Şimdi Ara

San Antonio Spurs 2015/2016 sezonu sohbet konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar takımımızın konusuna ihtiyaç oldugunu düşünüyorum

Yazın yapılan hamleler sonucunda şöyle bi rotasyon oluştu

PG: parker-mills-mccallum
    SG: d.green-ginobili-simmons
    SF: kawhi-anderson
    PF: lma-boris-bonner
    C: td-d.west-marjanovic

Mükemmel bir kadro kurdugumuzu düşünüyorum bir kaç hamle daha yapılabilir.
    NBA yaz liginin ilk bayan koçu olan Becky Hammon u tebrik ediyoruz

Şampiyonluk tek hedef
    GO SPURS GO!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 6-7 senedir nba takip ediyorum.spurs her zaman itici gelmişti ama şu son 2 sezondur izledikçe tapasım geliyo cidden saygı duyulası takım.Duncan'ın son bir kez şampiyon olmasını istiyorum
  • San Antonio Spurs Maskotu ( The Coyote )

Kürk Rengi : Kahverengi
    Göz Rengi : Siyah
    Forma Numarası : 2!
    Moskot'un Türü : Spurs maskotu bir Çakaldır

NBA'de San Antonio şehrinin adeta sevgilisidir.Spurs taraftarlarının ilgi odağı ve saha içerisinde yaptı estetik hareketlerle ilgi çekmeyi başarmıştır.Genellikle Spurs home (iç saha) formasını giyer.Forması hep 2! Dir. Bunun sebebini ise " Bir gün hep Duncan olmayı istemişimdir" şeklinde yorumlamıştır..

http://dosya.web.tr/KBvvkK
  • NBA yaz liginin MVP si gecen sene draft ettiğimiz Kyle Anderson seçildi..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konu tutar arkadas!!!
    Duncan reisin askerleriyiz.
    Dun gece 2,3 saat son kadrolarına baktım takımlarında cleveland golden state hıkaye,bızım suan en buyuk rakıbımız clıppers gözüküyor.adamlar o kadronun ustune pierce ile lance stephenson ı almıslar.playoffta ıns onlarla eslesmeyız.dıger takımlarıda allahın ıznıyle yenıp 6lıcaz.
    Dany green gibi bir istikrarsızın yanına bır ıyı sutor almak lazım bakalım ne yapacaklar.
    Boban marjonavic gibi 2 23 luk adamı aldıkta hantalın tekı fazla ıs yapmaz nba de.david west ve aldrıdge bızı sevıye atlatır.
    Burdayız artık!!
    Maçlardan sonra bı seyler karalarız

• bu sene en güzel transfer girişini san antonio yaptı diyebilriz lamarcus aldridge takivye yaparak büyük iş başardılar 5 nuamra boban marjinoviç ekliyerek pota altına tim duncanı yükünü hafifledicekler düşünüyorum
    summer ligin mvpsi kyle anderson popoviçin elinde büyük oyuncu olucak gibi gözüküyor san antonie scot ekibi bu
    draftaki oyuncu seçimlerini nokta atışı yapıyorlar resmen ama kawhi leonard takım yükünü gene çekicek gibi gözüküyor yerine alternatif oyuncu lazım diyorum
  • Bugun cleveland cavaliersla karsılacak olan takımdır,süper başladık süper devam ediyoruz playofflara 2.sıradan girebilirsek cok onemli bir avantaj elde ederiz
    Haydi duncan reis seversin lebronu yenmeyi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.