Şimdi Ara

San Diego ile Venice Arasındaki Fark Ne???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Venice ile San Diego nun arasında fark warmı? Overclock yaparken çok fark yaratırmı???

• san diego da 1mb cache var,venice de 512...

o.c olayında fark yaratacağını sanmıyorum
  • SanDiego denen çekrdek Adı AMD nin en ünlü ve en karzimatik çekirdek ismi bile ayılabilir.. düşünkü FX55 ve FX57 ler bu kod ile ürteim yapılıyor.. alıcağın Sandieo ile fx 55 in çekirdeği aynı...
  • teşekkürler arkadaşlar
    benim bir sorum olcak bende 245 fsb de kitleniyodu
    voltage 1550 ye getirdim sorun düzeldi.Ama eskiden masaüstünde sıcaklık 45 C* dı artık 48 den aşağı inmiyo masaüstünde bile bir de benim cpu voltage en yüksek 1550 oluyo (Kasa 350 watt 3 soğutucu war )
  • bence fsb yi azaltıp voltajı düşür.düzelir sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiLVeR_FoX -- 9 Ağustos 2006; 17:55:26 >
  • venice:

venice'te trafik kötüydü, zaten bi gece yarısı ordaydım pek kalmadım. ayvalık tostu bulamadım. kızlar güzel. binaların arasını su basmış ama millet alışık, ammavelakin bazı kanallar pis kokuyor bazen.

san diego:

gidemedik buraya. ama veniceten baya farklı gözüküyor. ama kızlar burda da güzel televizyonda gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoL--E 2½ -- 9 Ağustos 2006; 18:28:52 >

• quote:

Orjinalden alıntı: PoL--E 2½

venice:

venice'te trafik kötüydü, zaten bi gece yarısı ordaydım pek kalmadım. ayvalık tostu bulamadım. kızlar güzel. binaların arasını su basmış ama millet alışık, ammavelakin bazı kanallar pis kokuyor bazen.

san diego:

gidemedik buraya. ama veniceten baya farklı gözüküyor. ama kızlar burda da güzel televizyonda gördüm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zuhahah puhahha auahuha bu ne yawss çok matrak bu dh elemanlarıda hee
    quote:

venice:

san diego:

• güzel bir cevap :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: wwwengin

güzel bir cevap :D

• quote:

venice:

san diego:

• muahah, aman siz ölmeyin emi
    koptum valla
  • beni bu kadar güldürdün Allah'ta seni bi conroe birde kral anakartla güldürsün hehehehehe

• DELİSİNİZ YA ACAYİP KOMİKK OLMUŞ
  • cevap gayet kolay san diago çekirdekli işlemciyi 2800 mhz de kullanırsan fx 57 işlemci sahibi oluyorsun venice de ise sadece oc yapmış oluyosun olay gayet basit yani umarım yardımcı olabildim bu arada sandiagoda kızlar baya güzel ben şahsen gidip gördüm hergün görüyorum

saygılar
  • sandiego ile venice gorduk..conreo nerde pekii??
  • güleceğim yoktu ya...
  • allandale de isterüz bırak pol bu ezik venice ayaklarını.Alacaksın inat etme
  • Kim demiş türk insanı yaratıcı değil diye buyur en kısa en pratik şeyler bizde
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.