin doruklarına kadar yaşanacağı kalıcı bir sunucu olarak SAMP platformunda yerini almaktır. Bu amacı gerçekleştirmek içinde farklı bölümlerde tecrübeleri bulunan ve oldukça disiplinli, planlı bir şekilde çalışan tecrübeli kişiler Sengeapor Roleplay Yönetim Kadrosu altında toplanmış ve bölüm bölüm ayrılarak planlı bir şekilde çalışmalara başlamıştır. Yönetim ekibi sunucudaki rol ortamının temelini oluşturmak amacıyla oyunculara gerekli desteği her daim sağlayacak ve rollerde aktif bir konumda yer alarak legal/illegal gidişat üzerinde önemli rol oynayacaklardır. Bunun yanı sıra forum, panel ve oyun sunucusu üzerindeki çalışmaları siz oyunculara iyi bir hizmet verebilmek için her daim sürdüreceklerdir. Bizlerin amacı başta da söylediğim gibi oyunculara kaliteli, kusursuz bir ortam sunmak ve kalıcılığı sağlamaktır. Sizlere kusursuz bir ortam sunulması içinde deneyimli ve işlerinde profesyonel kişiler yönetim ekibinde toplanmış ve projenin kaliteli bir şekilde ilerlemesi için çalışmalarına başlangıç sağlamıştır.

Neden Sengeapor Roleplay?

Konuşmamda sık değinmiş olduğum kaliteli, kusursuz ve kısıtlamaların kalkmış olduğu bir ortam oluşturmak bizlerin en önemli amaçları arasında yer almakta. Sengeapor Roleplay, Samp platformunda özlenen rol ortamını tekrardan diriltmek ve oyunculara muhteşem bir ortam sunmak için çalışmalara devam ediyor. Yönetim ekibimiz forum, panel ve oyun sunucusu üzerinde en iyi ortamı sunabilmek için fikirleri toplayarak çalışmalarını yürütüyor ve rol ortamının zeminini hazırlamak için saatlerce, günlerce çalışıyor. Kısıtlamaların kalkmış olduğu farklı bir ortamda oynamanın herkesin hoşuna gideceğini düşünmekte olduğumuz için oyuncularımıza diğer sunuculardan çok daha farklı sistemler, roller sunmak için planlarımız ve planları gerçekleştirmek için uğraşlarımız bulunmakta. Bu çalışmaların sonucunda kaliteli, kalıcı, kusursuz ve harika bir rol ortamı göreceğinizden asla şüpheniz olmasın.

Bu dönemi 3 kelime ile özet geçecek olursak, rol-rol-rol. Araba satın almaktan tutun iş yeri açmaya/kiralamaya kadar her işlemi rolsel olarak yerine getireceğiz. Bu dönemde Grotti olmayacak veya ikonun üzerine gidip /asatinal yazmak zorunda kalmayacaksınız. Her şey ama her şey rol çerçevesinde gerçekleşecek. Bu yüzden meslekleri minimuma indirmeyi düşündük.

Sizlerden Beklentilerimiz

Sunucu için vermiş olduğumuz emeklere, yapmış olduğumuz çalışmalara karşılık sizlerden beklentimiz kaliteli bir ortamın sağlanması için rollerinizle bizlere destek olmanız ve son zamanlarda pek fazla konuşulan SS rolcüsü olmak yerine kaliteli rollerinizle sunucudaki ortama katılarak kaliteyi bir adım daha ilerletmenizdir! Bizler sizlere en iyi ortamı sunacağımıza dair herhangi bir şüphe duymamaktayız, sizde bu konuda bir şüphe duymamalı ve aktiflik konusunda bize gerekli desteği vererek gönül rahatlığıyla rolünüzü yapmalısınız. Sunucuda bulduğunuz herhangi bir hatayı forum üzerinden yönetime bildirmeli ve hakaret etmek, kötülemek yerine sunucunun gelişmesi için bizlere destek olmanız Sengeapor Roleplay ekibi olarak bizlerin oldukça hoşuna gider ve siz değerli oyuncularımıza en iyi hizmeti sağlamamıza yardımcı olur.

Sizlere o eski, kaliteli ortamın havasını yaşatmak için bugün burada zamanımızdan feda etmekteyiz. Ve bizler eminiz ki emeklerimiz asla boşa çıkmayacak. Uzun veya kısa vadede bu platform başarıya ulaşacak. Sağlıcakla kalın.

• Sengeapor-Rodeo

En zevk aldığım roller orada oldu bir daha s olmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.