quote:Orijinalden alıntı: urfalıgaçak çaymı yoksam gardaşım şehir neresi yolumuz düşerse bak gelirim sonra muhabbet ederik nasılBUYUR GEL GAÇAK MAÇAK DEĞİL ÇAYIMIZ BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİN VAR
quote:Orijinalden alıntı: Kahraman_GSBUYUR GEL GAÇAK MAÇAK DEĞİL ÇAYIMIZ BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİN VAR Alıntıları Göster Yanında doritos ala turca da var mı? Mümkünse ali turca olmasın
quote:Orijinalden alıntı: HakanYanında doritos ala turca da var mı? Mümkünse ali turca olmasın Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: _KilleR_ Yanında doritos ala turca da var mı? Mümkünse ali turca olmasın OLMAMİ YİGENİM DORİTOS İSTE DORİTOS OLSUN
quote:Orijinalden alıntı: Kahraman_GSquote:Orjinalden alıntı: _KilleR_ Yanında doritos ala turca da var mı? Mümkünse ali turca olmasın OLMAMİ YİGENİM DORİTOS İSTE DORİTOS OLSUNAlıntıları Göster BEN DE GELİYİM Mİ?
quote:Orijinalden alıntı: hayat555BEN DE GELİYİM Mİ?Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: hayat555 BEN DE GELİYİM Mİ? GEL GEL SENDE GEL SENSİZ OLUMU
quote:Orijinalden alıntı: Kahraman_GSquote:Orjinalden alıntı: hayat555 BEN DE GELİYİM Mİ? GEL GEL SENDE GEL SENSİZ OLUMU Alıntıları Göster ben gelmem ama sen çayı kargoya ver
quote:Orijinalden alıntı: bilgin3406ben gelmem ama sen çayı kargoya verAlıntıları Göster kargoyla gelene kadar soğuk be kardeş.Sen buyur biz çayı elden verelim:)))
quote:Orijinalden alıntı: Kahraman_GSkargoyla gelene kadar soğuk be kardeş.Sen buyur biz çayı elden verelim:)))Alıntıları Göster ben zati ays ti severim
quote:Orijinalden alıntı: bilgin3406ben zati ays ti severimAlıntıları Göster bu şarkıya bayılıyorum yaa
quote:Orijinalden alıntı: Dooblynin arkadasıben çay sefmiom Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Dooblynin arkadası ben çay sefmiom sana gazoz verelim
quote:Orijinalden alıntı: Kahraman_GSquote:Orjinalden alıntı: Dooblynin arkadası ben çay sefmiom sana gazoz verelim Alıntıları Göster Bensiz olmaaaaaaaaaaaaaaaz:P
quote:Orijinalden alıntı: Guest-C1E9C52E6Bensiz olmaaaaaaaaaaaaaaaz:PAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: in_metal Bensiz olmaaaaaaaaaaaaaaaz:P oooo hoşgeldin dostum sensiz olurmu seni de beklerim tabiki
quote:Orijinalden alıntı: Kahraman_GSquote:Orjinalden alıntı: in_metal Bensiz olmaaaaaaaaaaaaaaaz:P oooo hoşgeldin dostum sensiz olurmu seni de beklerim tabikiAlıntıları Göster Bana orda bi paşa çayı küçük bardakta olsun 5 şekerli
quote:Orijinalden alıntı: RampageBana orda bi paşa çayı küçük bardakta olsun 5 şekerli Alıntıları Göster ben büyük bardakta şekersiz ve çok açık içiyom...pötübör olur...
quote:Orijinalden alıntı: altinoktaben büyük bardakta şekersiz ve çok açık içiyom...pötübör olur...Alıntıları Göster çay hala varmı, tüp bitti de
quote:Orijinalden alıntı: .::HANDSOME::.upAlıntıları Göster quote:SANA ÇAY DEMLESEM GELİR MİSİN ?::: Aya bile gelirim....