san disk cruzer micro 1gb flash disk aldım. aktarım hızı beklediğimden daha yavaş çıktı ve aynı markamodel başka bir flash disk denedim onun aktarım hızı benimkinden 2 kat yüksekti (usb 2.0) sonuçta ikiside tıpatıp aynı bu nasıl olabiliyor. benim flash diskim arızalımı acaba. ne yapmam gerekiyor, yardımcı olabilirmisiniz.
teşekkürler...
Dostum öncelikle ikisinide aynı bilgisayardamı denedin?Yani bilgisayarında usb 2.0 desteği olmayabilir,yada kurulmamış olabilir.Eğer aynı bilgisayarda denediysen flaşında sorun olabilir.Yalnız şunu hatırlatayım,okuma ve yazma hızları farklı oluyor biliyorsun.
ewet ikisinide aynı bilgisayarda denedim. hem okuma hemde yazma hızı diğerinden daha yavaş.
Sandisk in ben de 2 Gb ürününü aldım. 80$+kdv ye.. çok ucuz almıştım. Ama ben de beğenmedim. Geri verdim. Hem yavaş hem de dosyayı içerisine atıyorsun bir bakıyorsun klasör var dosya yok..
ben şikayetimi belirterek ürünü garantiye verdim. 1 ay sürdü garantiden geri gelmesi. yeni bir ürün ile değişim yapıldı. şu ana kadar bir problem çıkartmadı, şimdilik memnunum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme